ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ 1

Σήμερα  9/02/2023  στην ανακαινισμένη  αίθουσα του Μ/Φ Συλλόγου “Σκουφά” ταξιδέψαμε  μέσα σ ένα κήπο παραμυθένιο και νιώσαμε όπως ο Όσκαρ Ουάιλντ που θέλησε να φωτίσει τον κήπο της ψυχής του καθενός μας.

Ένα φανταστικό παραμύθι όπου οι εποχές εναλλάσσονται μπροστά μας,  με υπέροχα σκηνικά, κοστούμια προσεγμένα στην λεπτομέρεια και την υπογραφή της μοναδικής Μάρως Θεοδωράκη στην μουσική.

Διαβάζοντας το παραμύθι στο σχολείο μας και αφού το συζητήσαμε και προσπαθήσαμε να μελετήσουμε τη συμπεριφορά των παιδιών αλλά και του Εγωιστή Γίγαντα σκεφτήκαμε πως η θεατρική παράσταση θα μπορούσε να σταθεί η πιο όμορφη αφορμή να γνωρίσουμε από κοντά και να ταξιδέψουμε στον παραμυθένιο κόσμο του Γίγαντά μας, σε μια διαδρομή από τον εγωισμό και την παγωνιά, στην αγάπη και την Άνοιξη.

Σε σκηνοθεσία της Βίκυς Πάνου, η οποία ήταν χρόνια στην ομάδα του Γιώργου Φρατζεσκάκη και της κ. Κάρμεν Ρουγγέρη, μαζί με επαγγελματίες συντελεστές στα κοστούμια, τα σκηνικά και το χορό και με 5 νέους ταλαντούχους ηθοποιούς πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα  στους μικρούς μας μαθητές.