Έκτακτη Γ.Σ. του Συλλόγου (17-2-2012)

plastiras.jpg

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που αποφάσισε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας -και  η οποία υλοποιείται μετά από απόφαση της Γεν. Συνέλευσης του Νοεμβρίου 2011- για την Παρασκευή 17-2-2012, ώρα 6.00 μ.μ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας (Κουμουνδούρου 108).

Θα συζητηθούν οι τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις, η μείωση των αποδοχών μας από 20% μέχρι 40% με το νέο μισθολόγιο, το νέο βαθμολόγιο-αξιολόγηση, η αύξηση της φορολογίας, τα χαράτσια, η υποβαθμισμένη έως ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οι μεταβολές στις σχολικές μονάδες (συνενώσεις, υποβιβασμοί). Θα γίνουν προτάσεις και θα παρθούν αποφάσεις για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κλάδου.

Είναι ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των νέων μέτρων και αυτή τη βάρβαρη πολιτική συλλογικά και αγωνιστικά, για να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπή ζωή και εργασία.

Δε μπορούμε και δε δικαιούμαστε να παρακολουθούμε απαθείς. Η συμμετοχή όλων είναι μονόδρομος, για την ανατροπή της καταστροφικής πολιτικής που ακυρώνει κατακτήσεις γενεών.

Κατηγορίες: Κύρια Θέματα. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.