Εξ αποστάσεως σεμινάριο: Aξιοποίηση ηλεκτρονικού παιχνιδιού «Rights Hero» ως εκπαιδευτικό εργαλείο (24/10/2023)

   MicrosoftTeams imageH Διεύθυνση Π.Ε. Δ΄ Αθήνας (δια του Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων), σας προσκαλεί στο εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο για την αξιοποίηση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού «Rights Hero», με υλοποίηση εργαστηρίων, που οργανώνεται από το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, το 49ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, και την Action Synergy, στις 24 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που διδάσκουν σε Δ΄, Ε’ και ΣΤ’ τάξεις. Θα λάβουν μέρος 30 εκπαιδευτικοί από κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από την ομάδα υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, “Rights Hero”. Βασικό εργαλείο του σεμιναρίου θα αποτελέσει το ηλεκτρονικό παιχνίδι το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος από παιδιά και ειδικούς με θέμα τα δικαιώματα των παιδιών. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο και θα πραγματοποιήσουν το εργαστήριο στην τάξη, θα λάβουν βεβαίωση ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης (περισσότερα για το πρόγραμμα: https://rightshero.eu).

  • Οι ενδιαφερόμενοι/-ες εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/Mfb83vkXGAERQ7BN6 μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 (αν ο σύνδεσμος δεν ανοίγει αυτόματα, μπορείτε να τον αντιγράψετε και να επικολλήσετε στον φυλλομετρητή).
  • Προτεραιότητα έχουν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων Δ΄-Στ΄.
  • Οι εκπαιδευτικοί που θα λάβουν μέρος θα ειδοποιηθούν στις 23 Σεπτεμβρίου μετά τις 11.00, με προσωπικό email με τον σύνδεσμο για τη παρακολούθηση. Στο email θα επισυνάπτεται το βιντεοπαιχνίδι και το εγχειρίδιο του προγράμματος, ώστε οι συμμετέχοντες/-ουσες να το κατεβάσουν στον υπολογιστή τους.
  • Στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Δ Αθήνας, στο http://dipe-d-athin.att.sch.gr/jupgrade/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=25&Itemid=162

θα αναρτηθεί ο κατάλογος με τις συμμετοχές.

  • Για τη χορήγηση βεβαίωσης συμμετοχής απαιτείται η συμπλήρωση φόρμας που θα δοθεί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
  • Έγγραφο
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων