Δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο Π.Σ.Δ

Αγαπητοί γονείς σας παρακαλούμε όπως διαβασετε το έγγραφο και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες..Όπως αναφέρετε και μέσα , σε περιπτωση που δεν μπορείτε, απευθυνθείτε στην σχολική μονάδα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε …

 

Σας ευχαριστούμε

Δημιουργία λογαριασμου στο Π.Σ.Δ

Καλή σχολική χρονιά!!

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

Το Νηπιαγωγείο είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η παρουσία των παιδιών στο σχολείο , ιδιαίτερα αυτών της μικρής ηλικίας, είναι σημαντική για την εκπαιδευτική διαδικασία, την απόκτηση γνώσεων αλλά  και την καλλιεργεια δεξιοτήτων.Επιπλέον οι δημιουργικές σχέσεις με τους συμμαθητές και τους διδάσκοντες είναι μείζονος σημασίας για την κοινωνική και συναισθηματική ολοκλήρωση των παιδιών , την σωματική και την ψυχική τους υγεία.

Η ασφαλής λειτουργία των σχολείων είναι θεμελιώδους σημασίας ωστε να προληφθεί όσο αυτό είναι δυνατό , η διασπορά του covid 19.

Η ασφαλής λειτουργία των νηπιαγωγείων συνίσταται στην πιστή τήρηση μιας σειράς μέτρων όπως το συχνό πλύσιμο των χεριών , η χρήση αντισηπτικών, η διατήρηση των αποστάσεων , η χρήση της μάσκας και η πραγματοποίηση  αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) δυο φορές την εβδομάδα.

Το πιο σημαντικό όλων, όμως, είναι να είμαστε ψύχραιμοι και να διατηρούμε το χαμόγελο μας και την διάθεση για συνεργασία !!

Να έχουμε όλοι λοιπόν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.