Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από Τρίτη 29-11-2022 ως και Δευτέρα 12-12-2022 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Για την εγκύκλιο της Αίτησης-Δήλωσης για τις πανελλαδικές των ΓΕΛ, πατήστε ΕΔΩ.

Για τα έντυπα αίτησης και δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ έτους 2023, πατήστε ΕΔΩ

Comments 0 σχόλια »

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ- WEBEX

ΛΙΟΥΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/chrliouta

ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/eirinintal

 

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

http://minedu-secondary2.webex.com/meet/kravaritikaterina

ΝΙΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

http://minedu-secondary2.webex.com/meet/kniasoudis

ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/gelyk

ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/mchatzikou

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΝΗ
http://minedu-secondary.webex.com/meet/agtaopoul

ΠΛΑΤΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/desplatoni

ΤΖΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/vatzella

ΚΟΥΞΑΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/ifikouxara

ΠΑΤΣΑΒΟΥΔΗ ΝΑΝΤΙΑ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/patina

ΜΠΕΣΣΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
http://minedu-secondary2.webex.com/meet/sbessa

ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

http://minedu-secondary2.webex.com/meet/ltasioulis

ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

http://minedu-secondary2.webex.com/meet/ftsiboukas

ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

http://minedu-secondary.webex.com/meet/adesyllas

ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

http://minedu-secondary2.webex.com/meet/pangiagkos

 

Comments 0 σχόλια »

Για να δείτε την ετήσια έκθεση αξιολόγησης του σχολείου πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

year-2021-school-2254010-form-5-synopsis

Comments 0 σχόλια »

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ορίστηκε ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας (αγωνίσματα) των υποψηφίων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, το διάστημα από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α. 2022_signed

 

Comments 0 σχόλια »

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να την μεγεθύνετε.

programma 2022

Comments 0 σχόλια »

Στο πλαίσιο της δράσης: «Δημιουργία σχολικού περιοδικού» εκδόθηκε το ψηφιακό μας περιοδικό, σε μορφή pdf και flipbook.

Για να ανοίξετε το pdf πατήστε to dialeimma

Για να ανοίξετε το flipbook πατήστε στον σύνδεσμο.

https://flipbookpdf.net/web/site/330132ca5554e69c69c4efd72685b1073dea7f7d202205.pdf.html

 

Comments 0 σχόλια »

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, Μηχανογραφικό
Δελτίο με τις προτιμήσεις Τμημάτων/ Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Σχολών της Τριτοβάθμιας
Εκπαίδευσης που επιθυμούν να εισαχθούν, σύμφωνα και με την Φ.253/143554/Β6/12-11-2010 (ΦΕΚ
1794 Β ́) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, από Τρίτη 17 Μαΐου μέχρι και Πέμπτη 26 Μαΐου 2022.
Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής
(26 Μαΐου) δεν θα γίνονται δεκτά εκπρόθεσμα Μηχανογραφικά Δελτία, καθώς κλειδώνει το σύστημα.

Ολόκληρη η εγκύκλιος επισυνάπτεται στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΣΟΒΑΡΩΝ _ΠΑΘΗΣΕΩΝ_2022(Ω5ΣΙ46ΜΤΛΗ-5ΑΗ)

Comments 0 σχόλια »

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2022-23 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://eeggrafes.minedu.gov.gr ).

Προκειμένου να αποφευχθούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα, σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

  • Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές γίνεται με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια. Για να γίνει αυτό, και, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας, θα πρέπει: α. ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση (κηδεμόνας e-εγγραφές) να συμπληρώσει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση (πεδίο 3α) και β. ο έτερος κηδεμόνας να συμπληρώσει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση (πεδίο 3β), και να τις αποστείλουν/καταθέσουν στο σχολείο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωση των στοιχείων από τον/τη γονέα/κηδεμόνα που θα συμπληρώσει το πεδίο 3α στην Υπεύθυνη Δήλωση, καθώς θα πρέπει στο συγκεκριμένο πεδίο να συμπληρώσει ακριβώς τα στοιχεία του/της όπως εμφανίζονται στο taxisnet.

  • Η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, βάσει της οποίας θα εγγραφεί-κατανεμηθεί ο/η μαθητής/τρια, είναι αυτή η οποία θα συμπληρώσετε στις υπεύθυνες δηλώσεις (θα πρέπει να ταυτίζεται και στις δύο δηλώσεις). Αν η διεύθυνση είναι διαφορετική από αυτή που έχει ήδη δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, δηλαδή δεν κατοικείτε πλέον στην ίδια διεύθυνση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε έγκαιρα με τη σχολική μονάδα όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια και να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά που θα σας ζητήσουν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

  • Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας είναι αυτή η οποία έχει ήδη δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool. Αν υπάρχει θέμα διόρθωσης, παρακαλείστε να την πραγματοποιήσετε άμεσα στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια, μετά από επικοινωνία με τη σχολική μονάδα που θα σας ενημερώσει για τις απαραίτητες διαδικασίες.

