Άνοιγμα λογαριασμού στο gmail.com

Προκειμένου να κάνετε τις περισσότερες εργασίες, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν Google λογαριασμό στοgmail.com και να μας τον στείλετε. Με αυτό το email θα αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες Google υπηρεσίες.
Βέβαια, ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε ήδη λογαριασμό gmail. Επομένως:
1) Αν κάποιος έχει γραφτεί στο gmail, δε χρειάζεται να δημιουργήσει νέο λογαριασμό gmail. Ας στείλει το gmail του στην διεύθυνση 1lyk-aiglab@sch.gr.
2) Όποιος δεν έχει gmail, δημιουργεί λογαριασμό, και μας στέλνει το gmail του στην διεύθυνση 1lyk-aiglab@sch.gr.

Για να δημιουργήσετε  λογαριασμό gmail η διαδικασία είναι:
1. Θα πάτε στη διεύθυνση http://gmail.com
2. Θα πατήσετε το κουμπί “Δημιουργία λογαριασμού”
3. Συμπληρώστε με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες Όνομα και Επώνυμο (μπορεί να είναι και ψεύτικα).
4. Συμπληρώστε με λατινικούς χαρακτήρες το πεδίο “Επιλέξτε το όνομα χρήστη σας”. Πρέπει να είναι μοναδικό γι’ αυτό το λόγο μη βάλετε κάτι συνηθισμένο ή βάλτε και ένα νούμερο στο τέλος. Πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 6 χαρακτήρες.
5. Συμπληρώστε τον κωδικό που θέλετε δύο φορές (“Δημιουργία κωδικού πρόσβασης ” και ” Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας”). Προσοχή, πρέπει και τις δυο φορές να γράψετε τον ίδιο, να έχει μήκος τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και καλό είναι να περιλαμβάνει γράμματα και αριθμούς.
6. Συμπληρώστε τα γενέθλιά σας (μπορεί να είναι και ψεύτικα).
7. Συμπληρώστε το φύλο σας.
8. Συμπληρώστε το πεδίο ” Πληκτρολογήστε τις δύο λέξεις ” με ό,τι βλέπετε από πάνω (και το περιεχόμενο της εικόνας) για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ. Είναι γράμματα και αριθμοί.
9. Πατήστε το κουμπί “Επόμενο Βήμα” αφού τσεκάρετε ότι συμφωνείτε με τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική της Google.

Σχετικό βίντεο εδώ.

Κατηγορίες: Υπηρεσίες Google. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.