STARDOLL

Ένα πολύ ωραίο ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι το <<stardoll>>. Η υπόθεσή του εκτυλίσσεται στο μέλλον, στη μόδα, όπου διάφοροι ήρωες κορίτσια και αγόρια, με ονόματα που διαλέγει ο κάθε παίκτης περνούν διάφορες δοκιμασίες, με σκοπό να μαζέψουν χρήματα, να τους δώσει το <<stardoll >> δώρο διάφορα ρούχα και ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα να ανέβουν επίπεδα.

Για να ανεβούν επίπεδα και να μαζέψουν χρήματα πρέπει να κάνουν κάποιες δοκιμασίες που απαιτεί η <<Academy>>. Η ακαδημία είναι μια σχολή στην οποία πρέπει να εκτελέσεις κάποιες δοκιμασίες. Με τα χρήματα τα οποία έχεις μπορείς να φτιάξεις κοσμήματα, βραχιόλια και έπιπλα για τη <<suite>> σου. Εάν θέλεις να τα αγοράσεις θα ξοδέψεις μερικά χρήματα. Στην <<Academy>> κάνοντας σωστά τις δοκιμασίες που σου απαιτεί, γίνεσαι όλο και πιο καλός   στη σχολή σου.

Μέσα στη σχολή οι κούκλες ή οι κούκλοι μεταξύ τους ανταγωνίζονται πολύ. Προσπαθούν ο  ένας/ μια να ξεπεράσει τον άλλο/ άλλη.

Το παιχνίδι αυτό μπορείς να το συνεχίσεις για πολύ καιρό, όσο  θέλεις. Τα επίπεδα για παράδειγμα είναι εκατοντάδες. Οι φίλες/ φίλοι σου με τον καιρό γίνονται όλο και περισσότεροι. Όλο και πιο διάσημη/ος γίνεσαι!!!

Κατηγορίες: ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.