Με την ομάδα του ΣΔΕ πας πιο μακριά
“Χωρίς την ομάδα πας γρήγορα. Με την ομάδα πας μακριά”
Υπάρχουν πολλοί ορισμοί που επιχειρούν να περιγράψουν τη λέξη “χαρισματικός” μαθητής. Οι χαρισματικοί μαθητές στο σχολείο μπορεί να είναι καλοί μαθητές, μπορεί και όχι, μπορεί να είναι αδιάφοροι και αμέτοχοι, είναι επίσης πιθανό να ασχολούνται με δικές τους ανησυχίες την ώρα του μαθήματος.
Είναι σημαντικό κάθε μέλος της ομάδας μας να αντιληφθεί ότι ο εκπαιδευτικός θα προσπαθήσει να συντονίσει και να μοιράσει αρμοδιότητες στους εκπαιδευόμενους γιατί όσο καλοί και αν είμαστε ο καθένας ξεχωριστά, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που μπορούν γίνουν και απλά δεν τα έχουμε σκεφτεί.
Τα μέλη της ομάδας μας θέλουμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τα συναισθήματα μας, που πολλές φορές είναι και αντίθετα μεταξύ τους, γιατί από τη σύνθεση τους θα πάμε ΜΑΚΡΙΑ.
Για το σκοπό αυτό ζητήσαμε τη συνεργασία με το πρόγραμμα Θησέας Κυκλάδων και είχαμε τη χαρά την Τρίτη 1.12.2015, να φιλοξενήσουμε στο χώρο του Σχολείου την υπεύθυνη κ. Προκοπίου Α.
