Τετραήμερη εκδρομή στη Βόρειο Ελλάδα


Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης του Λυκείου μας επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο  Κοτροζίνη Κ &  Σια ο.ε λόγω του ότι πληρούσε τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας και συγχρόνως είχε την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, αυτή των  2.250,00 € για ένα λεωφορείο είκοσι θέσεων.

Η εκδρομή έχει προορισμό τη Βόρειο Ελλάδα (Θεσσαλονίκη – Σέρρες– Καβάλα – Δράμα) και θα πραγματοποιηθεί από τις 09-05 έως  και 12- 05-2019.

==============================================================================

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

=========================================================================

 

 

Οι ώρες που δέχονται οι καθηγητές τού Λυκείου μας τους γονείς

 

 

 

 

===========================================================================

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τού εγκεκριμένου προγράμματος e-Twinning με τίτλο «My European Identity: past, present and future» που θα συμμετάσχουν στην 4ήμερη εκδρομή  στη Γερμανία, από 28 έως 31 Μαρτίου 2019, σε ενημερωτική συνάντηση, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 8. 30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Στην συνάντηση θα παρευρεθεί και ο ταξιδιωτικός πράκτορας που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του ταξιδιού, όπως επίσης και η συνοδός-ξεναγός.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν το πρόγραμμα.

 

==============================================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έγιναν αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης» και συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Το νέο  Διοικητικό Συμβούλιο  θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο  στις συνδρομές των μελών του.

Παρακαλούμε όσοι γονείς δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους  υποχρεώσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ και είναι η ίδια  ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 ΤΟ  Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΣΚΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ- «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

===============================================================

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ – ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΦΑΦΟΥΤΗ ΠΕΠΠΑ ΕΛΕΝΗ, ΤΗΛ: 6973412155

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΗΛ 6970325359

ΤΑΜΙΑΣ:  ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗ- ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΗΛ. 6974406296

ΜΕΛΟΣ:   ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗ, ΤΗΛ. 6984924052

ΜΕΛΟΣ:  ΔΑΥΙΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΗΛ: 6936487485

ΜΕΛΟΣ:  ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΛ. 6936318412

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

ΠΑΡΤΙΔΟΥ ΔΩΡΑ, ΤΗΛ. 6987118830

ΓΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΛ. 6974278106

 

===============================================================================

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning

“My identity in Europe-Η ταυτότητά μου στην Ευρώπη”,

με σκοπό την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής στο εξωτερικό,

οι μαθητές του ΓΕΛ Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» σας προσκαλούν στη αποκριάτικη χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην ΤΑΒΈΡΝΑ “ΤΟ ΚΈΝΤΡΟΝ”

την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 μ.μ.

Πλούσιο μενού με κρασί και αναψυκτικά δωρεάν.

Σας περιμένουμε για πολύ χορό και τραγούδι!

 

 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού- «Μίκης Θεοδωράκης» προσκαλούν τους γονείς και κηδεμόνες του Σχολείου  την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:30 μ.μ. για την επίδοση των ελέγχων προόδου και φοίτησης  του Α΄ τετραμήνου των μαθητών μας.

Η  παρουσία όλων των γονέων και κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη.

 

 

 

 

 

=====================================================================

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

«Strength lies in differences, not in similarities»

 

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στo Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης»,  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την απονομή των πτυχίων στους 80 μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα eTwinning «Strength lies in differences, not in similarities« που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2017-2018.

Την τελετή οργάνωσαν ο Διευθυντής του σχολείου Κος Ηρακλής Ψάλτης, φιλόλογος, και οι καθηγήτριες, υπεύθυνες του προγράμματος, Κα Λάκκη Κωνσταντίνα, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, Κα Θεοδώρα Παπαδοπούλου, ιστορικός και η Κα Ελένη Σκορδομπέκη, φιλόλογος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την ετικέτα ποιότητάς που απένειμε στο εν λόγω έργο η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning (μέρος του Erasmus+) του Υπουργείου Παιδείας για την εξαίρετη εργασία και συνεργασία των μαθητών στο πρόγραμμα, το σχολείο έλαβε την Πανευρωπαϊκή διάκριση του eTwinning School,ανάμεσα σε 86 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!


Ανακοίνωση

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης» έληξε και γι΄αυτό προκηρύσσονται αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για απολογισμό του απερχομένου  και ανάδειξη του νέου Δ. Σ. θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα στο ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί  τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, την ίδια ώρα, και εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η τελική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στις 6 το απόγευμα.

Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη.

=========================================

Τετραήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης του Λυκείου μας επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο  AtHolidays  λόγω του ότι πληρούσε τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας και συγχρόνως είχε την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, αυτή των  215 € κατ’ άτομο (για 50-60 μαθητές/τριες με ημιδιατροφή σε 4άστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη).

Η εκδρομή έχει προορισμό τη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθεί από τις 01-03 έως  και

04- 03-2019.

==========================================

Οι ώρες που οι καθηγητές μας δέχονται τους γονείς

 

 

 

===============================================

Επιτυχία- διάκριση μαθητή του Λυκείου μας

Ο μαθητής του Λυκείου μας  Ντινοδήμος  Σπυρίδων –Τρύφων πέρασε στην επόμενη φάση  του διαγωνισμού «Ευκλείδης» που διοργανώνει η Ελληνική  Μαθηματική Εταιρεία. Ο Σύλλογος καθηγητών του εύχεται καλή συνέχεια και στη νέα του δοκιμασία.

Το Σχολείο ευχαριστεί και το μαθηματικό κ. Μπαρδάκα Παναγιώτη που επιμελείται  με ζήλο αυτήν την  προσπάθεια των μαθητών μας.

===================================================

Το Λύκειό μας θα παραμείνει κλειστό αύριο Τετάρτη, 09 -01-2019, με απόφαση του Δήμου λόγω κακοκαιρίας

 

 

 

 

 

 

 

 

====================================================

Το Λύκειό μας θα μείνει κλειστό αύριο Τρίτη, 08 -01-2019, με απόφαση του Δήμου λόγω κακοκαιρίας

 

 

 

 

 

 

 

==========================================================

Επίσκεψη στην «Κιβωτό του κόσμου»

Ομάδα μαθητών του Λυκείου μας  επισκέφτηκε και φέτος,  λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την «Κιβωτό του κόσμου» προσφέροντας τρόφιμα και την αγάπη τους. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν αρχικά για την πολύπλευρη  δράση του εθελοντικού  μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού με βίντεο που είδαν, στη συνέχεια υπέβαλαν ερωτήσεις / απορίες  για τη λειτουργία του Οργανισμού και τους δόθηκαν απαντήσεις και στο τέλος της επίσκεψής τους  ξεναγήθηκαν στους χώρους φροντίδας  των παιδιών και των εφήβων της Κιβωτού.

Αποχώρησαν κρατώντας στη μνήμη τους ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» εντάσσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε μια ευρύτερη «οικογένεια», όπου η αλληλεγγύη και η αλληλοπροσφορά είναι καθημερινότητα. Επίσης, διαπίστωσαν ότι ο σεβασμός στη διαφορετικότητα,  οι  ισότιμες σχέσεις και η έννοια της αγάπης χωρίς ανταλλάγματα είναι οι αξίες που διέπουν την πορεία της, αξίες που μπορούν και οι ίδιοι να υιοθετήσουν.

Τους μαθητές μας συνόδευσαν ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Ηρακλής Ψάλτης και ο Υποδιευθυντής κ. Παύλος Χάρης, που είχε και όλη την επιμέλεια της επίσκεψης.

=========================================================

Τετραήμερη εκδρομή στη Γερμανία (Επαναπροκήρυξη)

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο AtHolidays  λόγω του ότι πληρούσε τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας και συγχρόνως είχε την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, αυτή των  525€ κατ’ άτομο (για 30-40 άτομα με ημιδιατροφή σε 4άστερο ξενοδοχείοστο Ντίσελντορφ).

Η εκδρομή έχει προορισμό τη Γερμανία – Ντίσελντορφ  και θα πραγματοποιηθεί από τις 28-03 έως  και

31- 03-2019.

 

============================================================

Τετραήμερη εκδρομή στη Γερμανία

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης  η προκηρυχθείσα εκδρομή στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ κηρύσσεται άγονη, γιατί δεν υπήρξαν προσφορές, και επαναπροκηρύσσεται.

===========================================================

Τετραήμερη εκδρομή για Ιταλία

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Factory  λόγω του ότι πληρούσε στο βέλτιστο όλες τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας και συγχρόνως είχε την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, των  470€ κατ’ άτομο (για 30-40 άτομα με ημιδιατροφή σε 4άστερο ξενοδοχείο).

Η εκδρομή έχει προορισμό τη Ρώμη και θα πραγματοποιηθεί από τις 16-04 έως 19- 04-2019.

