Κοπή Βασιλόπιτας

Σήμερα κόψαμε στο νηπιαγωγείο  τη Βασιλόπιτά μας… Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη προσφορά της βασιλόπιτας και το δώρο για το φλουρί !!! Τυχερός ο Λάμπρος…Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!

Καλωσορίζοντας το 2021 !!!!

Φωτογραφηθήκαμε με τα μπαλόνια και φτάξαμε τα ημερολόγιά μας

Φτιάξαμε και καπελάκια-κορώνες για το νέο έτος !!!

Γράψαμε το δικό μας ποίημα για το 2021 και το ζωγραφίσαμε….ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα γράψαμε στο ποίημά μας !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

γ

ΠΟΛΙΚΑ ΖΩΑ-ΙΓΚΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΚΙΜΟΩΟΙ

Μάθαμε ποιά είναι τα πολικά ζώα και φτιάξαμε πιγκουίνους πάνω σε πάγους.

 

Κολλαζ με χαρτια ταπετσαριας …μαθαίνουμε τα μερη του σώματος των πιγκουίνων ….

Ήρθαν και οι πολικές αρκουδίτσες μας, άκουσαν και αυτές για τα χιόνια που λένε ότι θα μας έρθουν σε λίγες μέρες ….για να δούμε…….-με πλαστικά πιάτα κι χαρτόνια, βαμβάκι και πον-πον …..

Και άλλες ακουδίτσες πάνω σε παγόβουνα απο κομματια φελίζολ…..

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑ ΜΑΣ: Τέμπερες ζωγραφική με τα χέρια, τυπώματα με τουβλάκια και χαρτοκοπτική. Και έτοιμα τα ιγλκού και οι εσκιμώοι μας….

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΡΟΖΕΝΩΝ

Σήμερα μέσω skype γνωρίσαμε τους 5 φίλους μας από το Νηπιαγωγείο Ροζενών…..Αφού είπαμε όλοι τα ονόματά μας ύστερα όλοι μαζί μάθαμε για τους εσκιμώους και τα ιγκλού !!! Ανταλλάξαμε ιδέες και γνώσεις και στο τέλος όλοι μαζί κάναμε τη παρακάτω κατασκευή. Αφού τη τελειώσαμε τις παρουσιάσαμε στους φίλους και εκείνοι σε εμάς!!! Τελικά η τεχνολογία είναι πολύτιμος βοηθός μας ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε φίλους από άλλα νηπιαγωγεία και να κάνουμε δράσεις μαζί !!!