Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

30-10-2024

FB IMG 1730276770953

25-10-2024

Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30-19:00 πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.


Αφού ψήφισαν 71 μέλη για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

ΒΕΡΟΥΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ        51

ΔΕΔΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ                45

ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ   32

ΡΟΥΦΑ ΣΕΒΑΣΤΗ                 30

ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΕΥΔΟΞΙΑ            26

ΛΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ                   24

ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ      23

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

ΜΑΧΑΙΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ           21

ΝΤΕΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ             17

ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ            13

ΛΟΥΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ              9

ΠΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ                     9

 

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς/κηδεμόνες για την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία και ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή και δυναμική αρχή στο καινούργιο τους έργο!!!

 

22-02-2024

420521924 386236904050569 2415835299999231005 n

04-12-2023

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Πυλίου 2023

 

23-11-2023

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου θα πραγματοποιήσει φωτογράφιση των μαθητών και των μαθητριών όλου του νηπιαγωγείου μας με σκοπό τη δημιουργία αναμνηστικού ημερολογίου για το 2024.360 F 421311559 1hDQJtZMIsmq4gFtQePlapZGUAE3tVwlΕπίσης, όσοι γονείς/κηδεμόνες και συγγενείς επιθυμείτε να συνεισφέρετε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, με κατα-σκευές, γλυκίσματα ή ότι άλλο έχετε ευχαρίστηση, θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε με την κα. Δέδε Χρυσάνθη με προσωπικό μήνυμα στο Intagram (@dedi_chrysanthi) ή email στο syllogos.gonewn.pyliou@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6946673399.

cute santa with gift green background cartoon style clip art 59049

Ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

syllogos goneon 0

 

10-11-2023

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου σας προσκαλεί την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16:30 στον χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Πυλίου για να γίνει απολογισμός σχετικά με τα οικονομικά και τις δράσεις του τελευταίου έτους, να συζητηθούν τρέχοντα θέματα καθώς και τι δράσεις πρόκειται να γίνουν στο εγγύς μέλλον όπου χρειάζονται τη στήριξη και τη συνδρομή σας. 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

syllogos goneon 0

 

07-11-2023

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή για το σχολικό έτος 2023-2024 ανέρχεται στο ποσό των: 10€ για ένα παιδί, 15€ για δύο και 20€ για τρία παιδιά.

Η ετήσια συμμετοχή σας, αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και είναι σημαντική προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Νηπιαγωγείων και συνεπώς των παιδιών μας.

Η αποστολή του ποσού της συνδρομής μπορεί να γίνει απευθείας στους Υπεύθυνους Νηπιαγωγούς των Νηπιαγωγείων σε κλειστό φακελάκι με το όνομα του παιδιού!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

syllogos goneon 0

 

08-05-2023

Γιορτή της μητέρας

02-02-2023

Πάρτι

 

31-01-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

apokria

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί στο “Αποκριάτικο Πάρτι του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 16:00 στην αίθουσα του Αι Γιώργη. Μαζί μας θα είναι ο ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά!

Η είσοδος είναι 5€ ανά ενήλικα.

Παρακαλούμε όποιες οικογένειες μπορούν, να ετοιμάσουν και να φέρουν κάτι για τον μπουφέ που θα στηθεί για όλους μας!!!

Με εκτίμησηsyllogos goneon 0

16-11-2022



Λήψη αρχείου

05-11-2022

Σήμερα 5 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Πυλίου εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.


Αφού ψήφισαν 49 μέλη για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

ΚΑΣΣΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 27
ΣΟΦΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 25
ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ 19
ΑΓΓΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ 15
ΔΕΔΕ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 15
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 14
ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ 12
ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 9
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 7

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς/κηδεμόνες για την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία και ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή και δυναμική αρχή στο καινούργιο τους έργο!!!

 

24-10-2022

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου, καλεί τους γονείς και κηδεμόνες, να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Πυλίου Κω.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ετήσιος απολογισμός δράσεων και οικονομικών, καθώς και προτάσεις δράσεων για την σχολική χρονιά 2022-2023.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι πολύ σημαντικός για τα νηπιαγωγεία μας! Γι’ αυτό ζητάμε την ενεργή συμμετοχή και στήριξη σας τόσο στις εκλογές και στην υποψηφιότητα απ’ τους γονείς/κηδεμόνες, όσο και στις δράσεις του Συλλόγου.

Με τιμή η Πρόεδρος και το Δ.Σ.

syllogos goneon 0

24-10-2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ετήσια συνδρομή για το σχολικό έτος 2022-2023 ανέρχεται στο ποσό των: 10€ για ένα παιδί, 15€ για δύο και 20€ για τρία παιδιά.

Η ετήσια συμμετοχή σας, αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και είναι σημαντική προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Νηπιαγωγείων και συνεπώς των παιδιών μας.

