1η μέρα Φεστιβάλ Αγάπης για το Παιδί

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μέρα του σχολικού Φεστιβάλ Αγάπης για το Παιδί. Στο νηπιαγωγείο μας φιλοξενήθηκε η αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ. Συγκεντρώθηκαν 17 φιάλες αίμα για τις ανάγκες της κλινικής Αιματολογικής- Ογκολογικής παιδιών και εφήβων του Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του σωματείου Η Παρέα της Αγάπης.

.jpg

Στις παράλληλες δράσεις τα παιδιά απόλαυσαν τη θεατρική αφήγηση του παραμυθιού Ο Ορφέας και το φεγγαρομεγάλωμα, από τη συγγραφέα- παιδαγωγό Ζαμπία Λαζανάκη.

.jpg

Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τη μουσική συντοφιά των Μάνου Παπαδάκη και Νίκου Οικονομέα.

παπαδακης

οικονομεας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Παζάρι Παιχνιδιών για την ενίσχυση του Σωματείου Η Παρέα της Αγάπης. Συγκεντρώθηκε η δωρεά των 300 ευρώ τα οποία παραδόθηκαν στην πρόεδρο του σωματείου κα. Πόπη Καστελλιανού, η οποία μαζί με τη γραμματέα του σωματείου κα. Ακριβή Παπαδάκη ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

καστελλιανου

1

2

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *