12/6/2024 ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΝΗΠΙΑ Α΄ – ΝΗΠΙΑ Β΄ – ΝΗΠΙΑ Γ΄ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Η εορτή λήξης του Νηπιαγωγείου μας έκλεισε με δυο αγγλικά τραγουδάκια που έμαθαν τα νηπιάκια μας με την καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας κυρία Νάγια Βασιλακοπούλου 

Στην συνέχεια δόθηκαν τα αναμνηστικά στα νήπια από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ,π Νικόλαο Γιαννακίδη και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους .

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει  σε όλα τα παιδάκια μας.Καταφέραμε τόσα πολλά όλη την φετινή σχολική χρονιά γιατί συνοδοιπόρους στο μεγάλο αυτό ταξίδι μας είχαμε εσάς τους γονείς που σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία.Καλή πρόοδο στα υπέροχα παιδιά σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!!!!

12/6/2024 ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΝΗΠΙΑ Α΄

Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας και να συναντήσουμε την ΑΓΑΠΗ μέσα από την νοηματική και την παράδοση

Messenger creation 71abec87 af0d 4aec 9f55 8f0e0e04b437 Messenger creation 402b58f4 fd9d 45d9 9745 16dc5e32c3ac 

ΝΗΠΙΑ  Β΄

Κυρίες και κύριοι μαζευτήκαμε όλοι εδώ σήμερα για να σας αποχαιρετήσουμε και να κλείσουμε τη φετινή χρονιά με μια όμορφη γιορτή. Θα προσπαθήσουμε πολύ να ευχαριστηθείτε από όσα εσείς θα ακούσετε και από όσα εσείς θα δείτε. Θα σας θυμίσουμε πόσο διαφορετική ήταν κάποτε η  Αθήνα  ,που εμείς τα παιδιά δεν ζήσαμε  αλλά την βλέπουμε από τις ταινίες. Θα σας ταξιδέψουμε σε μία εποχή νοσταλγική ,  όσο και ξεχασμένη μέσα από εικόνες του παρελθόντος

Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να μεταφερθούμε για λίγο στο χθες και να απολαύσουμε, τις όμορφες κοπέλες που έκαναν  την βόλτα τους στο Ζάππειο τα ρομαντικά  κορίτσια που αγνάντευαν το φεγγάρι τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού ,τους φίλους που συναντιόντουσαν στο καφενείο και συζητούσαν για τα βάσανα τους τις μελωδικές καντάδες, τα ανάλαφρα όμορφα τραγούδια τους αυστηρούς μπαμπάδες που κατάβρεχαν τους νεαρούς που τόλμαγαν να πειράξουν τις κόρες τους .

Στην συνέχεια περνώντας τα χρόνια οι  φτωχοί  λατερναντζήδες  μάγευαν με την μουσική τους τις όμορφες τσιγγάνες που χόρευαν με πολύ κέφι.

Αργότερα οι κόρνες και οι μηχανές από τα σαραβαλάκια της εποχής αναστάτωναν την ησυχία της πρωτεύουσας.

Είστε έτοιμοι  λοιπόν να μας καμαρώσετε   ; 

Και σαν μικρή μας αμοιβή  από όλους σας ζητούμε πολλά χειροκροτήματα στο τέλος να ακούμε !!!!

ΝΗΠΙΑ  Γ΄

Σας προσκαλούμε στο πανηγύρι του νησιού μας στις 15 Αυγούστου μετά την περιφορά της εικόνας !!! Ζωντανή μουσική και χορός !!! Εσύ θα το χάσεις; 

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Στοργή, ασφάλεια, θαλπωρή, σιγουριά, μια μεγάλη αγκαλιά, ένα καθαρό βλέμμα, μια γλυκιά κουβέντα, μια μύχια ευχή. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα είναι όσα συναντά κανείς στο πρόσωπο του πατέρα!

Οι μικροί μαθητές μας μοιράστηκαν αγαπημένες στιγμές που έχουν ζήσει με τους μπαμπάδες τους Στην συνέχεια διαβάσαμε το παραμύθι “ο μπαμπάς μου”και τα παιδάκια μας δημιούργησαν μοναδικά δώρα για τον μπαμπά τους.
Messenger creation 63a68f2e 667e 4b8f 8568 5d0cf574bdd9 
Messenger creation b14a7143 c653 464e 88c1 64346e90dca8 Messenger creation 3781eec8 1034 4ffa 940d 21a3a238e09d