Η αποστολή του ποσού της συνδρομής μπορεί να γίνει απευθείας στους Υπεύθυνους Νηπιαγωγούς των Νηπιαγωγείων σε κλειστό φακελάκι με το όνομα του παιδιού ή σε κάποιο μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (τηλέφωνα επικοινωνίας των μελών υπάρχουν αναρτημένα στους πίνακες ανακοινώσεων των Νηπιαγωγείων).

Θα σας σταλεί απόδειξη από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

syllogos goneon 0

 

11-5-2022

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου Κω, διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των νηπιαγωγείων μας. Ο κάθε λαχνός κοστίζει 2€ και μπορείτε να προμηθευτείτε όσους λαχνούς επιθυμείτε απευθυνόμενοι στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ή στους Προϊσταμένους των Νηπιαγωγείων.

.jpg 

Τα δώρα που θα κληρωθούν στις 14 Ιουνίου 2022 είναι τα ακόλουθα:

 

                                  ΔΩΡΑ                    ΧΟΡΗΓΟΙ
1. 1 ΤΑΞΙΔΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΝΙΣΥΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  1ου & 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΥΛΙΟΥ
2. 1 ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕΡΝΙΚΟΣ
3. 1 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
4. 5 ΓΕΥΜΑΤΑ COPPA HOMEFOOD & DELI
5. 1 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ + ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΟ η ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BARBERISSA
6. 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ << 4 ή 5 ΣΑΒΒΑΤΑ >>

MESSY & SENSORY PLAY

ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
7. << ΑΡΜΟΝΙΑ >>
8. 5 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ από  5 ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΣΚΕΣ
9. 1 ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΘΙΟΥ ΣΕΒΗ
10. 1 ΜΑΘΗΜΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΡΡΙΚΑ
11. 3 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΦΙΛΛΙΝΟΣ
12. 1 ΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ + 1 ΘΗΚΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
13. 1 BRUNCH ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΙΤΣΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ << SALLON KAFE >>
14. 1 ΣΕΤ ΠΑΤΑΚΙΑ ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
15. 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ HERCULES ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
16. 1 ΜΕΡΑ FREE DAY PASS GRECOTEL CASA PARADISO MARMARI
17. ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
18. 1 ΒΑΦΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ»

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλώ απευθυνθείτε στη Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα Χαρτοφύλη Γραμματική (Κινητό: 6977784250 και syllogos.gonewn.pyliou@gmail.com)

 

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

 

14-12-2021

264213785 1288723208311662 8032949802765595763 n

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες όσοι δεν μπορέσατε να επισκεφθείτε τον πάγκο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου στο χριστουγεννιάτικο παζάρι και όσοι θέλετε να τον ενισχύσετε για μια ακόμη φορά, σας προσκαλούμε τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:30 στον προαύλιο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Πυλίου…

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

——————————————————————————————————————————————–

07-12-2021

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ…

.jpg

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

——————————————————————————————————————————————–

25-10-2021

ΑΝΑΓΚΕΣ 1ου και 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΥΛΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τις τρέχουσες ανάγκες που έχουμε σημειώσει για τα Νηπιαγωγεία Πυλίου και ευελπιστούμε στη συνεργασία και στη βοήθεια σας!

Για το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλίου:

  • Αγορά επαγγελματικού φωτοτυπικού μηχανήματος
  • Επισκευή πολυμηχανήματος
  • Επισκευή Fax
  • Στρώσιμο γαρμπιλιού στην αυλή
  • Επισκευή μαλακών καναπέδων σε ταπετσέρη
  • Αντικατάσταση κουρτινών με στοράκια ή νέες κουρτίνες
  • Ανακαίνιση κουζίνας
  • Ενίσχυση κεντρικής βιβλιοθήκης σχολείου
  • Αποκατάσταση του αυτόματου συστήματος ποτίσματος και ενίσχυση των παρτεριών με φύτευση νέων λουλουδιών
  • Μόνωση του κτιρίου (έχει μπει σε πρόγραμμα του Δήμου)
  • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου (έχει μπει σε πρόγραμμα του Δήμου)
  • Αναδιαμόρφωση αύλειου χώρου (είμαστε σε διαδικασία δωρεάς)

 

Για το 2ο Νηπιαγωγείο Πυλίου:

Εκτός του κτιρίου:

  • Επισκευή του τσιμέντου στην αυλή και διαμόρφωση του αύλειου χώρου
  • Αγορά ειδικού δαπέδου για τον αυλειο χώρο
  • Αγορά χρωμάτων για εξωτερικούς χώρους (ώστε να ζωγραφίσουμε στην αυλή επιδαπεδια παιχνίδια)
  • Φράκτης ο οποίος θα περιορίσει την είσοδο των παιδιών στο πίσω μέρος του σχολείου, το οποίο ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί και δεν είναι ασφαλές.
  • Ασφάλεια της εξωτερικής πόρτας (ώστε να μην μπορούν να εισέρχονται στο χώρο του σχολείου οποιαδήποτε στιγμή)
  • Αποκατάσταση του αυτόματου συστήματος ποτίσματος
  • Αντικατάσταση των παραθύρων και τοποθέτηση σήτας ,τα οποία πρέπει να γίνουν άμεσα, εφόσον έχουμε παράθυρα από τα οποία εισέρχεται η βροχή
  • Τοποθέτηση ιστού σημαίας

