Παίζω με το όνομά μου!!
Είμαστε μοναδικοί!! Και το όνομά μας μοναδικό!! Πρώτες μέρες στο νηπιαγωγείο και τα παιχνίδια με το όνομα έχουν την τιμητική τους!!
Τα ονόματά μας είναι μέσα στον κύκλο. Με τη μουσική τρέχουμε. Όταν η μουσική σταματήσει βρίσκουμε το καρτελάκι με το όνομά μας και το τοποθετούμε κάθε φορά σε διαφορετικό σημείο πάνω μας!
Το αρχικό μας γράμμα! Με γλωσσοπίεστρα και με χαρτόνι!
Συνθέτουμε το όνομά μας
Ψαρεύουμε το αρχικό μας γράμμα!
Φτιάχνουμε ένα σπιτάκι με το όνομά μας! Αναζητάμε με τη βοήθεια της καρτέλας μας, τα γράμματα του ονόματός μας, τα βάζουμε στη σειρά, βάζουμε και σκεπή και το σπιτάκι μας είναι έτοιμο!!
Αποστολή για το σπίτι!
Με τη βοήθεια της καρτέλας μας, μετράμε πόσα γράμματα έχει το όνομά μας. Παίρνουμε τον σωστό αριθμό σε χαρτάκια και γράφουμε σε κάθε χαρτάκι κάθε γράμμα. Τα χαρτάκια μπαίνουν στον φάκελο που κρατάει το παιδάκι στην κατασκευή και στο σπίτι πρέπει τα γράμματα να κολληθούν στη σωστή σειρά, ώστε να σχηματιστεί το όνομα!! Την επόμενη μέρα είδαμε και τις φωτογραφίες!
Η ιδέα είναι από το παρακάτω blog, της αγαπημένης της Αριάδνης.
Ετοιμάσαμε και ένα βιβλίο για τον εαυτό μας!


























