Ασύγχρονη εκπαίδευση α1

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και πάντα με γνώμονα τα παιδιά και πώς η υπάρχουσα κατάσταση δεν θα επηρεάσει την καθημερινότητά τους δημιουργήθηκε μια ασύγχρονη ψηφιακή τάξη.

 

https://classroom.google.com/u/0/c/NjA0MTYzMTU4MDVa

 

 

Κλιματική αλλαγή,Climate change with stem

Στα πλαίσια προγράμματος etwinning με θέμα την κλιματική αλλαγή μιλήσαμε για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο και τις επιπτώσεις που θα έχουν στον πλανήτη μας,είδαμε κάποιες φωτογραφίες από τις πυρκαγιές κι ένα ντοκυμαντέρ. Στην συνέχεια τα παιδιά ζωγράφισαν τα συναισθήματά τους για το γεγονός αυτό.

 

Παρουσίαση της πόλης μας

Γνωρίζοντας την πόλη μας και την γειτονιά μας στους φίλους μας από τις χώρες της Ευρώπης με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Στον παρακάτω σύνδεσμο δίνονται και άλλες πληροφορίες για την πόλη μας.

Γνωρίζοντας τον Πειραιά

Βραβείο etwinning στην κατηγορία stem project

Με χαρά ενημερωθήκαμε για την βράβευση του περσινού μας etwinning project ,CREATING VOLTRON in stem,στην κατηγορία stem project με το εθνικό βραβείο.

Στα πλαίσια αυτής της βράβευσης διοργανώνουμε μια γιορτή στο χώρο του σχολείου μας την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 6:00 μ.μ.Λήψη αρχείου

 

 

 

 

 

 

Ενημέρωση για την πρώτη μετακίνηση εκπαιδευτικών στα πλαίσια του erasmus

Funny digiclasses,erasmus project

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 12:25 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση των γονέων για την πρώτη μετακίνηση των εκπαιδευτικών στα πλαίσια του ERASMUS+προγράμματος.Θα παρουσιαστούν οι εργασίες που συντελέστηκαν κατά την μετακίνηση των εκπαιδευτικών στο Εσκισεχίρ της Τουρκίας (10-15 Νοεμβρίου).

Δόθηκε επίσης το χρονοδιάγραμμα των υπολοίπων μετακινήσεων αλλά και οι άξονες όλου του προγράμματος.

2019

  • 10-15 Νοεμβρίου,Τουρκία
  • 8-13 Μαρτίου,Βόρεια Μακεδονία
  • 21-26 Ιουνίου,Ελλάδα

2020

  • Σεπτέμβριο,Κροατία
  • Μάιο,Ρουμανία

Παρατίθεται παρακάτω η παρουσίαση του προγράμματος.

Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση

9 Μαΐου,ημέρα etwinning

Γιορτάζουμε την ημέρα etwinning συμμετέχοντας στην εκδήλωση trees in Europe και φυτεύοντας τρεις ελιές στον κήπο του σχολείου μας.Τα παιδιά της α και β τάξης παρουσιάζουν τον μύθο της ονοματοδοσίας της πόλης των Αθηνών.