tempImagewb7Swr

Ευχαριστήριο Μήνυμα

Οι Μαθητές κι ο Σύλλογος Γονέων και Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου Καστρίου επιθυμούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους ως προς τη Σχολική Επιτροπή του Δ. Βιάννου για την ευγενική χορηγία του ηλεκτρονικού προτζέκτορα τελευταίας τεχνολογίας. 

Είμαστε ευγνώμονες για τη γενναιόδωρη συνεισφορά σας . Δεν μπορούμε να σας επαινέσουμε αρκετά για τη μικρή σας χειρονομία και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πόσο μεγάλη σημασία έχει η συνεισφορά σας στο εκπαιδευτικό μας ταξίδι. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο κ. Ζαϊμακή για τις ευγενικές του πράξεις και το ενδιαφέρον του για το σχολείο μας. 

FB76D0FC A617 42FE ABE3 E893544E27D6

O Κήπος μας

Έπειτα από τη βραδιά σινεμά, συλλέξαμε φυτά και κηπευτικά και αρχίσαμε την περιποίηση του κήπου μας. 

Τα παιδιά οργάνωσαν μια γωνιά στην αυλή του σχολείου και ξεκίνησαν την καλλιέργεια των νέων τους φυτών. 

Εκεί που ανθίζουν τα φυτά, εκεί υπάρχει ελπίδα!  Συνέχεια

IMG 2828

Θερινό Σινεμά

Το Νηπιαγωγείο Καστρίου οργανώνει βραδιά σινεμά την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 7.30 μμ στην προσπάθειά του να πρασινίσει την αυλή του σχολείου. 

Αντίτιμο εισιτηρίου: γλάστρες, λουλούδια, παλέτες, λάστιχα αυτοκινήτου, δεντράκια ή ότι άλλο ώστε να γίνει πράσινη η αυλή μας. 
Η προβολή είναι για μεγάλους και μικρούς.
46C7A0F6 AE1D 4D0F 8776 6F43CE5330D9

Οι Μπλε Σημαίες – Εθελοντισμός

Οι Μπλε Σημαίες – Εθελοντισμός

Σκοπός του προγράμματος είναι η έμφαση στην ιδέα της αλληλεγγύης, στις καλές μας προθέσεις, στην συνέπεια και στο σεβασμό ως προς το θαλάσσιο περιβάλλον.

Σε συνέχεια του προγράμματος της υπεραλίευσης, οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Καστρίου γίνονται εθελοντές συντάσσοντας την εθελοντική ομάδα “Μπλε Σημαίες”.

Συνέχεια

0414A130 A218 48A5 BF09 97F39E7AD2A9

Δεινόσαυροι

Καθώς εξερευνούμε την Αμερική συνειδητοποιούμε πως 66.000.000 εκατομμύρια (ναι, καλά ακούσατε!) χρόνια πριν ίχνη δεινοσαύρων βρέθηκαν στον Καναδά και την Αργεντινή. Κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση και ανακαλύπτουμε πως σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους σκελετοί δεινοσαύρων βρέθηκαν και σε άλλες ηπείρους κι αναζητούμε τις χώρες αυτές στον χάρτη. Τοποθετούμε μάλιστα και τις σημαίες τους ως ορόσημα ώστε να ανατρέχουμε σε αυτές με μια γρήγορη ματιά.

Συνέχεια