==============================================================================

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning: Συμμετοχή του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης»

H Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning διοργάνωσε επιτυχώς στα Ιωάννινα το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αξιοποίηση των ΤΠΕ στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Περισσότεροι των 400 συνέδρων, εκπαιδευτικοί από την ελληνική επικράτεια, συμμετείχαν στις εργασίες του, ενώ παρουσιάστηκαν 70 εργασίες σε παράλληλες συνεδρίες, 20 workshops με ενεργό συμμετοχή και 3 προσκεκλημένες ομιλίες.

Ανάμεσά τους και η εκπαιδευτικός του σχολείου μας, Κα Λάκκη Κωνσταντίνα, καθηγήτρια Αγγλικής και Υπεύθυνη των eTwinning Προγραμμάτων στο σχολείο μας, ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης». Η Κα Λάκκη παρουσίασε μια μελέτη περίπτωσης, βασισμένη σε έργα που εκπονήθηκαν τα παρελθόντα έτη στο Λύκειο μας, με τίτλο «Η προώθηση της κανονικοποίησης στη χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση, μέσω ενός προγράμματος eTwinning, σε ένα δημόσιο Γενικό Λύκειο».

Η ίδια σε πρόσφατη ανάρτησή της σε εκπαιδευτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο δήλωσε: «#etwinconfgr. Εξαιρετική οργάνωση, υπέροχη διαμονή και τοποθεσία, μοναδική διάχυση έργων και ανταλλαγή καλών πρακτικών. Είμαστε μια ομάδα!
A unique experience. The 5th National eTwinning Conference set the example. Excellent location, organization and exchange of good practices among members. A big and innovating family sharing experiences and ideas. So proud to be part of it!»

 

 

——————————————————————————————————————————————————–

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 

 

 

Καλούνται οι γονείς των μαθητών τoυ εγκεκριμένου προγράμματος e-Twinning με τίτλο

«Myths and legends of my country» της A΄τάξης σε ενημερωτική συνάντηση,

την Πέμπτη  15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.00, 

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας,

με θέμα την 4ήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιήσει το Σχολείο μας στη Ιταλία.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

 

 

ΟΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ                      Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Κ. Λάκκη

Ε. Σκορδομπέκη                                                       Ηρακλής Ψάλτης

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην συνάντηση θα παρευρεθούν και οι συμμετέχοντες μαθητές

—————————————————————————————————————————————————-

Πενθήμερη εκδρομή στα Χανιά

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο Our Travel λόγω του ότι ήταν το μόνο που πληρούσε όλες τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας και συγχρόνως είχε την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, των  249€ κατ’ άτομο (για 65-75 άτομα με ημιδιατροφή σε 5άστερο ξενοδοχείο).

Η εκδρομή έχει προορισμό τα Χανιά της Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί από τις 14-12 έως 19- 12-2018.

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 Καλούνται οι γονείς των μαθητών τoυ εγκεκριμένου προγράμματος e-Twinning με τίτλο «My Identity in Europe: past, present and future» της Β΄ και Γ’ τάξης σε ενημερωτική συνάντηση,

την Παρασκευή  9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας,

με θέμα την 4ήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιήσει το Σχολείο μας στη Γερμανία.

 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Στην συνάντηση θα παρευρεθούν και οι συμμετέχοντες μαθητές

———————————————————————————————————————————————————

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning

 “My identity in Europe-Η ταυτότητά μου στην Ευρώπη”,

με σκοπό την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής στο εξωτερικό,

 οι μαθητές του ΓΕΛ Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» οργανώνουν και

σας προσκαλούν στη χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί

στο Κοσμικό Κέντρο ΑΛΩΝΙ

το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 μ.μ.

Πλούσιο μενού, κρασί και λαχειοφόρος αγορά.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τους μαθητές της Β΄Λυκείου Γεωργία Χατζηδολμά και Άρη Τζεβελέκο

——————————————————————————————————————————————————

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής  του   ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης» προσκαλεί τους γονείς και τους κηδεμόνες  των μαθητών του σχολείου σε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για θέματα  που  αφορούν :

 • Το νέο τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ- ΤΕΙ
 • Το ζήτημα των απουσιών
 • Τις γραπτές δοκιμασίες του Μαΐου – Ιουνίου και
 • Γενικότερα θέματα λειτουργίας του Λυκείου μας

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  στις 17 Οκτωβρίου 2018 στις  6: 00 το απόγευμα.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη!

 

 

______________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναβάλλεται για την ερχόμενη Τετάρτη, 17-10-2018, στις 6 το απόγευμα,  η αυριανή συνάντηση του Δντη του Λυκείου με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας  λόγω πένθους.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής  του   ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης» προσκαλεί τους γονείς και τους κηδεμόνες  των μαθητών του σχολείου σε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για θέματα  που  αφορούν :

 • Το νέο τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ- ΤΕΙ
 • Το ζήτημα των απουσιών και

Γενικότερα θέματα λειτουργίας του Λυκείου μας

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  στις 10 Οκτωβρίου 2018 στις  6: 00 το απόγευμα.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη!

———————————————————————————————————————————————————

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΗΣ  ΕΡΤ

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————–

28.9.2018 – ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

 

Διασκευές τραγουδιών από τον ελληνικό κινηματογράφο για μικτή χορωδία, με συνοδεία πιάνου

 

 • Μ. Θεοδωράκη

 

Αν θυμηθείς τ’ όνειρο μου

Μυρτιά

Σε πότισα ροδόσταμο

Βρέχει στη φτωχογειτονιά

Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ

Φαίδρα

 • Αγνώστου

 

Μια βοσκοπούλα αγάπησα

 • Σ. Ξαρχάκου

 

Άσπρη μέρα

Όνειρο δεμένο

Τα δάκρυα μου είναι καυτά

Χάθηκε το φεγγάρι

Υπομονή

 • Μ. Χατζιδάκι

 

Εφτά τραγούδια θα σου πω

Ο αμαξάς

Μεσ’ σ’αυτή τη βάρκα

Η λατέρνα

Τα παιδιά του Πειραιά

Προδοσία

Σ’ αγαπώ

Αχ βρε παλιομισοφόρια

Το μυστικό

Ο γλάρος

Θάλασσα πλατειά

Χάρτινο το φεγγαράκι

Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΚΩΣΤΗΣ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΙΑΝΟΥ: ΘΑΝΟΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

——————————————————————————————————————————————————-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ

Συναυλία της Χορωδίας της ΕΡΤ

στηΣκάλα Ωρωπού

 

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20:30

 

Η Χορωδία της ΕΡΤ ερμηνεύει τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο σε συνθέσεις των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, στο Αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης», την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:30.

Ενορχήστρωση: Κωστής Κριτσωτάκης

Συνοδεία στο πιάνο: Θάνος Μαργέτης

Μουσική διεύθυνση: Αθανασία Κυριακίδου

Ώρα έναρξης: 20:30

Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.

Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα δελτία εισόδου από τα γραφεία του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης», Λεωφόρος Σταδίου 2, Σκάλα Ωρωπού και διαδικτυακά στη διεύθυνση https://blogs.sch.gr/lykskala

Διοργάνωση: Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης»

Περισσότερες πληροφορίες: στα τηλέφωνα 2295038470, 6983385889 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Συναυλία

 Χορωδίας ΕΡΤ

 

    Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

  20:30

 

Μουσική Διεύθυνση:

Αθανασία Κυριακίδου

Συνοδεία στο πιάνο:

 Θάνος Μαργέτης

 

 

Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού

«Μίκης Θεοδωράκης»

 

Αμφιθέατρο

 

 

 

———————————————————————————————————————————————————

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00πμ  ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13.00 μμ

 

ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΕΣ, ΣΤΙΣ  9 ΚΑΙ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥΣ

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

———————————————————————————————-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ Α΄ΚΑΙ Β΄ ΤΑΞΗΣ  ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

———————————————————————————————————————————————————-

ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

«ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Σας προσκαλούμε

στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2017-18

και αποφοίτησης της Γ΄ Λυκείου

στην αυλή του σχολείου μας

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30

 

Ο διευθυντής, οι υποδιευθυντές

Ο σύλλογος διδασκόντων

Ο σύλλογος γονέων

και οι μαθητές του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού

———————————————————————————————————————————————————————————-

ΘΕΜΑ: Αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ με τίτλο «Κύρωση Κανονισμού εισαγωγής σπουδαστών/ριών στις ΑΕΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019». Μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σε συνεργασία και σε συμφωνία με το Υπουργείο Παιδείας, την ΕΕΕ, το ΝΕΕ, την ΠΝΟ, τον ΣΕΕΝ και την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης, η εν λόγω ΚΥΑ επιφέρει τρεις αλλαγές, οι οποίες ανταποκρίνονται στα αιτήματα των προαναφερθέντων φορέων.

