11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Πύργων. Η ημέρα αυτή αφιερώνεται στον αθλητισμό και τις αξίες του, και εμείς την εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο!
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, οι μαθητές συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δράσεις που είχαν σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύσουν τη συνεργασία, τη σωματική δραστηριότητα και τη διασκέδαση. Οι δραστηριότητες περιλάμβαναν αγώνες δρόμου, ομαδικά παιχνίδια και άλλες αθλητικές δραστηριότητες που προσέφεραν τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωριστούν και να διασκεδάσουν μαζί.
Στο τέλος της ημέρας, οι οικοδεσπότες μας προσέφεραν μήλα και δωράκια, ως επιβράβευση για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των μαθητών μας. Ήταν μια όμορφη και ευχάριστη εμπειρία που συνέβαλε στην ανάπτυξη της αθλητικής κουλτούρας και της φιλίας ανάμεσα στα σχολεία.
Αυτή η ημέρα δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία να αθληθούμε, αλλά και να καλλιεργήσουμε πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πύργων για την υπέροχη φιλοξενία τους και ανυπομονούμε για τις επόμενες κοινές μας δράσεις!


