  • Ο Αριθμός Μητρώου μαθητή/τριας αναγράφεται σε έγγραφα από το σχολείο, όπως η βαθμολογία της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο τέτοιο έγγραφο στη διάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο για να σας δώσουν τον αριθμό.

  • Η κατανομή των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης σε Δημόσια Γενικά Λύκεια γίνεται σύμφωνα με τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατά συνέπεια, για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη χωροταξική κατανομή μπορείτε να καλείτε στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή e-εγγραφές δεν διατηρεί αρχείο αιτήσεων προηγούμενων ετών. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όλα τα στοιχεία που έχουν καταχωριστεί διαγράφονται.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής, θα ενημερωθείτε με νεότερη εγκύκλιο. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να απευθύνεστε στις σχολικές μονάδες για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης κηδεμόνα θα βρείτε  στον παρακάτω σύνδεσμο

ΥΠ. ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ Ε-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Comments 0 σχόλια »

Με απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλου την Παρασκευή 11/3/2022, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου , θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10.00 π.μ. εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Comments 0 σχόλια »

Με απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλου την Πέμπτη 10/3/2022, τα σχολεία πρωτοβάθμιας  και δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης της περιοχής, θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10.00 π.μ. εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, ειδικά τις πρωινές ώρες.

Comments 0 σχόλια »

Για να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

Ωρολόγιο πρόγραμμα σχολείου

Comments 0 σχόλια »

Λόγω των καιρικών συνθηκών, το σχολείο σήμερα Τετάρτη 9/3 θα λειτουργήσει με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις ηλεκτρονικές τάξεις των καθηγητών.

Comments 0 σχόλια »

Εκδόθηκε από το ΓΕΕΘΑ η ετήσια προκήρυξη επιλογής σπουδαστών για τις Στρατιωτικές Σχολές. Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών είναι από 1-18 Φεβρουαρίου 2022.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΥΕΘΑ-ΕΝΙΑΙΑ-2022-23

Comments 0 σχόλια »

Από το  Δήμο Σοφάδων ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δημάρχου κ. Θάνου Σκάρλου την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, σε όλο τον Δήμο, θα ξεκινούν μαθήματα στις 10 π.μ. λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Για όποια εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

Comments 0 σχόλια »

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Σοφάδων τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου τα μαθήματα θα αρχίσουν από την τρίτη ώρα(9:55) και μετά  λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν νωρίς το πρωί.

Comments 0 σχόλια »

Από το Υπουργείο Παιδείας Γνωστοποιούνται οι παρακάτω μεταβολές για εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων
Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα έγγραφα.

ΕΞΕ – 5404 – 2022 – Γνωστοποίηση τροποποιήσεων για εισαγωγή στο Λιμενικό

1621_Ενημέρωση για ΠΚΕ_signed

 

Comments 0 σχόλια »

ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Comments 0 σχόλια »

Video με απλές οδηγίες για τη διενέργεια του self – test

Comments 0 σχόλια »

Το Σχολείο για τις ημερομηνίες 15-02, 16-02 και 17-02 Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, θα λειτουργήσει με τηλε-εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας WEBEX, σύμφωνα με το κανονικό ωρολόγιο πρόγραμμα.

Comments 0 σχόλια »

Κ.Ε.Σ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ
ΠΛΑΣΤΗΡΑ 56, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΥΡΓΙΩΤΗ
(Ημέρες Γραφείου: Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, Τηλεργασία: Πέμπτη-Παρασκευή)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2441354525, 2441079891

ΠΛΗΡΟΦΡΟΡΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Σας ενημερώνουμε για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων από τμήματα Α.Ε.Ι, που αφορούν στην πληροφόρηση των μαθητών/τριών σχετικά με το αντικείμενο και τις προοπτικές σπουδών. Παρακαλούμε να αναρτηθεί στη σελίδα του σχολείου ή να ενημερωθούν με email οι μαθητές/τριες του σχολείου σας.

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ:

1. Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών και σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής  Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν, για ακόμα μία χρονιά, την πενταήμερη εκδήλωση με θέμα:

«Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο»

Η εκδήλωση απευθύνεται στις μαθήτριες και τους μαθητές Γ΄ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης και θα πραγματοποιηθεί:

διαδικτυακά από τη 1 έως και τις 5 Φεβρουαρίου 2021.