Για το Εκπαιδευτικό Έτος 2018- 2019 το 75% των εισαγομένων θα είναι με Πανελλήνιες εξετάσεις και το 25% θα είναι με μοριοδότηση.

Για το ίδιο Εκπαιδευτικό Έτος αυξάνεται από 8% σε 13% το ποσοστό των αποφοίτων ΕΠΑΛ Ναυτικού Τομέα και ΤΕΕ Ναυτικού και Ναυτιλιακού Τομέα που θα εισάγεται με μοριοδότηση στις ΑΕΝ.

Από το Εκπαιδευτικό Έτος 2019-2020 η εισαγωγή στις ΑΕΝ θα πραγματοποιείται μόνο μέσω του συστήματος των πανελληνίων εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας. Από τους εισαγόμενους ποσοστό 15% θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από ΕΠΑΛ Ναυτικού Τομέα και ΤΕΕ Ναυτικού και Ναυτιλιακού Τομέα, ειδικότητας Πλοιάρχου η Μηχανικού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΝΑΝΠ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

_______________________________________________

Θέμα: Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των
Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σχετ.: Η με αριθμ. πρωτ. 6000/2/5950-o’/17-5-2018 εγκύκλιος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας
(ΑΔΑ:ΩΩΒ0465ΧΘ7-Ω1Ν).

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας:
www.hellenicpolice.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές
Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ. Οι υποψήφιοι θα
πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.
Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Tμήμα του τόπου κατοικίας
ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 06-06-2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται πρωτίστως στα κατά τόπους
Αστυνομικά Τμήματα και δευτερευόντως στα τηλέφωνα 2131520774, 2131520327, 2131520169.
Παρακαλούμε η ανακοίνωση αυτή να αποσταλεί στις οικείες Περιφέρειες προς ανάρτηση στον αντίστοιχο
πίνακα ανακοινώσεων και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των Διευθύνσεων Δ.Ε. καθώς και των
Λυκείων, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στις
Αστυνομικές Σχολές και να καταθέσουν έγκαιρα τα δικαιολογητικά τους.

___________________________________________________________________________

ΠΡΟΣΟΧΗ:Εγγραφές μαθητών για το 2018
Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες
μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή
να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ και ΓΕ.Λ. για το
σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση
Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική
διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα
στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα
14:00. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί
taxis.

 

 

ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ – «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ 2018

 

 

ΜΑΘΗΜΑ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ                 ΩΡΑ
ΑΕΠΠ

 

3-5/ ΠΕΜΠΤΗ 0900-1200
ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤ

 

8-5/ΤΡΙΤΗ 0900-1200
ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΤ

 

10-5/ ΠΕΜΠΤΗ 0900-1200
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤ

 

10/5 /ΠΕΜΠΤΗ 0900-1200
ΕΚΘΕΣΗ

 

11/5/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0900-1200

_______________________________________________________________________

 

Ετικέτα Σχολείου eTwinning στο ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης»

Το σχολείο μας διακρίθηκε με την απονομή της ετικέτας ποιότητας σχολείου eTwinning, ως επιβράβευση και αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται σε σχολικό επίπεδο στο πλαίσιο του eTwinning……περισσότερα στις διακρίσεις

______________________________________

Μαθητές του Λυκείου Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης»  στο «Περιβόλι της Παναγιάς»

Στο πλαίσιο πολιτιστικού εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιεί στο Λύκειό μας ο Θεολόγος κ. Παύλος Χάρης πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος.

Σ΄αυτήν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν 26 μαθητές της Β’ Λυκείου που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, συνοδευόμενοι από τον κ. Χάρη, που την προετοίμασε και την υλοποίησε, και τoν κ. Ψάλτη Ηρακλή, Διευθυντή του Λυκείου, και τον κ. Μαυρομούστακο Θέμη, κοινωνιολόγο. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Απριλίου στο «Περιβόλι της Παναγιάς», όπως συνηθίζεται να ονομάζεται  από την Εκκλησιαστική παράδοση το Άγιο Όρος.

Ταξιδεύοντας προς την Ουρανούπολη της Χαλκιδικής οι μαθητές έκαναν στάση στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, στη γυναικεία Μονή του Ευαγγελιστή Ιωάννου του Θεολόγου, όπου προσκύνησαν τον τάφο ενός σύγχρονου Αγίου, του Αγίου Παϊσίου, και δέχθηκαν την αγάπη και τις ευλογίες των μοναζουσών.

Το Σαββατοκύριακο εισήλθαν στο Άγιον Όρος και, αφού αρχικά κατευθύνθηκαν στις Καρυές, πρωτεύουσα του Όρους, και προσκύνησαν την ιερή εικόνα του «Άξιον εστί», επισκέφθηκαν στη συνέχεια δύο σημαντικές Μονές, την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, την αρχαιότερη μονή του Όρους και πρώτη στην τάξη,  και την Ιερά Μονή των Ιβήρων, στις οποίες και διανυκτέρευσαν. Είχαν, έτσι,  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέρος των ακολουθιών και να γνωρίσουν από κοντά τα διακονήματα και τη ζωή των μοναχών.

Ξεναγήθηκαν στα κειμήλια του σύγχρονου μουσείου της Μονής Ιβήρων, που περιελάμβανε χρυσόβουλα και μολυβδόβουλα βυζαντινά, τον μανδύα του Γρηγορίου του Ε΄, εκκλησιαστικά σκεύη, χειρόγραφα ευαγγέλια, δισκοπότηρα, εγκόλπια και άλλα ιερά κειμήλια. Επισκέφτηκαν και το Λαογραφικό μουσείο της ίδιας μονής, που δημιουργήθηκε από τη φιλόπονη προσπάθεια ενός, κυρίως, μοναχού, και συμπεριελάμβανε αγροτικά  εργαλεία του 19ου και του 20ου (αρχές) αιώνα, σκεύη διάφορα, χρηστικά αντικείμενα, μεγάλα παραδοσιακά ραδιόφωνα και άλλα αντικείμενα λαϊκού πολιτισμού.

Οι μαθητές συνομίλησαν, επίσης, με τους Πατέρες, τους δέχτηκε και ο ίδιος ο ηγούμενος της Μονής των Ιβήρων, ιερομόναχος Ναθαναήλ,  εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και ωφελήθηκαν πολλαπλώς από αυτές τις συναντήσεις.

Το αστείρευτο φυσικό κάλλος της χερσονήσου του Άθω,  η επιβλητικότητα και η ιστορία των μοναστηριακών συγκροτημάτων, σε συνδυασμό με την έντονη αγιαστική παρουσία σύγχρονων Αγιορείτικων μορφών κατέστησαν την εμπειρία μοναδική.

Ήταν μια εκδρομή ολιγοήμερη, πλούσια όμως σε συναισθήματα, βιώματα και αναμνήσεις. Ευχή όλων είναι να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες ευκαιρίες στο μέλλον. Ευκαιρίες για ψυχική ανάταση και πνευματική καλλιέργεια. Ευκαιρίες για ουσιαστικό προβληματισμό μέσα στη πεζή καθημερινότητα που ζούμε. 

 ____________________________________________________________________

 

Οι Ιταλοί eTwinners επισκέπτονται το σχολείο μας!

 

 

 

Τo Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης», υπό την διεύθυνση του κ. Ηρακλή Ψάλτη στο πλαίσιο του προγράμματος eΤwinning με θέμα ‘’ Strength lies in differences not in similarities”, την Τετάρτη στις 28 Μαρτίου 2018, υποδέχτηκε το σχολείο «Instituto d’ instruzione secondaria Primo Levi» που εδρεύει στην πόλη Sarezzo, στη Βόρειο Ιταλία.Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα eTwinning….

 —————————————————————————————————

Ταξιδεύοντας στην Βόρειο Ιταλία……

To Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» κατά το σχολικό έτος 2017-2018, υπό την διεύθυνση του κ. Ηρακλή Ψάλτη, στο πλαίσιο του προγράμματος e-Twinning με θέμα ‘’ Strength lies in differences not in similarities”, πραγματοποίησε στην περίοδο 5-9 Μαρτίου, 2018 εκπαιδευτική εκδρομή στην Βόρειο Ιταλία.

