ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Θα ήθελα να ενημερώσω τη σχολική κοινότητα του 5ου Δημοτικού  Σχολείου Καβάλας  ότι μετά από 18 χρόνια η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα με βρει σε άλλο σχολείο. Μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας αναλαμβάνω για την επόμενη σχολική χρονιά τη Διεύθυνση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Διευθυντές του σχολείου μας  , τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς , τους γονείς και τους μαθητές με τους οποίους  συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια .  Το 5ο Δημοτικό Σχολείο κατέχει μια σημαντική θέση στην καρδιά μου, αφού σε αυτό πέρασα τα περισσότερα και ωραιότερα χρόνια της εκπαιδευτικής μου διαδρομής. Αποχωρώ προσωρινά για ένα χρόνο  κρατώντας όμως όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασα στο σχολείο μας.

Καλή και χαρούμενη σχολική χρονιά σε όλους,  με υγεία και δύναμη . Καλή αντάμωση…

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Σας ενημερώνω ότι  ότι λόγω της απογευματινής εορτής του σχολείου μας και κάνοντας χρήση του άρθρου 16 παράγραφος 10 του προεδρικού διατάγματος 79, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου τα μαθήματα του σχολείου μας θα διακοπούν στις 10.45  και στη συνέχεια τα παιδιά θα σχολάσουν και θα επιστρέψουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την πραγματοποίηση της εορτής. Για το λόγο αυτό το ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου δεν θα λειτουργήσει.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας

Σας ανακοινώνω ότι με απόφαση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019  το σχολείο μας δεν θα λειτουργήσει και θα παραμείνει κλειστό  όπως δεν θα λειτουργήσει κανένα Δημοτικό Σχολείο και κανένα Νηπιαγωγείο σε ολόκληρο το  Νομό Καβάλας.  Την Τρίτη 11  Ιουνίου  θα πραγματοποιηθεί  η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας ενώ θα πραγματοποιηθούν  και οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 88η Τακτική Γενική Συνέλευση του κλάδου στην Αθήνα.

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Διαβάστε όλο το άρθρο »