ΕΝΥΔΡΕΙΟ- ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Και να που φτάσαμε στη λήξη και της φετινής σχολικής χρονιάς!

Ταξιδέψαμε μαζί για εννιά μήνες στο παιχνίδι, τη γνώση, τη ματαίωση και ξανά στην προσπάθεια, μέχρι την κατάκτηση του στόχου. Γίναμε μια δεμένη ομάδα που προσπάθησε και κατάφερε πολλά…Από τις τελευταίες μας θεματικές, η προστασία του περιβάλλοντος (παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος-15 Ιουνίου), με σύνθημα: ¨Η γη είναι το σπίτι μας¨, η προστασία θαλάσσιων ειδών υπό εξαφάνιση, όπως η χελώνα καρέττα- καρέττα και η φώκια μονάχους-μονάχους.

Επίσης σημαντική η επίσκεψή μας στο ενυδρείο για να δούμε και να παρατηρήσουμε διάφορα θαλάσσια είδη και να φτιάξουμε το δικό μας ψάρι.

Σημαντική και η 31η θέση που έλαβε το νηπιαγωγείο μας σε σύνολο συμμετοχών 77 σχολείων, στο Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης, στα πλαίσια του δήμου Ηρακλείου για ευαισθητοποιημένους μαθητές σήμερα, ενεργούς πολίτες αύριο!

Διοργανωτές της δράσης ήταν η εταιρία ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ και το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. που μας τίμησαν με έπαινο για τη συμμετοχή μας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

Τέλος με εξώφυλλο ένα δύτη, πήραμε τα φάκελα με τις εργασίες όλου του χρόνου και κλείσαμε με την καλοκαιρινή γιορτούλα μας, επιτέλους με παρουσία γονιών για να μας χαρούν.

Επίσης για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού, ο σύλλογος γονέων-κηδεμόνων του σχολείου μας διοργάνωσε απογευματινή γιορτούλα με πλούσιο μπουφέ, μουσική και ανιματέρ. Τα παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν παιχνίδια. 

Καλό καλοκαίρι σε μικρούς και μεγάλους και ραντεβού ξανά το Σεπτέμβρη!

1 2 1 2 3 4 5 6 7

3 5 76

1 2 3 4