Στην εν λόγω εκδρομή δόθηκε η ευκαιρία σε  58  παιδιά από όλες τις τάξεις του Λυκείου να επισκεφθούν διάφορα μέρη, υπό την επίβλεψη των συνοδών  καθηγητριών και ιδρυτριών του προγράμματος, Λάκκη Κωνσταντίνας, Παπαδοπούλου Θεοδώρας, Σκορδομπέκη Μαριλένας και του Διευθυντή του σχολείου. Κατά την διάρκεια της εκδρομής οι μαθητές περιηγήθηκαν σε πολλές πόλεις της Βόρειας  Ιταλίας και της Ελβετίας ( Lugano, Brescia,  Sarrezzo, Venecia, Como, Belgamo) στις οποίες ξεναγήθηκαν στα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα…………….(Περισσότερα στη σελίδα eTwinning)

 

ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Α. ΜΑΘΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ
ΩΡΑ
ΤΜΗΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/3/2018 5η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 11.50΄-12.35΄ Γ2
6η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 12.40΄-13.25΄
ΠΕΜΠΤΗ 22/3/2018 1η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 8.15′-09.00′ Γ4
2η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 9.05΄-9.50′
ΔΕΥΤΕΡΑ 26/3/2018 1η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 8.15′-09.00′ Γ1
2η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 9.05΄-9.50′
ΤΡΙΤΗ 27/3/2018 4η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 10:55′-11:40΄ Γ3
5η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ 11.50΄-12.35΄

Β. ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/3/2018 11:00′-13:00′ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΤΡΙΤΗ 20/3/2018 11:00′-13:00′ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3/2018 11:00′-13:00′ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/3/2018 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ 29/3/2018 10:00-12:00′ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου
3. 1 φωτογραφία
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!
Στην περίπτωση που ο Απόφοιτος δεν έχει αποφοιτήσει από το ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ
μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσει και τον έλεγχο επίδοσης
με τους προφορικούς βαθμούς από το Σχολείο που έχει αποφοιτήσει.
ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ, 19/03/2018
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

__________________________________________________________

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

Καλούνται οι Γονείς & κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας να προσέλθουν την

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3 και ώρα 18.30, 

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ συνέλευση για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου

 

 _________________________________

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

(20-23/4/2018)

Συνεδρίασε σήμερα 02/03/2017 η επιτροπή αξιολόγησης και επέλεξε το ταξιδιωτικό πρακτορείο Another Tour λόγω χαμηλότερης προσφοράς.

___________________________________________________

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ:

ΘΕΜΑ : «Ενημέρωση σχολικών μονάδων σχετικά με την με αρ. πρωτ. 10645/ΓΔ4/22-1-2018
(Β΄ 120) Υ.Α.»

Για να δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ (32 σελίδες) πατήστε ΕΔΩ.

_______________________________________________

Ώρες που οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί είναι διαθέσιμοι για ενημέρωση των γονέων:

Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΩΡΑ
Σκορδομπέκη Ελένη Φιλόλογος
Γεωργίου Άγγελος Φιλόλογος
Γεωργιάδου Αθηνά Φιλόλογος
Πανοπούλου Δήμητρα Φιλόλογος
Χριστογιαννόπουλος Μιχάλης Φιλόλογος
Τσινιά Μαρία Καλλιτεχνικών
Χάρης Παύλος Θεολόγος
Μπαρδάκας Παναγιώτης Μαθηματικός
Λαμπριανίδης Χρήστος Μαθηματικός
Αλεξανδράκης Αλέξανδρος Μαθηματικός
Καμπερογιάννης Χαράλαμπος Μαθηματικός
Κατσουγκράκης Κωνσταντίνος Μαθηματικός
Μπράιλας Εμμανουήλ Χημικός
Γιαπλές Αθανάσιος Φυσικός
Λάκκη Κωνσταντίνα Αγγλικής
Βλάχος Παναγιώτης Οικονομολόγος
Ψαρού Ξένη Φυσικής Αγωγής
Λεγάντη Ερμιόνη Πληροφορικής

Κάθε ΤΡΙΤΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΩΡΑ
Παπαδοπούλου Θεοδώρα Φιλόλογος
Ευαγγέλου Χριστίνα Φιλόλογος
Τσινιά Μαρία Καλλιτεχνικών
Λαγοδόντη Αγγελική Μαθηματικός
Μπράιλας Εμμανουήλ Χημικός
Κουρή Γεωργία Βιολόγος
Θανοπούλου Χριστίνα Αγγλικής
Μαυρομούστακος Θεμιστοκλής Κοινωνιολόγος
Φραγκιαδάκη Ειρήνη Κοινωνιολόγος
Αργύρης Βάιος Φυσικής Αγωγής
Λεγάντη Ερμιόνη Πληροφορικής

Κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΩΡΑ
Ψάλτης Ηρακλής Φιλόλογος
Πολίτη Σταματίνα Φιλόλογος
Αναγνώστου Αικατερίνη Φιλόλογος
Πανοπούλου Δήμητρα Φιλόλογος
Βασιλείου Ευθυμία Φιλόλογος
Κοτούλα Αργυρώ Θεολόγος
Μπαρδάκας Παναγιώτης Μαθηματικός
Λαμπριανίδης Χρήστος Μαθηματικός
Κατσουγκράκης Κωνσταντίνος Μαθηματικός
Τουργέλης Ηλίας Φυσικός
Θανοπούλου Χριστίνα Αγγλικής
Βλάχος Παναγιώτης Οικονομολόγος
Αργύρης Βάιος Φυσικής αγωγής

Κάθε ΠΕΜΠΤΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΩΡΑ
Ψάλτης Ηρακλής Φιλόλογος
Σκορδομπέκη Ελένη Φιλόλογος
Πολίτη Σταματίνα Φιλόλογος
Χριστογιαννόπουλος Μιχάλης Φιλόλογος
Ευαγγέλου Χριστίνα Φιλόλογος
Βασιλείου Ευθυμία Φιλόλογος
Αλεξανδράκης Αλέξανδρος Μαθηματικός
Νικολάου Χρήστος Φυσικός
Κουρή Γεωργία Βιολόγος
Λάκκη Κωνσταντίνα Αγγλικής
Μαυρομούστακος Θεμιστοκλής Κοινωνιολόγος
Φραγκιαδάκη Ειρήνη Κοινωνιολόγος
Ψαρού Ξένη Φυσικής Αγωγής

Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΩΡΑ
Παπαδοπούλου Θεοδώρα Φιλόλογος
Αναγνώστου Αικατερίνη Φιλόλογος
Γεωργίου Άγγελος Φιλόλογος
Γεωργιάδου Αθηνά Φιλόλογος
Χάρης Παύλος Θεολόγος
Κοτούλα Αργυρώ Θεολόγος
Καμπερογιάννης Χαράλαμπος Μαθηματικός
Νικολάου Χρήστος Φυσικός
Τουργέλης Ηλίας Φυσικός
Γιαπλές Αθανάσιος Φυσικός
Μεντή Ειρήνη Φυσικής Αγωγής

 

Ώρες Μαθημάτων
08:15 – 09:00
09:05 – 09:50
10:00 – 10:45
10:55 – 11:40
11:50 – 12:35
12:40 – 13:25
13:30 – 14:10

______________________________________________________

 

QUIZ για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η Ραχήλ Φραντζεσκάκη, μαθήτρια της Α’ τάξης,  έφτιαξε ένα ηλεκτρονικό κουίζ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδέα της Κας Ε. Σκορδομπέκη και υπό την καθοδήγησητης Κας Κ. Λάκκη.
Αξίζει τον κόπο να μπείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο και το συμπληρώσετε. Είναι ανώνυμο και σας βγάζει αμέσως τη βαθμολογία σας με άριστα το 20, όπως και τις σωστές απαντήσεις – που είναι οι βασικές γνώσεις για τον κάθε Ευρωπαίο πολίτη.

—————————————————————————————–

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ (ΒΟΛΟΣ,22-24/2/2018)

Σήμερα, 16/1/2018, στις 10:00 π.μ.,  συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και επέλεξε το At Holidays λόγω της προσφερόμενης χαμηλότερης τιμής και της επιπλέον πορσφοράς τριών δωρεάν συμμετοχών για οικονομικά αδύνατους.

Συμμετείχαν 4 τουριστικά πρακτορεία.

________________________________________________________________

6 Φεβρουαρίου 2018 : Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως…..

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

(22-24 Φεβρουαρίου 2018)

Συνεδρίασε σήμερα 20/12/2017 η επιτροπή αξιολόγησης και αποφάσισε ότι ο διαγωνισμός κηρύσσεται άγονος λόγω της μη πλήρωσης των προδιαγραφών της προκήρυξης της εκδρομής.

Θα ακολουθήσει επαναπροκήρυξη.

_______________________________________________________________________

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ E-Twinning στην ΙΤΑΛΙΑ

Μετά από την συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο ΑΤ HOLIDAYS λόγω της προσφερόμενης χαμηλότερης τιμής με 529€ κατ’άτομο για 60 άτομα με ημιδιατροφή.

Η εκδρομή έχει προορισμό την Ιταλία στα πλαίσια του προγράμματος e-twinning <STRENGHT LIES IN DIFFERENCES, NOT IN SIMILARITIES> και πραγματοποιείται 5-9 Μαρτίου 2018.

______________________________________________________

 

Διάκριση του σχολείου μας και της εκπαιδευτικού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΛΑΚΚΗ  με την ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας στο etwinning:

LABEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σήμερα, 23/10/2017, στις 10:00π.μ.,  συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης και επέλεξε το TRAVEL FACTORY λόγω της προσφερόμενης χαμηλότερης τιμής και ότι πληρούσε όλες τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας.

