ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ &ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Eκδήλωση Ευαισθητοποίησης : «Μαμά Άκου : η ιστορία, έμπνευσή σου»,

Μέσα σε μια ζεστή και συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Eκδήλωση Ευαισθητοποίησης : «Μαμά Άκου : η ιστορία, έμπνευσή σου», το Σάββατο 18 Μαϊου 2024 με αφορμή τον εορτασμό της μητέρας, στο Προνοιακό Κέντρο επί των οδών Ζέρβα και Ναυαρίνου στο Καματερό.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Σταύρος Τσίρμπας, ο κ. Σταύρος Νικητόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Υγείας και η κ. Σκαρλάτου Νατάσσα, Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα κοινωνικών δράσεων και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας ,ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Γιαννακίδης -Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου “Βαφειαδάκειο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Κ. Διαγουμάς Μανώλης – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής της Ν. Φιλαδελφειας – Χαλκηδόνας και Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων& Κηδεμόνων ΑΜΕΑ «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη φωνή των παιδιών από το Ιδιωτικό Συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο  “Βαφειαδάκειο” , που συγκίνησαν το ακροατήριο με τα τραγούδια τους αφιερωμένα στην Μητέρα. Στη συνέχεια μαμάδες διηγήθηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες αφήνοντας ένα θετικό και συγκινητικό αποτύπωμα. Ομιλήτριες ήταν η κ. Ανδριάννα Αλεβίζου Δήμαρχος Ιλίου,η Μπογιατζή Χριστίνα Παιδοψυχολόγος- Ψυχολόγος, η κ. Αντιγόνη Γατσέλου –Εικαστικός, κ. Μπράνη Γιώτα-Μαία, η κ. Άννα Γιαμπουρά –Ιδρυτικό Μέλος ΑΜΚΕ «Καρκινάκι», η κ. Βίκυ Γκαμάλια – Εκπαιδευτικός, η κ. Μουχρίτσα Δήμητρα-Επιχειρηματίας και η κ. Σμαράγδα Σταματοπούλου –Μέλος 3ο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με τραγούδια ο κ. Χρήστος Καρνάβας από την “ Ανοιχτή Αγκαλιά” και η Χορωδία από μέλη του Τμήματος ΚΑΠΗ της πόλης μας. Ο χώρος διακοσμήθηκε με εργα μαθητών από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων, από το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο 7ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού, με θέμα «Η Μαμά μου, ο ήρωας μου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δρόσος Κων/νος – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Καματερού, ο κ. Κουκουβίνος Δημήτρης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, η κ. Σαπέλλα Μαρία- Γεν. Γραμματέας, η κ. Καπνιά Μπούνα Αννα – Αντιδήμαρχος Παιδείας, ο κ. Σταφυλάς Παναγιώτης – Δημοτικός Σύμβουλος Πρόεδρος Β’ θμιας Σχολικής Επιτροπής, ο κ. Ρέππας Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Πρόεδρος Α’ θμιας Σχολικής Επιτροπής, ο κ. Γιάννης Σίσκας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού και Ανακύκλωσης, ο κ. Γιώργος Μανιάτης – Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας, ο κ. Μαυρομμάτης Γιώργος , Εντεταλμένος Συμβουλος Ηλεκτροφωτισμού, η κ. Ελένη Βιδάλη, Δημοτική Σύμβουλος, η κ. Νίκη Τρίγκα Διευθύνουσα Συμβουλος Δημοτικής Επιχείρησης ΓΑΙΑ, ο κ. Λιόσης Δημήτρης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ιλίου, η κ. Ζέττα Πολίτη – Πρόεδρος Β΄ Θμιας Σχολικής Επιτροπής, η κ. Μπαρμπαγιάννη Αλεξάνδρα, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγυης και Πολιτικών Ισότητας, ο κ. Αποστολόπουλος Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιλίου, ο κ. Μπουρδάκης Σταύρος – Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιλίου, ο κ. Μπλέτσης Θοδωρής Εντεταλμένος Σύμβουλος Νεας Γενιάς, η κ. Βιβή Δεμίρη Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας Ιλίου και Δημοτική Σύμβουλος, ο κ. Ιωσηφίδης Σταύρος, Πρόεδρος Κέντρου Πρόληψης “ΦΑΕΘΩΝ”, η κ. Ειρήνη Ζαχαρά – Σύμβουλος Δημάρχου για ΑμεΑ, ο κ. Τσίντζας Νίκος Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, η κ. Εφη Σκιρλή- Ομάδα Εθελοντών “ΔΡΑΣΗ”

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Κ. Μαρία Αλιαπούλου και τον Γιώργο Γιαννέλο που επιμελήθηκαν την αφίσα και την πρόκληση της εκδήλωσης, την κ.Ειρήνη και τον κ. Δημήτρη Μηλιόγλου και τον ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικό 93,2 ως χορηγούς επικοινωνίας , καθώς και την εικαστικό κ. Αντιγόνη Γατσέλου για τον πίνακα ζωγραφικής που φιλοτέχνησε και κόσμησε την εκδήλωσή μας.

received 956665022905282 received 1014693133382026 received 1807116349788728

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΠΑΠΑ ΝΙΚΟΛΑΣ

received 819697259528743

 

Messenger creation 82b8f2f4 823f 4366 a607 5e4e01485d90