Άρθρα ανά μήνα: Νοέμβριος 2024
Το Σώμα μας!
Δράσεις για την Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ
Στα πλαίσια των δράσεων για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ οι μαθητές μας θα συμμετέχουν όπου μπορούν. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 22/11/24 στο κλειστό γήπεδο Καρπενησίου αντιπροσωπεία μαθητών παρακολούθησαν αγώνα ΓΚΟΛΠΟΛ από την Αθλητική ένωση τυφλών Θεσσαλονίκης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την πορεία ευαισθητοποίησης την Τετάρτη 2/12/24!!
Εκπαιδευτική Δράση με το ΚΕΠΕΑ Καρπενησίου
Σήμερα επισκεφθήκαμε την περιοχή του Κεφαλόβρυσου όπου με την κ. Μαρία ανακαλύψαμε συμμετείχαμε στο πρόγραμμα “παραδοσιακή καλλιέργεια και Σχολικός κήπος” και προσπαθήσαμε να βρούμε τις τροφές που θα βοηθήσουν το μεταξοσκώληκα να δημιουργήσει χώμα πλούσιο με χρήσιμα στοιχεία!
Τρέξαμε μέσα στη φύση, παίξαμε στην παιδική χαρά, ταΐσαμε τις πάπιες, είδαμε τα κουνελάκια και φυτέψαμε σποράκια που τα πήραμε σπίτι μας!
Δράση με αγάπη!
17 Νοέμβρη
Στιγμές στο 3ο Νηπιαγωγείο
Η Σχολική μας μονάδα έχει την τύχη να συστεγάζεται με το 3ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, το Ειδικό Δημοτικό και το ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου. Πραγματοποιούμε κοινές δράσεις και επισκέψεις προς όφελος των μαθητών μας. Προγράμματα συνεκπαίδευσης θα υλοποιηθούν καθ’ όλη τη σχολική χρονιά. Μια πολύ μικρή γεύση από τις επισκέψεις μας στο 3ο Νηπιαγωγείο όπου περιλαμβάνουν παιχνίδι, δραστηριότητες, παρακολούθηση για τη σωστή διατροφή!
Εσωτερικός κανονισμός Λειτουργίας 2024-2025
Τα σχήματα εν δράση!
Τα σχήματα μέσα στην τάξη μας, τα βρίσκουμε, τα ανακαλύπτουμε, τα ζωγραφίζουμε, τα συνθέτουμε!
Συνεχίζουμε ότι έχουμε ξεκινήσει!! Άλλωστε τα σχήματα είναι παντού!










