Συμμετείχαν 6 τουριστικά πρακτορεία.

________________________________________________________________________

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δ/ντής του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού- «Μίκης Θεοδωράκης» προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας σε ενημερωτική συνάντηση – συνεργασία την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6 μμ. Θα γίνει ενημέρωση από τον Δντή του Σχολείου σε θέματα που αφορούν:

Το χαρακτηρισμό της φοίτησης και συνέπειες, δικαιολόγηση απουσιών, την αξιολόγηση μαθητών, θέματα Α Λυκείου, τις Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου, τη συμπεριφορά των μαθητών, την οργάνωση εκδρομών και επισκέψεων, την ενημέρωση των γονέων. Θα ακολουθήσει διάλογος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων τουeinstein Σχολείου μας.

Η παρουσία σας θεωρείται χρήσιμη, γιατί θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Σχολείου μας. Σας περιμένουμε!

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2017
Κωδ. Υποψηφ. Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα

17018471 ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
17018405 ΑΛΙΡΑΪ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018406 ΑΛΙΡΑΪ ΤΡΙΣΤΑΝ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΒΑΛΜΠΟΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
17018473 ΑΡΑΚΥΝΘΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΠΡΑΞΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
17018407 ΒΑΡΚΑΡΗ ΓΚΡΑΣΙΕΛΑ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΧΟΥΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
17018442 ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018408 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
17018443 ΒΕΡΓΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΦΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
12025334 ΒΛΟΥΤΕΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΖΩΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
17018474 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΝΑ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
17018445 ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΙΩΝ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
17018412 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
17018446 ΓΙΑΝΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
17018447 ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
17018476 ΓΚΑΓΚΩΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
17018413 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018448 ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
17018449 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
17018415 ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΜΙΝΙΚΗ-ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
17018478 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΛΑΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
17018452 ΚΑΚΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
16018063 ΚΑΝΑΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
16018064 ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
17018454 ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
17018455 ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
17018456 ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
17018480 ΚΑΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
17018481 ΚΑΤΣΙΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018420 ΚΕΝΤΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018482 ΚΟΛΟΒΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
17018421 ΚΟΝΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018457 ΚΟΥΤΣΑΜΠΕΛΑ ΕΥΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
14018410 ΚΡΟΓΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΝΤΜΟΝΤ ΕΝΤΜΙΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
17018459 ΛΕΚΑΤΣΑ ΕΛΛΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
16018042 ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
16018013 ΜΑΚΟΒΕΪ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕ ΤΑΜΑΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018461 ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
17018423 ΜΑΝΤΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
17018484 ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018485 ΜΗΛΑΚΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΙΣ ΑΓΛΑΪΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
16018019 ΜΠΑΛΟΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΗΤΕΙΑ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
17018462 ΜΠΑΛΟΚΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΧΗΜΕΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
17018425 ΜΠΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΑΥΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018426 ΟΜΗΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018427 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
17018428 ΠΕΠΠΑ ΕΡΜΙΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
17018490 ΠΙΖΑΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018491 ΠΡΕΝΤΟ ΟΡΝΕΛΑ ΣΚΕΛΚΙΜ ΙΡΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
17018464 ΡΑΠΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
17018465 ΡΑΠΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018494 ΡΕΘΙ ΟΛΙΓΚΕΡΤ ΘΩΜΑ ΡΑΪΜΟΝΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018495 ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018466 ΣΑΠΑΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
17018429 ΣΑΠΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
15018709 ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΟΠΑ
13018804 ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
16018050 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
17018467 ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
17018496 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
17018497 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΘΗΒΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018468 ΤΣΑΛΤΑ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
17018499 ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΣΕΡΡΕΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
17018500 ΤΣΙΜΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΟΦΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
17018469 ΧΑΖΙΖΙ ΜΑΡΙΟ ΜΑΡΚ ΒΙΟΛΤΣΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
17018501 ΧΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
17018438 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
17018440 ΧΑΤΖΗΔΟΛΜΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
17018470 ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
17018441 ΧΟΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΪΑ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
16018035 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 10%:

16018059 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
16018040 ΚΑΠΕΡΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
16018067 ΚΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

_______________________________________________________________

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑ:

Στις 22/6/2017 και ώρα 07.00 π.μ. θα αναχωρήσει το λεωφορείο μεταφοράς των υποψήφιων στα ΑΓΓΛΙΚΑ με προορισμό το Λύκειο του Αγίου Στεφάνου.

___________________________________________________________________________________

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(9-13/12/2016)

 
Μετά την συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης εκδρομών , αποφασίστηκε η ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο AT HOLIDAYS 
λόγω χαμηλότερης τιμής. 

 _____________________________________________________________________________

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες σε συνάντηση ενημέρωσης για θέματα που αφορούν  τη λειτουργία του σχολείου, το ζήτημα των απουσιών  και την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 15/11/2016 και ώρα 18.00 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας. 

Graduating-Hat

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2016 (ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)

 

Επώνυμο Όνομα Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΙΑΚΩΒΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΡΓΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΑΙΜΙΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΑΒΛΑΔΕΛΗ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΒΕΛΟΛΛΑΡΙ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΒΟΓΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΖΕΡΒΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΝΑΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΝΑΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΑΠΕΡΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΚΑΠΕΤΑΝΗ ΙΣΙΔΟΡΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΝ
ΚΑΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (ΣΜΑ) ΣΙ
ΛΙΘΑΔΙΩΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΚΟΒΕΪ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑΜ-ΝΕΦΕΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΑΜΑΗ ΣΟΦΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΜΑΜΑΛΗ ΔΑΝΑΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΡΚΕΤΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Α.Σ.Τ.Ε.Κ.) ΑΣΤΕ
ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΜΗΤΡΑΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΙΧΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΜΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΠΑΛΟΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΛΑΜΙΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΔΑΝΑΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΟΥΡΑΛΕΞΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
ΜΠΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
ΝΑΚΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) ΤΕΙ ΚΕΝΤΡ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΙΖΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΤΛΑΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΤΣΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΠΡΕΝΤΟ ΠΟΥΛΙΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ) ΑΣΤΥΝ ΣΧΟΛ
ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΣΑΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΣΕΛΙΜΑΪ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΣΟΦΙΚΙΤΗ ΖΩΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΥΡΓΟΣ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΕΡΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΕΡΨΙΔΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΖΕΛΙΛΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΤΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΤΟΥΡΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΟΥΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ-ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΤΣΙΧΛΑ ΜΕΛΙΝΑ-ΕΛΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΣΑΜΟΥΗΛ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.  (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΧΑΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΑΜΦΙΣΣΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Β’ΛΥΚΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΤΡΙΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΧΗΜΕΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΑΡΧΑΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Η/Υ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

 

Α’ΛΥΚΕΙΟΥ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΤΡΙΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΧΗΜΕΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΓΕΒΡΑ
ΠΕΜΠΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

 

ejetaseis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος καθηγητών και ο Διευθυντής του σχολείου μας σας προσκαλούν την Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 18.00 για να παρακολουθήσετε το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ που θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

Εισηγήτριες είναι οι Σύμβουλος Φιλολόγων Ανατολικής Αττικής dr. Στέφου Λουκία και η συνεργάτης του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ κ. Αγγελούση Βασιλική.

________________________________________________________________________________________________

Για τη θεατρική μας εξόρμηση…

Το Σάββατο που μας πέρασε (9-4-2016) το λύκειό μας πραγματοποίησε την ετήσια θεατρική του εξόρμηση στο θέατρο τέχνης Καρόλου Κουν. Παρακολουθήσαμε, το νέο ελληνικό έργο για εφήβους: « Me lene Sandra » που γράφτηκε ειδικά για το Θέατρο Τέχνης, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου και Μαριάννας Κάλμπαρη. 

Το θέμα του νέου αυτού εφηβικού έργου είναι οι κίνδυνοι που κρύβoυν οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης. Κίνδυνοι στους οποίους μπορεί να εκτεθεί ο καθένας από εμάς «χωρίς καν να βγει από το δωμάτιό του».