Στην εκδήλωση  θα συμμετέχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος / Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης κάθε ημέρα θα πραγματοποιείται παρουσίαση των ΚΕΣΥ και εισήγηση με θέμα “Συμβουλές επιτυχούς διαχείρισης σταδιοδρομίας” από  το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ.
Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά μέσω των συνδέσμων:
https://www.auth.gr/video/28639 και https://authgr.zoom.us/j/92423210351?  pwd=WDVTd1VQZWkwU2E4aFc4N2k5cmZudz09 Passcode: 325849. Παρακαλούμε κατά την εγγραφή σας να δηλώνετε το σχολείο φοίτησης.

2. Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, έχει προγραμματίσει τρεις τηλεδιασκέψεις για τους ενδιαφερόμενους κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:
την Πέμπτη 11/2/2021, από 12:30 έως 14:00
την Τετάρτη 17/2/2021, από 12:30 έως 14:00
την Πέμπτη 25/2/2021, από 15:00 έως 16:30.

Η συμμετοχή των μαθητών (και των κηδεμόνων τους εάν το επιθυμούν), καθώς και των καθηγητών που διδάσκουν μαθήματα πληροφορικής ή έχουν αναλάβει να συντονίσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στις δράσεις αυτές, θα γίνει μέσω της πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης webex, με σύνδεση σε διεύθυνση που θα κοινοποιηθεί στους συντονιστές των σχολείων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής. Αυτοί με τη σειρά τους, θα την κοινοποιήσουν στους μαθητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν και θα αναλάβουν την οργάνωση της συμμετοχής για τις δύο πρώτες τηλεδιασκέψεις που θα πραγματοποιηθούν τις δυο τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος.
Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Λυκείων της αρμοδιότητάς σας για τη δυνατότητα συμμετοχής στις προγραμματισμένες αυτές ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο:
https://forms.gle/9CWir89B8NNhavfJ7 μέχρι την Παρασκευή 05/02/2021.

Comments 0 σχόλια »

Ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που διαβιβάστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με σκοπό την ενημέρωση όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας  και των γονέων-κηδεμόνων των μαθητών/τριών.

1.Οδηγίες για προστασία στο διαδίκτυο

2.Οδηγίες προς τους ανηλίκους για την προστασία από την σεξουαλική κακοποίηση (α)

3.Οδηγίες προς τους ανηλίκους για την προστασία από την σεξουαλική κακοποίηση (β)

4. Οδηγίες προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

 

Comments 0 σχόλια »

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Εβδομάδας Εκπαίδευσης στην Επιστήμη της Πληροφορικής / Computer Science Education Week (6 έως 13 Δεκεμβρίου 2020),  το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Λάρισας (ΣΕΠΠΔΕΛ) και την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ) διοργανώνει ανοικτή εκπαιδευτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:
«Λογισμικό: η Ατμομηχανή του Σύγχρονου Κόσμου»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (με τηλεδιάσκεψη) μέσω της πλατφόρμας WEBEX του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:00 μμ. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ΜΑΘΗΤΕΣ και των τριών τάξεων του ΛΥΚΕΙΟΥ.

Πληροφορίες για τον τρόπο σύνδεσης στην εκδήλωση, μπορούν να βρούνε στο σύνδεσμο:
http://ds.uth.gr/?p=3594&fbclid=IwAR0HNmcOozFucaFAYwZYc4INGi5D3oQogw7bZHJk4c4r7k1ln5p0WQ2bRq4

Comments 0 σχόλια »

Αναλυτικές οδηγίες και έντυπα προς συμπλήρωση εδώ.

Το ίδιο το έντυπο για μαθητές Γενικού Λυκείου κατεβαίνει από εδώ.

Comments 0 σχόλια »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΛ ΣΟΦΑΔΩΝ

1.ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/bill77
2.ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/eirinintal
3.ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΥΑΝΘΙΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/evtsoukala
4.ΜΑΡΚΟΥΤΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/markag
5.ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/kravaritikaterina
6.ΝΙΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/kniasoudis
7.ΛΙΟΥΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/chrliouta
8.ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/gelyk
9.ΦΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/filosj
10.ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/ftsiboukas
11.ΠΛΑΤΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/desplatoni
12.ΤΖΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/vatzella
13.ΚΟΥΞΑΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/ifikouxara
14.ΠΑΤΣΑΒΟΥΔΗ ΝΑΝΤΙΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/patina
15.ΤΣΙΠΡΑ ΒΑΪΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/vaiatsipra
16.ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/sokoul
17.ΚΟΥΡΑΒΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


http://minedu-secondary2.webex.com/meet/dim_krvns
18.ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ http://minedu-secondary2.webex.com/meet/ltasioulis

 

ή στο αρχείο word  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ-ΤΑΞΕΙΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΓΕΛ-ΣΟΦΑΔΩΝ (4)

Comments 0 σχόλια »

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων