ΚΛΕΙΣΤΆ ΣΧΟΛΕΊΑ
ΑΎΡΙΟ ΤΕΤΆΡΤΗ 1ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΌ ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΛΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ. (περισσότερα…)
ΑΎΡΙΟ ΤΕΤΆΡΤΗ 1ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΌ ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΛΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ. (περισσότερα…)
Το σχολείο μας γέμισε χελιδόνια και πεταλούδες… Ήρθε η Άνοιξη
Το σχολείο μας επισκέφθηκαν οι science voyagers κουβαλώντας ένα σεντούκι γεμάτο επιστημονικά πειράματα. Τα παιδιά γνώρισαν τον Αρχιμήδη,το Νεύτωνα,τον Γαλιλαίο,το Μαγνη μαζί με την παρέα τους, την κυρία βαρύτητα,την κυρία αδράνεια,τον κύριο Μαγνήτη και άλλους πολλούς. Έπαιξαν, πειραματίστηκαν, και στο τέλος όλοι, μαζί και το σχολείο μας πήραν το βραβείο του μικρού επιστήμονα.
Στα πλαίσια του τρίτου εργαστηρίου δεξιοτήτων,στη θεματική ενότητα ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ: Παγκόσμια και τοπική πολιτιστική κληρονομιά, είδαμε με τα παιδιά το έργο του Μαρκ Σαγκάλ ,”εγώ και το χωριό,”. Αφού περιεργαστηκαν τα παιδιά τον πίνακα, είπαν τι βλέπουν,τι ήθελε να εκφράσει ο ζωγράφος,τι ιστορία θα μπορούσε να μας διηγείται, φόρεσαν τη φορεσιά του ζωγράφου, έγιναν οι ίδιοι ζωγράφοι και έφτιαξαν τα δικά τους έργα.
Σήμερα παραλάβαμε μέσω του ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ τρία βιβλία από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες του κόσμου. Τα παιδιά θα παραλάβουν και θα γνωρίσουν τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν,τους αδερφούς Γκριμ και φυσικά τον Αίσωπο, στα πλαίσια της ανάπτυξης της φιλαναγνωσιας μέσω της λογοτεχνίας.