Η παράσταση άρεσε κατά γενική ομολογία στους μαθητές μας, τόσο γιατί  απόλαυσαν τους νεαρούς ηθοποιούς με τις δυναμικές τους ερμηνείες, όσο και γιατί το θέμα της παράστασης τους αφορά άμεσα καθώς το διαδίκτυο αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που στήριξαν με την παρουσία τους στην παράσταση, αυτή την πολιτιστική μας προσπάθεια, αλλά και τις κυρίες του συλλόγου γονέων του λυκείου μας Φαφούτη Ελένη και Κούτσουρη  Τζούλη που συνέβαλαν οικονομικά στη χαμηλή τιμή μετακίνησης των μαθητών μας.

Ελπίζουμε να ανανεώσουμε το θεατρικό μας ραντεβού και για την επόμενη περίοδο και να σας έχουμε όλους κοντά μας!

Με εκτίμηση,

Ο διευθυντής του ΓΕΛ Ωρωπού Ψάλτης Ηρακλής

____________________________________________________________

ΩΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

ΨΑΛΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 10:55-11:40 ΤΕΤΑΡΤΗ 10:55-11:40
ΣΚΟΡΔΟΜΠΕΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 8:15-9:00
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΡΙΤΗ 10:00-10:45
ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10:55-11:40
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-10:45
ΚΟΝΤΟΥΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10:55-11:40
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:50-12:35
ΣΤΑΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11:50-12:35
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10:55-11:40
ΠΑΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10:00-10:45

 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ

 

ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΗ 10:55-11:40
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 10:55-11:40
ΣΙΑΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:55-11:

 

ΦΥΣΙΚΟΙ-ΒΙΟΛΟΓΟΙ-ΧΗΜΙΚΟΙ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 10:55-11:40
ΜΠΡΑΪΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕΜΠΤΗ 10:00-10:45
ΚΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:50-12:35
ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 10:55-11:40

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ

ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12:40-13:25
ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 10:55-11:40

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΛΕΓΑΝΤΗ ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΡΙΤΗ 11:50-12:35

 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ-ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΑΙΟΣ ΤΡΙΤΗ 10:00-12:35

 

________________________________________________________________________________________________________

pas orop1 ωρωποσ παλαιμαχοι παο αγωνασ φιλανρθωπικοσ

Μεγάλο φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ακαδημίας ΩΡΩΠΟΥ και παλαιμάχων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, για οικονομική ενίσχυση του παίκτη της Ακαδημίας μας,

ΠΑΤΡΙΚ ΒΡΑΤΣΙΣΤΑ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του ΠΑΤΡΙΚ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΚ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.

________________________________________________________________________________

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016

Α. ΜΑΘΗΤΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΩΡΑ ΤΜΗΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2/16 1η ΩΡΑ Γ1
2η ΩΡΑ Γ1
ΠΕΜΠΤΗ 18/2/16 1η ΩΡΑ Γ4
2η ΩΡΑ Γ4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2/16 1η ΩΡΑ Γ3
2η ΩΡΑ Γ3
ΔΕΥΤΕΡΑ 22/2/2016 1η ΩΡΑ Γ2
2η ΩΡΑ Γ2
Β. ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΑΠO ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/2/16 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/2/16  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 25/2/2016 11.00΄-13.00΄ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΠΕΜΠΤΗ 25/2/2016 ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ (με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)
1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου
3. 1 φωτογραφία
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ (με το ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)
1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου
3. Πρωτότυπη Βεβαίωση Πρόσβασης
4. 1 φωτογραφία
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!
Στην περίπτωση που ο Απόφοιτος δεν έχει αποφοιτήσει από το ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ
μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσει και τον έλεγχο επίδοσης
με τους προφορικούς βαθμούς από το Σχολείο που έχει αποφοιτήσει.

 

 

Σάρωση_20160211

 

 

 __________________________________________________________________________________________

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ

ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» ΣΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1, 2 & 3 (MIS 520707, 485613, 485614) ΤΟΥ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ως έργα υποψήφια για

ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020

Οι Πράξεις «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες», των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3, (MIS 520707, 485613, 485614) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ως έργα υποψήφια για ένταξη στο ΕΠΑΝΑΔ του ΕΣΠΑ 2014-2020, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, αφορούν στην στήριξη και ενίσχυση του θεσμού της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για έξι σχολικά έτη (2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 και 2015-2016). Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 (MIS 520707, 485613, 485614) «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης» στις 8 περιφέρειες Σύγκλισης, στις 3 περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου και στις 2 περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου, αντίστοιχα.

Ένα μείζον θέμα για το εκπαιδευτικό σύστημα και εν γένει για το κοινωνικό κράτος αποτελεί η ουσιαστική ένταξη στο εκπαιδευτικό σύστημα και η διαρκής υποστήριξη στην εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών με αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Ως «Μαθητές με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές ανάγκες» θεωρούνται όσοι για ολόκληρη ή ορισμένη περίοδο της σχολικής τους ζωής εμφανίζουν σημαντικές δυσκολίες μάθησης εξαιτίας αισθητηριακών, νοητικών, γνωστικών, αναπτυξιακών προβλημάτων, ψυχικών και νευροψυχικών διαταραχών οι οποίες, σύμφωνα με τη διεπιστημονική αξιολόγηση, επηρεάζουν τη διαδικασία της σχολικής προσαρμογής και μάθησης».

Στους μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες συγκαταλέγονται ιδίως όσοι παρουσιάζουν νοητική αναπηρία, αισθητηριακές αναπηρίες όρασης (τυφλοί, αμβλύωπες με χαμηλή όραση), αισθητηριακές αναπηρίες ακοής (κωφοί, βαρήκοοι), κινητικές αναπηρίες, χρόνια μη ιάσιμα νοσήματα, διαταραχές ομιλίας − λόγου, ειδικές μαθησιακές δυσκολίες όπως δυσλεξία, δυσγραφία, δυσαριθμησία, δυσαναγνωσία, δυσορθογραφία, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής με ή χωρίς υπερκινητικότητα, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (φάσμα αυτισμού), ψυχικές διαταραχές και πολλαπλές αναπηρίες.

Στόχος της Πράξης είναι η υλοποίηση της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης στα σχολεία γενικής αγωγής προκειμένου να υποστηρίζονται οι μαθητές με αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στη σχολική τάξη παράλληλα με τον εκπαιδευτικό της τάξης. Για το σκοπό αυτό προσλαμβάνεται το αναγκαίο προσωπικό.

Επίσης, στόχος των πράξεων είναι η υποστήριξη των μαθητών με το αναγκαίο προσωπικό (ΕΕΠ/Σχολικοί Νοσηλευτές και ΕΒΠ) ώστε να καταστούν λειτουργικοί κατά το χρόνο παραμονής τους στις σχολικές μονάδες σε Περιφέρειες όπου δεν καλύπτουν τα ΠΕΠ.

Η εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη των μαθητών με αναπηρία ή/και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες είναι μία έμπρακτη εφαρμογή προς την κατεύθυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης τους στη σχολική κοινότητα με αποτέλεσμα τη βελτίωση της προσβασιμότητας των μαθητών στο κοινωνικό γίγνεσθαι και την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού.

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Η/ΚΑΙ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ – ΑΠ1» (MIS 520704), «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Η/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ

ΑΝΑΓΚΕΣ – ΑΠ6» (MIS 5000044), «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Η/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΑΠ3» (MIS 453706)

ΤΟΥ ΕΠ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΔ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

2014-2020

Οι Πράξεις αφορούν στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της εκπαίδευσης των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, την αναδιάρθρωση του ρόλου των ειδικών σχολείων και των τμημάτων ένταξης με τη χρήση υπάρχοντος προσβάσιμου εκπαιδευτικού υλικού σε ψηφιακή μορφή, ώστε η εκπαίδευση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των μαθητών χωρίς διακρίσεις.

Έχοντας υπόψη τα νέα πρότυπα που επιτάσσει η Διεθνής Σύμβαση για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες, η Πράξη εστιάζεται σε κρίσιμους παράγοντες – προϋποθέσεις ποιότητας και αποτελεσματικότητας στην εκπαίδευση και έχε ως βασικό στόχο να αναδιαρθρώσει την παρεχόμενη Ειδική Εκπαίδευση στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και στα Τμήματα Ένταξης.

Επιπλέον, στοχεύει στην εφαρμογή νέων διδακτικών προσεγγίσεων για την εξατομικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού.

Στο πλαίσιο της Πράξης απασχολούνται Εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, ώστε να εφαρμόσουν καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας με τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο άλλων δράσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και των εποπτευόμενων φορέων του. Επίσης, απασχολείται Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ).

 

 

___________________________________________________________

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ(20-22/2/2016)


Μετά την συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης εκδρομών , αποφασίστηκε η ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο At-HOLIDAYS. 
Επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού αυτού γραφείου λόγω χαμηλότερης τιμής. 

 

___________________________________________________________________

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Γαζβινιάν για την πολύτιμη βοήθεια και την άμεση ανταποκρισή του στο αίτημά μας, προσφέροντας έναν εκτυπωτή τύπου ΗP Laser 1200, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Γραμματείας του σχολείου μας.

