«Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» στη Θεσσαλονίκη!

Απρ 201825

Η δημιουργική τάξη του αύριο: «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» στη Θεσσαλονίκη!

 

“Μοναδικές στιχομυθίες, ευφάνταστοι διάλογοι και χορογραφίες που κρύβουν μοναδικές στιγμές της επιστημονικής εξέλιξης και ιστορίας”
Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της Αθήνας, η Science View σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Αγωγή και το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με την υποστήριξη του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS, διοργανώνουν την πανελλήνια εκδήλωση «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» στη Θεσσαλονίκη 28-29 Απριλίου, υπό την Αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 194810/ΓΔ4, 13-11-2017).
“Θεατρικές παραστάσεις που υπόσχονται να παντρέψουν την Επιστήμη και την Τέχνη με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο!”
Ελάτε να παρακολουθήσετε πώς μέσω της δράσης «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο» οι μαθητές επικοινωνούν την επιστήμη με τον πιο καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο: 26 ζωντανές  και βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις, αποτέλεσμα της δημιουργικής ενασχόλησης τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Συμμετέχουν γυμνάσια και λύκεια απο όλη την Ελλάδα σε ενα διαγωνισμό-εκδήλωση που για 4η συνεχόμενη χρονιά υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό με τον πιο διασκεδαστικό και θεατρικό τρόπο στο μαγικό κόσμο της Επιστήμης! Φέτος μάλιστα, για πρώτη φορά, συμμετέχουν επίσημα και δημοτικά σχολεία. Η ολοένα και αυξανόμενη επιτυχία της δράσης έχει λάβει και Ευρωπαϊκή διάσταση καθώς έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε Μάλτα, Φιλανδία και Γερμανία, ενω έχει αναγνωριστεί και ως καλή πρακτική από τα Ευρωπαϊκά έργα OSOSCREATIONS,CASE με δυνατότητα εφαρμογής σε 12 χώρες.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ: http://www.lstt.eu/
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Για να δείτε το πρόγραμμα του Μαθαίνοντας Επιστήμη Μέσα από το Θέατρο πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση πατήστε στην παρακάτω εικόνα:

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Χαραλαμπίδου τηλ. 2109231955,  emailinfo@scienceview.gr  , http://www.scienceview.gr
Για τη Science View
Η Science View είναι ένας αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την παροχή υπηρεσιών που γεφυρώνουν την απόσταση μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα μέλη της Science View είναι κυρίως δημοσιογράφοι και επικοινωνιολόγοι της επιστήμης και έργο τους είναι η επικοινωνία και διάχυση των επιστημονικών και ερευνητικών αποτελεσμάτων στο ευρύτερο,  όχι απαραίτητα επιστημονικά καταρτισμένο,  κοινό με τον καλύτερο και πιο κατανοητό τρόπο.

W: http://www.scienceview.gr
E: info@scienceview.gr
T: 00302109231955 / F: 00302109231956
Α: Misaraliotou 2, Acropolis, 117 42 Athens, Greece

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Τί ώρα είναι;

European Radio Logo

RSS Ενημέρωση απο e-SOS



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων