Ενδοσχολική επιμόρφωση σε συνεργασία με το σωματείο κατά της κακοποίησης ΕΛΙΖΑ

Την Τετάρτη 18 Ιούνιου οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Φιλοθέης συμμετείχαν σε επιμόρφωση με θέμα “Παιδική Κακοποίηση-Αναγνωρίζω και Ενεργώ” και εισηγήτρια την κ. Ηρώ Κωτσιοπούλου κοινωνική λειτουργό-συνεργάτη του σωματείου κατά της παιδικής κακοποίησης ΕΛΙΖΑ.

s

Απο τη Μυθολογία στο Διάστημα…

Στο πλαίσιο της συμμετοχής  του Νηπιαγωγείου μας στο Διεθνές Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία “Από τη Μυθολογία στο Διάστημα-Myth2space” συνεργαστήκαμε με το 6ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης και το Νηπιαγωγείο Άνθειας Αλεξανδρούπολης. (το χεράκι στην εικόνα θα σας οδηγήσει στις δράσεις μας)

0

9

Η καλοκαιρινή γιορτή μας….” Μουσικό αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο”

Η σχολική μας χρονιά τελείωσε με την καλοκαιρινή μας γιορτή- μουσικό αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Η εκπαιδευτικός του νηπιαγωγείου μας κ. Άννα Φαλαγκά, οργάνωσε μια παιδική χορώδια με όλους τους μαθητές/τριες και στο παλίσιο του σχεδίου δράσης    “μια μουσική ανθίζει στη γειτονιά” μας ταξίδεψαν μουσικά στο έργο του Σταύρου Ξαρχάκου,

Ευχαριστούμε πολύ την καθηγήτρια μουσικής κ. Λήδα Ψαράκη για την εναρμόνηση των τραγουδιών και τη μουσική συνοδεία της χορωδίας,

την κ. Κατερίνα Σπανού που φιλοτέχνησε το σκηνικό της γιορτής,

τον κ. Παναγιώτη Σπανό για την τεχνική υποστήριξη,

την κ.  Άννα Πετρίδη που κατασκεύασε τα αξεσουάρ,

και τον κ. Πέτρο Αδάμ για την υποστήριξη στον ήχο. 

Ευχαριστούμε πολύ την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Εβελίνα Παλτζόγλου για την παρουσία της στη γιορτή μας, καθώς και όλους τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους των μαθητών του Νηπιαγωγείου μας .

Καλό καλοκαίρι!

a