_____________________________________________________________

ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ(4-9/12/2015)

 


Μετά την συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης εκδρομών , αποφασίστηκε η ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο HAPPY DAYS. 
Επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού αυτού γραφείου για το ξενοδοχείο 5* «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» λόγω ασφάλειας των μαθητών μας και έναντι του πρακτορείου «Smile Acadimos», λόγω επιπρόσθετων παροχών. 

 

___________________________________________________________________________________

 

  Ευχαρskakiιστούμε την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού και πρώην Λυκειάρχη του σχολείου μας,

κα. Βλάχου Βασιλική  για τη δωρεά της σκακιέρας.

____________________________________________________________________

καρδιολογική

 

 

    Ευχαριστούμε τον γιατρό  κ. Παπαϊωάννου Νίκο, σύζυγο της απελθούσης Διευθύντριας του Λυκείου μας

    Παπαϊωάννου Πολυξένης, για την δωρεάν καρδιολογική εξέταση στους μαθητές τους σχολείου μας.

______________________________________________________________

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής Β’βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ωρωπού, κ. Μαντά Γιώργο, για την προσφορά 6 οθονών 19» LCD και 2 πολύπριζων ασφαλείας.

Με την αγορά αυτή αναβαθμίστηκε το εργαστήριο πληροφορικής και αντικαταστάθηκαν κάποιες επιβλαβείς για την υγεία των παιδιών μας οθόνες CRT.

 

______________________________________________________________________

 

ekloges-geloiografia

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ 
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑΜΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ
Α1 Γραβάνης Άγγελος Ατσώνιος Ιωάννης Γκόβα Νεφέλη Δάλλη Μαρία Αλιβιζάτος Παναγιώτης
Α2 Καραούλας Παναγιώτης Δημητράκη Ιωάννα Καθρέπτη Κατερίνα Ματάκος Στέργιος Κολιαστάσης Γεώργιος
Α3 Ντούσκου Αικατερίνη Μόρφης Αναστάσιος Μητσάκης Άγγελος Μπομπάι Παρασκευή Παπαδονικολάκης Νικόλαος
Α4 Χειλετζάρη Σοφία Τσιτσώνης Αθανάσιος Τζωρτζακάκη Άννα-Μαρία Χάρη Θεοδώρα Παπάζογλου Βασιλική
Β1 Γιασημάκης Απόστολος Βοτανοπούλου Αγγελική Αγαπάκης Εμμανουήλ Δεληγιάννη Ευαγγελία Γεωργακόπουλος Χαράλαμπος
Β2 Κάτσας Σπυρίδων Λεκατσά Έλλη Ζίου Ειρήνη Κόνιαρη Μαρία Κατσίκας Θωμάς
Β3 Προβελεγγίου Αμαλία Πιζάνια Αναστασία Περγάλια Αγαθή-Ελευθερία Μίχας Κωνσταντίνος ΄Ομηρος Χρήστος
B4 Σαπατίνας Δημήτριος Σκιαδάς Σπυρίδων Τσιμίκου Ευαγγελία Σταμούλη Αλεξάνδρα Χειλετζάρη Γεωργία
Γ1 Κανάτας Αναστάσιος Γραμματίκας Σωτήριος Αποστολόπουλος Ιάκωβος Καραμπάτος Δημήτριος Ανδρέου Αλέξανδρος
Γ2 Μακρής Μαρία Λιθαδιώτη Αντιγόνη Μελισσουργός Δημήτριος Μάγγελ Μαρία Μίχα Θεοδώρα
Γ3 Παπαδιάς Σωτήριος Στεφανής Μιχαήλ Παπαγάλος Γεώργιος Ντίνο Νικόλαος Ντούρμας ΄Αγγελος
Γ4 Τόλιας Δημήτριος Χρονοπούλου Παρασκευή Τερψίδη Θεοφανία-Αγγελική Τραιφόρου Φιλοθέη Τζαβέλλα Μαρία
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΛΙΑΣ Δ. (Γ4) ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ Δ. (Γ1) ΛΙΘΑΔΙΩΤΗ Α.(Γ2)
ΜΕΛΗ
1. ΖΙΟΥ Ε. (Β2) 4. ΚΑΡΑΟΥΛΑΣ Π. (Α2) 7. ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ Δ. (Γ2) 10. ΣΚΙΑΔΑΣ Σ. (Β4)
2. ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Ε. (Γ1) 5. ΚΑΤΣΑΣ Σ. (Β2) 8. ΝΤΟΥΡΜΑΣ Α. (Γ3) 11. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ. (Γ3)
3. ΚΑΝΑΤΑΣ Α. (Γ1) 6. ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗΣ Γ. (Α2) 9. ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Γ. (Γ3) 12. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Π. (Γ4)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού, καλoύν τους Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών σε Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 7.00μμ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας με τα παρακάτω θέματα:

1. Λειτουργία σχολείου – Κανονισμός λειτουργίας

2. Φοίτηση μαθητών – Απουσίες

3. Το Νέο Λύκειο

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

______________________________________________________________________

Με την πρωτοβουλία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων και την επίβλεψη της καθηγήτριάς μας κας Δώρας Παπαδοπούλου, συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός από πλαστικά καπάκια για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε η Ιερά Μητρόπολις Θηβών και Λεβαδείας.

 _______________________________________________________________________

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου μας, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά. Ο καθιερωμένος Αγιασμός θα τελεστεί 11/9/2015, ημέρα Παρασκευή. 

 

einstein

 

Επιτυχόντες 2015:

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΒΑΣΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΙΤΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΝΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑΖΤΖΗ ΓΚΛΕΝΤΙΣ ΠΕΤΡΙΤ ΖΟΥΛΙΕΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΑΒΑΛΑ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΟΪΣΙΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΗΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΩΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τ.Ε.  (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΚΑΡΑΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΚΙΖΙΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ
ΚΟΡΡΕ ΒΙΚΕΝΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΟΥΤΡΑ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΚΡΙΚΙΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΚΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΩΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΛΕΒΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΑΜΑΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΜΑΝΙΤΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΝΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΜΗΤΡΑΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΕΝΗ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΑΒΒΙΝΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΠΑΠΑΔΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΣΠΑΡΤΗ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΤΡΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΑ ΙΩΑΝ
ΠΡΕΝΓΚΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΒΙΚΤΟΡ ΜΑΡΤΙΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΡΕΘΙ ΧΑΤΕΜΕ ΑΛΕΞ ΣΟΦΙΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΡΟΥΣΣΗ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ ΠΑΝ ΑΘ
ΣΙΑΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΣΙΓΑΛΑ ΑΝΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΓΥΡΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ) – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΤΑΣΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΛΚΜΗΝΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ ΠΑΝ ΑΘ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΜΙΝΩΑΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΘΗΒΑ) ΤΕΙ  ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΥΡΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΤΡΑΧΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΦΟΥΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΠΑΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΑΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΧΙΩΤΑΚΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) ΔΗΜ ΠΑΝ ΘΡΑΚΗΣ

 

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (20-21/3/15) 

Έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής εκδρομών αποφασίστηκε η ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο HAPPY DAYS για το ξενοδοχείο Akti Taygetos 4* το οποίο ήταν το οικονομικότερο από τις επτά προσφορές που λάβαμε.

_________________________________________________________________________________________________

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ (19-22/1/15) [ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ]

Σύμφωνα με ό,τι είχε οριστεί στην επαναπροκήρυξη για την τετραήμερη εκδρομή της Β’ Λυκείου, ανοίχθησαν οι προσφορές χθες, 5/2/15 και ώρα 13:30. Έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής εκδρομών αποφασίστηκε η ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο AT HOLIDAYS για το ξενοδοχείο Valis Resort 5* το οποίο ήταν το φθηνότερο από τις τρεις προσφορές που λάβαμε και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί στην ανάρτηση.

________________________________________________________________________________________________ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η ανάρτηση της τετραήμερης εκδρομής στο Βόλο ακυρώνεται διότι έγινε αλλαγή κατά μια μέρα στην αναχώρηση (και επιστροφή) των μαθητών. Ακολουθεί επαναπροκύρηξη.

_________________________________________________________________________________________________

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ (18-21/1/15)

 

volos_bynightΜετά την συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης εκδρομών , αποφασίστηκε η ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο IQ HOLIDAYS.Επελέγη η προσφορά του ταξιδιωτικού αυτού γραφείου για το ξενοδοχείο 3* ‘Αίγλη’ στην πόλη του Βόλου, διότι ήταν η οικονομικότερη από τα ξενοδοχεία των 3*. Συμπεριλαμβάνεται ημιδιατροφή. 

