Πρόσκληση Συμμετοχής με Ανακοίνωση στην Ημερίδα Προφορικής Ιστορίας

«Πρόσκληση Συμμετοχής  με Ανακοίνωση στην Ημερίδα Προφορικής Ιστορίας»

Εθνική Βιβλιοθήκη, ΚΠΙΣΝ, Σάββατο 18 Μαΐου

Η Δ/νση Π.Ε Δ΄ Αθήνας  (διαμέσου του Υπεύθυνου Πολιτιστικών) σας προσκαλεί να συμμετέχετε με ανακοίνωση στην Hμερίδα Προφορικής Ιστορίας που θα φιλοξενηθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες και να εμπνευστούμε από τις επιτυχημένες πρωτοβουλίες  εκπαιδευτικών, οι οποίοι υλοποιούν προγράμματα προφορικής ιστορίας στα σχολεία τους και θα ήθελαν να τα παρουσιάσουν. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήριο για τη χρήση αναλογικών και ψηφιακών μέσων, καθώς και τεχνικών λήψης συνεντεύξεων με χρήση ψηφιακών μέσων και κάμερας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα, μόνο όσοι θα συμμετέχετε με ανακοίνωση,  μέχρι και την  Δευτέρα 22 Απριλίου 2024. Σας ζητούμε να αναφέρετε τον τίτλο της ανακοίνωσής σας καθώς και μια σύντομη περίληψη αυτής, ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε τις συνεδρίες και να διατηρήσουμε επαρκή επικοινωνία μαζί σας. Αν απλώς θέλετε να την παρακολουθήσετε, θα υπάρξει -μετά την κατάρτιση του προγράμματος – νέα ανακοίνωση και ανάλογη φόρμα.

Σύνδεσμος για συμπλήρωση της φόρμας με ανακοίνωση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8xhE1C1j7s4QeHhSRw7RAWmEkU7mjWV26bXxbkPgGV-HNTQ/viewform

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Ωστόσο, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο εργαστήριο, προτεραιότητα θα έχουν όσοι έχουν υποβάλλει ανακοίνωση ή είναι μέλη του Δικτύου Προφορικής Ιστορίας.

  • Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερίδα π.χ ώρα έναρξης (πρωινή) και λήξης, θα σταλούν μετά την ολοκλήρωση της υποβολής συμμετοχών. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα ενημερωθούν με προσωπικό email .

Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν: Τασούλα Βερβενιώτη, Ιστορικός  και Γιούλη Χρονοπούλου, Φιλόλογος.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων