Μήνας: Μάιος 2021

Ευχαριστήρια ανακοίνωση…

Οι δασκάλες και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Χάρακα …… πετάνε στα σύννεφα. Και ξέρετε γιατί; Θα σας πούμε ευχαρίστως.  Βλέπετε αυτή την αυλή και αυτό το σχολείο στην άκρη της;

 

 

Εεεεε κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το τώρα χωρίς … τον δεινόσαυρο. Ξαφνικά, αρχίζει και η κακοκαιρία. Έντονη βροχόπτωση το κάνει μπάνιο και 18 μαθητές με τη δασκάλα τους κάθονται στη μέση της αίθουσας, γιατί νερά αρχίζουν να τρέχουν στους τοίχους. Φωνούλες να ακούγονται «Κυρία, πάνε πάλι οι δουλειές μας, όλα θα χαλάσουν ΠΑΛΙΙΙΙ». Όσο για τουαλέτα, χαχαχα τι είναι αυτό; ΕΥΤΥΧΩΣ  2 σχολικά έτη μετά….  αποτελεί ανάμνηση. Μια ανάμνηση  που ελπίζουμε κανένα παιδί και καμία δασκάλα να μην ζήσει.  Πολλοί οι αγώνες από τότε. Το σχολείο αυτό  είχε μια μεγάλη μυστική δύναμη…τους γονείς.  Και τώρα το  σχολείο των πεταλούδων, όπως το λένε τα παιδιά,  είναι εντελώς διαφορετικό.

Οι άνθρωποι που σήκωσαν τα μανίκια ήταν πολλοί και συνεχίζουν να είναι, αφού   αποτελούν τους ιππότες του.  Πολλοί από αυτούς δεν είχαν καμία σχέση με το Νηπιαγωγείο μας, αλλά όταν έμαθαν για  τους αγώνες μας δε δίστασαν να  πουν «για τα παιδιά…. τα πάντα». Τους ευχαριστούμε μέσα από τις τρυφερές και γεμάτες αγάπη καρδούλες μας.

Το Νηπιαγωγείο των πεταλούδων ευχαριστεί και  σας παρουσιάζει τους ιππότες του και τους ανακηρύσσει δημόσια, μα τι άλλο από……. αλεπουδάκια:

Όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Ασημίου Αστερίωνα, που μας χάρισε τον χλοοτάπητα, τους    Κουνενιδάκη Μανώλη, Σπιθάκη Γιώργο και  Αφοί Ασκορδαλάκη για τη μεταφορά των υλικών, την προετοιμασία της αυλής και πολλές άλλες δωρεάν εργασίες, τον Παντελή  Τσικρικονάκη για τη δωρεάν κατασκευή της αποθήκης μας, τον Διευθυντή του Γυμνασίου Ασημίου κύριο Φραγκίσκο Δασκαλάκη  για τη βοήθεια και την υποστήριξή του όλο αυτό το διάστημα.

Και κυρίως ΌΛΟΥΣ τους γονείς και παππούδες – γιαγιάδες, από την πρώτη μέχρι την τρίτη  σχολική χρονιά, που ήταν στήριγμά μας, έτρεξαν όπου έπρεπε , σήκωσαν τα μανίκια, έκαναν  μετακομίσεις και  κατασκευές, έβαψαν, αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και έβαλαν το χέρι στην τσέπη για ότι και αν χρειαστήκαμε σε αυτή την τρίχρονη περίπου  διαδρομή, μας στηρίζουν και αγαπάνε αυτό το σχολείο όσο και εμείς. Σε κάθε ιδέα έτρεχαν να βρουν υλικά για υλοποίηση. Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, υπάρχουν πολλά σχέδια στα σκαριά, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά μας.

Ελπίζουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν παράδειγμα για όλους.  Χωρίς εσάς δε θα γινόταν τίποτα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Είστε οι ιππότες μας και εμείς  το πιο τυχερό σχολείο. Οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν το μεγαλείο όσων κάνατε.

Υ.Γ.  Ο Άγιος Βασίλης διάβασε το γράμμα μας  και έστειλε τα ξωτικά του να  πραγματοποιήσουν την επιθυμία μας.

Ορίστε τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς