Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2026-2027

archeio lhpshs 1

Από τις 2 έως και τις 23 Μαρτίου 2026 θα πραγματοποιηθούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία γενικής εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2026-2027, μέσω της Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).
Οι γονείς και κηδεμόνες, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών TaxisNet, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω των ειδικών πλατφορμών:
«Εγγραφή στο Νηπιαγωγείο» (https://proti-eggrafi.services.gov.gr)

 

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές  και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρακάτω


Λήψη αρχείου

Αίτηση-Υπεύθυνη-Δήλωση Εγγραφης νηπ-γείο

ΑΔΥΜ-Ατομικό-Δελτίο-Υγείας-Μαθητή

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΤΕΡΟΥ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ | Πανελλαδική σχολική δράση ενάντια στην ενδοσχολική βία

 

Το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει με αγάπη στη πανελλήνια  σχολική δράση «Μίλα Τώρα»κατά του σχολικού εκφοβισμού, που διοργανώνει ο οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού. Μέσα από παιχνίδια, συζητήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες, τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της φιλίας, της καλοσύνης και του σεβασμού, κατανοώντας ότι πάντα μιλάμε όταν κάτι μας στενοχωρεί.

                                                        Συμμετέχουμε με τη δημιουργία αφίσας

NHPIAGOGEIO AGIOY PROKOPIOY 1

Θα κάνω ΜΠΑΜ!

Σήμερα, τα παιδιά του νηπιαγωγείου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση με κούκλες “Θα κάνω Μπαμ”, από τη θεατρική ομάδα Celesta. Μια παράσταση για τη συναισθηματική αγωγή και διαχείριση του θυμού, στην οποία τα παιδιά αλληλεπιδρούν και εμπλέκονται ενεργά καθ’ όλη τη διάρκειά της.

Κεντρικές Θεματικές παράστασης: ● Γνωριμία, εξοικείωση και αναγνώριση των συναισθημάτων. ● Διαχείριση των συναισθημάτων ● Ανάπτυξη αυτορρύθμισης και οριοθέτησης της συμπεριφοράς ● Αντιμετώπιση ξεσπασμάτων θυμού και τεχνικές απόκτησης ηρεμίας

Diafaneia1Diafaneia1 1