Εντός του σχολείου

  • Επιδιόρθωση της μοκέτας που υπάρχει κολλημένη στον τοίχο γιατί έχει πέσει από την υγρασία
  • Τοποθέτηση επιπλέον ενός κλιματιστικού στην μεγάλη αίθουσα
  • Αγορά ξύλινης συρταριερας παιδικής για να μπορούν να έχουν όλα τα παιδιά το δικό τους συρτάρι.
  • Αγορά μαλακών παιδικών καναπέδων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται πάντα στα νηπιαγωγεία, ως ΄επιπλα΄ που παρέχουν ασφάλεια στα παιδιά και δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
  • Αντικατάσταση των 2 μεγάλων ξύλινων επίπλων της μιας τάξης με έπιπλο αποθήκευσης παιχνιδιών για παιδιά , διότι τα συγκεκριμένα δεν ενδείκνυται για σχολείο και μπορούν να τους προκαλέσουν εύκολα τραυματισμό.
  • 2 Παιδικά χαλιά για τις γωνίες της βιβλιοθήκης
  • Διπλές κουρτίνες για να τον ήλιο ή στόρια, κάτι το οποίο δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα κυρίως κατά την λειτουργία του ολοημέρου τμήματος,  όπου τα παιδιά για να χαλαρώσουν θα πρέπει η αίθουσα στην οποία βρίσκονται να έχει προστασια από το φως.
  • 1 κουρτίνα για το παράθυρο της μιας τάξης
  • 2-3 Τραπεζάκια και καρεκλάκια ,τα οποία αν είχαμε θα βοηθούσαν στο να διαμορφωθεί ακόμη καλυτέρα ο χώρος μέσα στις τάξεις και να υπάρχει μια καλύτερη λειτουργία

 

Ευχαριστούμε πολύ!

——————————————————————————————————————————————–

05-10-2021



Λήψη αρχείου

——————————————————————————————————————————————–

01-06-2021

——————————————————————————————————————————————–

27-05-2021

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου απέκτησε το δικό του λογαριασμό στο Facebook!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100068550192833

Πλέον μπορείτε να ενημερώνεστε και από εκεί για τις δράσεις και τις καθημερινές εξελίξεις που αφορούν στα νηπιαγωγεία μας!!!

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου

——————————————————————————————————————————————–

22-04-2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από τις εκλογές της 19ης Απριλίου 2021 και κατόπιν συνελεύσεως των 7 πρώτων τακτικών μελών αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

1. Χαρτοφύλη Γραμματική (του Αντωνίου) ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. Καραθωμά Καλλιόπη (του Αντωνίου) ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. Τσατσακλά Σεβαστή (του Εμμανουήλ) ΤΑΜΙΑΣ
4. Χονδροπούλου Παρασκευή (του Χρήστου) ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
5. Αφεντούλη Μαρία (του Ιωάννη) ΜΕΛΟΣ
6. Μερτζάνη Ασημίνα (του Αναστασίου) ΜΕΛΟΣ
7. Πίτση Μαργαρίτα (του Νικολάου) ΜΕΛΟΣ

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου

—————————————————————————————————————————————–

19-04-2021

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ.1/19-04-21 πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής για ανάδειξη νέων οργάνων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου, σήμερα 19 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρες 17:00-19:00 πραγματοποιήθηκαν έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου εκλογές, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Αφού ψήφισαν 54 μέλη για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

 

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΤΑΚΤΙΚΑ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ):

ΚΑΡΑΘΩΜΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (του Αντωνίου) 41
ΧΑΡΤΟΦΥΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (του Αντωνίου) 35
ΤΣΑΤΣΑΚΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ (του Εμμανουήλ) 15
ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ (του Ιωάννη) 14
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (του Χρήστου) 14
ΠΙΤΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (του Νικολάου) 11
ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (του Αναστασίου) 8
ΠΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ (του Κωνσταντίνου) 7
ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (του Γεωργίου) 5
ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (του Νικολάου) 5
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (του Δημητρίου) 4
ΚΥΡΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (του Δημητρίου) 1

 

Για την ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 48
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 47
SHIMA ELIDONA 39

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες: ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ ΣΟΦΙΑ και ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ ΕΙΡΗΝΗ για την συνεισφορά τους στη διεξαγωγή των εκλογών ως ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και όλους εσάς τους γονείς/κηδεμόνες που ήρθατε και ψηφίσατε!!!

 

Με εκτίμηση

Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων Πυλίου