xristougenna 6

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα…..

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φίλος μας ο “Κουκουγκάγκα” το ξωτικό μας έστειλε ένα βίντεο… Μία έκπληξη μας περίμενε στο σχολείο μας!!! Ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα είχε πάρει θέση πάνω στον πίνακά μας και μέσα του έκρυβε ένα διαφορετικό μήνυμα για κάθε ημέρα! Ο ενθουσιασμός μας μεγάλος… Κι εμείς χωρίς δεύτερη σκέψη αφεθήκαμε στην μαγεία των Χριστουγέννων…

Συνέχεια

xristougenna

Πρόσκληση για το “Εργαστήριο των Ξωτικών” του Άγιου Βασίλη!

Ακούσατε, ακούσατε!!! Έκτακτη επικαιρότητα!!! Το εργαστήριο των ξωτικών του Άγιου Βασίλη άνοιξε και σας προσκαλεί να συμμετέχετε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα: 10:30 πμ. Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!! Χρειάζεται μόνο να κρατάτε την γιορτινή σας διάθεση!!!

Με εκτίμηση , οι νηπιαγωγοί του νηπιαγωγείου Καστρίου.

asteria

Make-A-Wish … Κάνε-Μια-Ευχή…

Αγαπητοί γονείς, τις γιορτινές ημέρες καλό είναι να δείχνουμε την αλληλεγγύη, την κατανόηση και τον σεβασμό μας σε όσους χρειάζονται την βοήθεια μας κάνοντας “καλές πράξεις”. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από μία πολύ σοβαρή ασθένεια.

Συνέχεια

23157

Στηρίζουμε το χαμόγελο του παιδιού!

Αγαπητοί γονείς,

εν όψει των Χριστουγέννων, στο νηπιαγωγείο μας θα συγκεντρωθούν είδη διατροφής για το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να υποστηριχτούν οι ανάγκες των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών σας που θα ανταποκριθούν, θα αναδείξει την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς.

Συνέχεια