Alex, the Alegator

 Ένα πολύ ωραίο ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι ο Alex, the Alegator (Άλεξ, ο Αλιγάτορας). Η υπόθεση εκτυλίσσεται σ’ένα τροπικό νησί, όπου ο ήρωας αλιγάτορας  Alex  (Άλεξ) περνά  διάφορες περιπέτειες, με σκοπό να ελευθερώσει την φίλη του, τη Lola, την αλιγάτορα από τα χέρια κάποιων κακών ανθρώπων που τη φυλάκισαν.

  Αποστολή του Alex είναι να περάσει όλες τις πίστες, ώσπου να φτάσει στη Lola. Σε πρώτο στάδιο πρέπει να εξουδετερώσει τους φύλακες είτε πυροβολώντας τους είτε χτυπώντας τους. Στο επόμενο στάδιο πρέπει να αποφύγει τα κανόνια, που πετούν σφαίρες καταπάνω του. Σημαντικό γι΄ αυτόν είναι να κερδίζει ζωές. Κάποιες φορές όταν του κλείνουν το δρόμο διάφανοι κύβοι, εκείνος παίρνει φόρα και τους σπάει.

Το τελευταίο στάδιο είναι πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχει ένα μηχάνημα που μπορεί να πατήσει τον Alex. Ο Alex θα πρέπει με γρήγορες κινήσεις να τον περάσει από πάνω και το μηχάνημα βγάζοντας καρφιά σπάει τους διάφανους κύβους. Σπώντας όλους τους διάφανους κύβους, το μηχάνημα πέφτει μέσα στο κενό που δημιουργείται. Έτσι η Lola ελευθερώνεται.

Όταν ο Alex περνάει από το ένα στάδιο στο επόμενο είναι χαμογελαστός, βγάζει χαρούμενες κραυγές, χοροπηδά και το πρόσωπό του φωτίζεται έντονα. Αντίθετα όταν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο βγάζει κραυγές τρόμου, γουρλώνει τα μάτια του και το πρόσωπό του γίνεται κίτρινο.

Κατηγορίες: ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

2 Responses to Alex, the Alegator

Αφήστε μια απάντηση