 
 

(φωτογραφία του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου)

______________________________________________________________________________________

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (14/11/14)

Σήμερα, Δευτέρα 13/10/2014, συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης εκδρομών  και αποφάσισε την ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο DIMAS TRAVEL. 
Οι επωνυμίες των υπολοίπων ταξιδιωτικών πρακτορείων που συμμετείχαν στην αξιολόγηση ήταν:
ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ , απορρίφθηκε γιατί μας διέθετε μόνο 3-4 λεωφορεία, ενώ είχαν ζητηθεί 6 (έξι)
TSOKAS GROUP, απορρίφθηκε γιατί τα λεωφορεία μπορούσαν να βρίσκονται στη Σκάλα Ωρωπού μετά τις 8:30 με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουμε την έναρξη της θεατρικής παράστασης και των ξεναγήσεων όπως αυτές είχαν ήδη προγραμματιστεί.

__________________________________________________________________________________________

Νέα σελίδα με τις Διακρίσεις των μαθητών μας!

__________________________________________________________________________________________

Το Σάββατο 4/10 θα γίνει ενημέρωση γονέων (Α’ και Β’)  σχετικά με το νέο σχολείο και τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του σχολείου μας από τον κ. Στρατηγάκη.

___________________________________________________________________________________________
 
 
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 και αναρτήθηκαν και στο σχολείο μας οι κατάλογοι των επιτυχόντων.
 
Ελπίζουμε να δικαιώθηκαν οι κόποι, οι προσδοκίες, τα όνειρα των μαθητών μας και να ξεκινήσουν με νέες δυνάμεις για την επόμενη φάση της ζωής τους.
 
Αλλά και σ’αυτούς που θέλουν να προσπαθήσουν ξανά ευχόμαστε κουράγιο και τόλμη για την επίτευξη των στόχων τους. 
 
Πολλές ευχές λοιπόν από το ανθρώπινο δυναμικό του σχολείου μας, τη διεύθυνση, τη γραμματεία και τους καθηγητές σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους.
 
             Καλό φθινόπωρο σε όλους κι ένα δυναμικό ξεκίνημα!
 
 
 
«Η Επίδραση της Τεχνολογίας στην Έντυπη Γνώση» 
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των μαθητών της Α’ , Β’ και Γ’ Λυκείου, καθώς και στη καθηγήτρια-συντονίστρια Μαριαλένα Σκορδομπέκη για το υπέροχο video που δημιούργησαν σχετικά με την επίδραση της τεχνολογίας στην έντυπη γνώση (βιβλίο)
Το video επειδή ξεπερνάει τα προβλεπόμενα 19mb αναμένεται να διατεθεί σε εξωτερικό σύνδεσμο και να κοινοποιηθεί στο παρόν blog.
 
 
 ΝΕΟ: Στη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ θα δείτε τις ώρες που δέχονται οι καθηγητές του σχολείου μας.
 
 
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ  ΚΑΛΑΜΑΤΑ
 
Σήμερα, Δευτέρα 17/02/2014, συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης εκδρομών  και αποφάσισε την ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο ΙQ-HOLIDAYS σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και ημιδιατροφή, συμπεριλαμβανόμενης και μεταφοράς με δύο λεωφορεία, καθότι ήταν η φθηνότερη προσφορά. 
 
 • AT HOLIDAYS 140€ & 155€
 • MANESSIS 145€
 • IQ-HOLIDAYS 120€ & 135€
 • ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 135€ & 155€
 
 
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
Σήμερα, Παρασκευή 14/02/2014, συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης εκδρομών  και αποφάσισε την ανάθεση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο AT-HOLIDAYS σε ξενοδοχείο 4* (Capsis Hotel) με πρωινό και ημιδιατροφή καθότι ήταν η φθηνότερη προσφορά. Ταυτόχρονα ίδια τιμή δόθηκε από το Connection Travel , αλλά απορρίφθηκε λόγω μη διασφάλισης διαθεσιμότητας του καταλύματος.
 
 • AT HOLIDAYS 149€
 • MANESSIS 162€
 • IQ-HOLIDAYS 160€
 • CONNECTION TRAVEL 149€97061-leykos_pyrgos1
 
 
 

_____________________________________________________________

Εργασίες στο μάθημα «ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΑ»

Μπορείτε να ξεναγηθείτε στις εργασίες μας στη σελίδα της Πληροφορικής

Και λίγο χιούμορ στα πλαίσια της ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο:

internet_dangers

___________________________________________________________________________________________

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ e-TWINNING

TEEN LIFE IN EUROPE

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΑΛΛΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 Στο Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού, Μίκης Θεοδωράκης, υπό την διεύθυνση της Δρ. Παπαϊωάννου Πολυξένης, κατά το σχολικό έτος 2012-13 πραγματοποιήθηκε η Ερευνητική Εργασία με θέμα «Τeenlife in Europe” από είκοσι μαθητές της Α’ τάξης, του σχολικού έτους 2012-13, και που εντάσσεται στο  ομώνυμο εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα e Twinning. Η Εργασία εκπονήθηκε στην αγγλική γλώσσα. Συντονίστρια καθηγήτρια ήταν η Κωνσταντίνα Λάκκη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δύο κυρίως σχολεία ως ιδρυτές,  το ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού από την Ελλάδα και το λύκειο Frederico Garcia Lorca από την Γαλλία. Σύντομα και άλλες χώρες έγιναν μέλη. Οι εργασίες και όλη η επικοινωνία έγιναν ηλεκτρονικά, μια πρωτοπορία στον χώρο του παραδοσιακού ελληνικού σχολείου. Στα πλαίσια ανταλλαγής επισκέψεων μεταξύ των σχολείων πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτική εκδρομή  των μαθητών του Γαλλικού Λυκείου FREDERICO GARCIA LORCA στον Ωρωπό από 29/9 έως 6/10/13. Οι Γάλλοι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους φιλοξενήθηκαν από τους μαθητές και καθηγητές του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.Οι προγραμματισμένες επισκέψεις στα αξιοθέατα της περιοχής μας ενθουσίασαν τους μαθητές και διεύρυναν τους ορίζοντές τους. Τα παιδιά γνώρισαν την Ελληνική κουλτούρα, τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας και βίωσαν την μοναδική Ελληνική φιλοξενία. Γεύθηκαν την αξεπέραστη Ελληνική κουζίνα και χάρηκαν τις φυσικές ομορφιές του Ωρωπού. Τέλος, η τελετή αδελφοποίησης έγινε στις 4/10/13 με επισημότητα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού, όπου εκτός από τους μαθητές, τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς των αδελφών σχολείων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κος Γιάννης Οικονομάκος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κος Παναγιώτης Βασιλάκος, εκπρόσωποι του Δήμου και της Εκκλησίας

 

Την Τετάρτη 6/3 και Πέμπτη 7/3/2013 πραγματοποιήθηκεπαρουσίαση με θέμα την «Ενδοσχολική Βία»στην αίθουσα εκδηλώσεων από την συνάδελφο κ. Κ. Λάκκη στους μαθητές της Α’, Β’, Γ’

_____________________________________________________

Τα κορίτσια του Λυκείου μας με προπονητή τον Αργύρη Βάιο, γυμναστή του σχολείου μας, προκρίθηκαν με νίκη επί του 2ου ΓΕΛ Βούλας στη Β’Φάση Καλαθοσφαίρισης όπου θα παίξουν μεταξύ τους 6 νομοί προσβλέποντας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Γ’ Φάση αγώνων.

_________________________________________________________________________________________________________Αξιολόγηση Οικονομικών Προσφορών: Εξαήμερη εκδρομή στην THEZA Γαλλίας.Σήμερα 17/1/2013 συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών για την ανάθεση και επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου που θα αναλάβει την 6ήμερη εκδρομή που πρόκειται να πραγματοποιήσει το Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού από 12/4/2013-17/4/2013 στην Theza Γαλλίας.Η επιτροπή αφού αξιολόγησε τις οικονομικές προσφορές αποφάσισε ομόφωνα την επιλογή του ταξιδιωτικού γραφείου ΚΥΚΛΟΣ.Για τον προορισμό Αθήνα-Βαρκελώνη και Βαρκελώνη-Αθήνα (αεροπορικώς),  Βαρκελώνη-Theza και Theza-Βαρκελώνη (οδικώς) το κόστος της εκδρομής ανέρχεται σε  320€ ανά μαθητή με 2 συνοδούς δωρεάν.Οι ενστάσεις γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι 22/1/2013.____________________________________________________________________________________________NEA PROJECTS! «ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ» -Α’ Λυκείου«ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»- Β’ ΛυκείουΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΒΙΔΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ________________________________________________________________________________Ευχαριστίες στον Ιατρό κ. Παπαϊωάννου για τη δωρεάν καρδιολογική εξέταση των μαθητών μας τις 5/11/2012. ____________________________________________________________________________________________