Αρχική » Δωρεές » Πριν στρώσουμε τα χαλιά… πλένουμε πρώτα τις κουρτίνες!

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Οκτώβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Πριν στρώσουμε τα χαλιά… πλένουμε πρώτα τις κουρτίνες!

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και μετά από τόση απολύμανση τον τελευταίο χρόνο στα σπίτια μας, στα χέρια μας, στις επιφάνειες αλλά και στο σχολείο μας, ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτούμε σιγά σιγά και στις αίθουσες των παιδιών μας. Ο τελευταίος χρόνος, λόγω COVID, ανέστειλε αρκετές δουλίτσες που γίνονταν εθελοντικά από τον Σύλλογο και τους γονείς.

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα, να κατεβάσουμε κουρτίνες και να τις πλύνουμε. Θεωρούμε, ως Σύλλογος ότι δεν είναι εποχές να σπαταλήσουμε τις λίγες συνδρομές που έχουμε λάβει ή να βάλουμε χέρι στο ταμείο και να στείλουμε τις κουρτίνες για καθαριστήριο για μια εργασία που μπορεί με καλή διάθεση και συνεννόηση να τακτοποιηθεί μεταξύ μας.

 

Θα θέλαμε γονείς (δύο από κάθε τμήμα τουλάχιστον) ώστε να βοηθήσουν στο κατέβασμα των κουρτινών και να αναλάβουν το πλύσιμο των κουρτινών. Οι χώροι του σχολείου είναι αρκετοί και οι κουρτίνες κυριαρχούν!

 

Είναι ουσιαστικά θέμα υγείας, ώστε να μειώσουμε όσο το δυνατόν τη σκόνη και τη βρωμιά που έχει μαζευτεί τα δύο (2) τελευταία χρόνια.

 

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, ακόμα και στο πλύσιμο μόνο, παρακαλώ στείλτε μήνυμα συμμετοχής με το όνομά σας, το ονοματεπώνυμο και τμήμα του παιδιού σας στο τηλέφωνο της Γραμματέως του Συλλόγου, Σοφία Αγγελοπούλου (6975595319) ώστε να οργανωθούν οι συμμετοχές.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληροφόρηση, η συμμετοχή στα τρέχοντα του Συλλόγου & του Σχολείου μας και η άμεση επικοινωνία για μια πιο συνεκτική σχολική κοινότητα.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε:

  • Νέα και ανακοινώσεις
  • Πληροφορίες για τις Δράσεις – Εκδηλώσεις – Παρεμβάσεις του Συλλόγου
  • Πληροφορίες για διοικητικά θέματα του Συλλόγου
  • Επικοινωνία με τον Σύλλογο για σκέψεις, σχόλια, προτάσεις και ιδέες

Επισημαίνουμε πως η ιστοσελίδα εκπροσωπεί αποκλειστικά τον Σύλλογο και όχι το Σχολείο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση