Έτσι για να γελάσουμε…

Γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών :

Αγαπητό PCSoloutions,

Πέρυσι έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούργιο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα , περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλαιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα λειτουργικά προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα  Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια και το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί προβλήματα.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition… αλλά εις μάτην.

Ευχαριστώ ,
Μια απελπισμένη γυναίκα

Απάντηση

Αγαπητή « Απελπισμένη Γυναίκα » ,

Έχε υπ’ όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από το χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις εντολή C:\ Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατάστησε το Δάκρυ 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 ( Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου « Δυνατό ροχαλητό», που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μη  σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 ΒΕΤΑ και Γκόμενος 3.8 unregister ( δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού ).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο δυναμικό χρήστη.

Σχετικά με ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είμαι δάσκαλος στο 10( Δέκατο ) Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Υπηρετώ την εκπαίδευση για 33 έτη.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ψυχαγωγία και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση