Αρχική » Γενικό Λύκειο » Παρασκευή 16/7 η ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων

Παρασκευή 16/7 η ανακοίνωση των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων

Ανακοίνωση βαθμών Ειδικών Μαθημάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιεί ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 16-7-2021 στις 11 π.μ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και για τα ειδικά μαθήματα με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν προηγουμένως εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης, με πρωτοβουλία των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των 2 νέων Μουσικών μαθημάτων και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

πηγή: ΥΠΑΙΘ

15

.jpg
AfterJuniorHighSchool
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση