Οι βραβευμένες ταινίες του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 15ης Camera Zizanio

CDD1BA8C1561CFFDF560C67A87C8BDFDΕπιλεγμένες ταινίες της 18ης Διεθνούς διοργάνωσης του φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας στην αίθουσα της οδού Ιουλιανού

Ολες οι βραβευμένες ταινίες του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 15ης Camera Zizanio, καθώς και επιλεγμένες ταινίες από όλα τα προγράμματα της διοργάνωσης που τελείωσε πριν από λίγο καιρό, θα προβληθούν και στην Αθήνα, στον κινηματογράφο Αλκυονίδα από τις 10 ως και τις 16 Δεκεμβρίου.
Μικροι και μεγάλοι σινεφίλ θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μαζεμένες, μερικές από τις πιο συναρπαστικές (και διακεκριμένες σε διεθνή φεστιβάλ) ταινίες πρόσφατης παραγωγής όλων των ειδών. Δεν χωρά αμφιβολία ότι στην Ελλάδα το φεστιβάλ Ολυμπίας είναι μια από τις πιο όμορφες κινηματογραφικές γιορτές με στόχο το παιδί. Για πολλούς θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις της παιδικής και νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας σε όλη την Ευρώπη.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι τρια ευρώ (ανά ταινία)και πέντε ευρώ (για όλο το πρόγραμμα της ημέρας). Το ερχόμενο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωϊ, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της -προεπιλεγμένης για όσκαρ- ταινίας «Το αγόρι και ο κόσμος» του βραζιλιάνου Αλε Αμπρέου, παρουσία του υπουργού παιδείας Νίκου Φίλη.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που είναι ανοιχτή σε κοινό και εκπαιδευτικούς (με ελεύθερη είσοδο), θα παρουσιαστεί ο εκπαιδευτικός φάκελος της ταινίας.

Το πρόγραμμα των προβολών

ΠΗΓΗ: tovima.gr

Σχετικά με ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είμαι δάσκαλος στο 10( Δέκατο ) Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Υπηρετώ την εκπαίδευση για 33 έτη.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ψυχαγωγία. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση