Διαγωνισμοί-Αθλητικές δραστηριότητες


 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
 

07/05/2019

 

 

ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΑΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

08/05/2019 ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΘΕΣΗ

 

10/05/2019  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

ΛΑΤΙΝΙΚΑ

ΑΕΠΠ

 

13/05/2019

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΗ

 

 

14/05/2019

 

ΤΡΙΤΗ

 

ΒΙΟΛΟΓΙΑ  ΠΡΟΣ.

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝ.

ΧΗΜΕΙΑ

————————————————————————————————————————————————————–

“Myths and legends of my country….”

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

To Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» κατά το σχολικό έτος 2018-2019, υπό την διεύθυνση του κ. Ηρακλή Ψάλτη, στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning με θέμα «Myths and legends of my country”, πραγματοποίησε κατά την περίοδο 16-19 Απριλίου 2019 εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία.

Στην εν λόγω εκδρομή δόθηκε η ευκαιρία σε 31 παιδιά από την Α΄ τάξη του Λυκείου μας να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της γειτονικής μας χώρας, υπό την επίβλεψη των συνοδών  καθηγητριών και ιδρυτριών του προγράμματος, κ.κ. Λάκκη Κωνσταντίνας, Σκορδομπέκη Μαριλένας και του Διευθυντή του σχολείου κ. Ψάλτη Ηρακλή. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής οι μαθητές περιηγήθηκαν σε πολλά αξιοθέατα της αιώνιας πόλης και συγκεκριμένα στο Κολοσσιαίο, το μεγαλύτερο κτίσμα της εποχής, στις χαρακτηριστικές πλατείες Piazza Navona και Piazza di Spagna, στη Vila Borghese, στο Castro Sant’Angelo, στο περίφημο συντριβάνι της Fontana di Trevi για την καθιερωμένη ευχή, στο Πάνθεον ένα από τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά κτήρια του δυτικού κόσμου και θαύμασαν σε αυτό τη μόνη πηγή φωτός το κυκλικό άνοιγμα στη μέση του θόλου, γνωστό ως oculus (δηλ μάτι), ενώ ξεναγήθηκαν στο Βατικανό, στην εκκλησία του Αγ. Πέτρου και στις χριστιανικές κατακόμβες.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η επίσκεψη για τους συμμετέχοντες στο αδελφό σχολείο «Convitto Nazionale«G.B.Vico«» στην πόλη Chieti της επαρχίας Abruzzo. Οι Ιταλοί εταίροι υποδέχτηκαν θερμά την ελληνική αποστολή με ένα αξιοζήλευτο πρωινό και τη συνοδεία πιάνου! Στην επίσημη τελετή αδελφοποίησης των δύο σχολείων έγινε ανταλλαγή των σημαιών των δύο χωρών και προσφέρθηκαν δώρα που ετοιμάστηκαν και συσκευάστηκαν με επιμέλεια! Έγιναν επίσης οι σχετικές παρουσιάσεις με το θέμα των κοινών μύθων που ενώνουν τους δύο λαούς, ενώ δεν έλειψαν διάφορα μουσικά δρώμενα με τα οποία οι ιταλοί εταίροι προσπάθησαν να ευχαριστήσουν τους έλληνες φιλοξενούμενούς τους.

Όλοι οι έλληνες μαθητές και μαθήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην παρουσίαση και είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ιταλικό ακροατήριο τους χειροκρότησε θερμά, ιδιαίτερα τις «αρχαίες ελληνίδες» μας και τον «ιταλόφωνο» παρουσιαστή μας που τους εξέπληξε με τον άψογο ιταλικό του λόγο! Στη συνέχεια οι Έλληνες και οι Ιταλοί μαθητές και καθηγητές συμμετείχαν από κοινού σε γεύμα στην τραπεζαρία του σχολείου και ακολούθησαν αθλοπαιδιές στον προαύλιο χώρο, στις οποίες οι έλληνες μαθητές διέπρεψαν με τις θεαματικές τους επιδόσεις!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές μπόρεσαν να γνωριστούν καλύτερα με τους Ιταλούς εταίρους τους, αντάλλαξαν απόψεις  για το εκπαιδευτικό σύστημα των δύο χωρών, αλλά και για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επιδίωξαν μια σχέση φιλίας. Ακολούθησε η περιήγηση στο Κιέτι και η επίσκεψη στον καθεδρικό ναό και στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης με οδηγούς και ξεναγούς τους ιταλούς μαθητές και καθηγητές. Έτσι  η ελληνική ομάδα είχε την ευκαιρία να θαυμάσει χαρακτηριστικά σημεία της πανέμορφης αυτής πόλης και να μυηθεί στην κουλτούρα και τον πολιτισμό των κατοίκων της.

Εκείνο που επισημαίνουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είναι πως αυτό το ταξίδι θα τους μείνει αξέχαστο για πολλούς λόγους όπως  τις ιδιαίτερες γεύσεις που γεύτηκαν…τα ξεχωριστά έργα τέχνης…τα εκπληκτικής ομορφιάς μνημεία και αξιοθέατα που θαύμασαν… το έντονο ελληνικό στοιχείο που συνάντησαν σε πολλά από αυτά… τους εξαιρετικούς επαγγελματίες (τον συνοδό, τoν ξεναγό και τον οδηγό) της εκδρομής.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι το γεγονός πως είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν στην πράξη πως δεν υπάρχουν σύνορα στη νοοτροπία, στα ήθη, τα έθιμα και γενικά στον τρόπο ζωής των Ευρωπαίων πολιτών. Διαπίστωσαν, επίσης, ότι οι προβληματισμοί, οι αναζητήσεις και οι αγωνίες των νέων της Ευρώπης είναι κοινές και σχετίζονται με την επιλογή των μελλοντικών τους σπουδών και την επαγγελματική τους αποκατάσταση, τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό και το μέλλον της ευρύτερης πατρίδας τους, της Ευρώπης, σε μια χρονιά μάλιστα που λόγω των ευρωεκλογών αυτό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το Λύκειό μας θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν και στήριξαν την εν λόγω εκπαιδευτική εκδρομή και ιδιαιτέρως τους γονείς που είναι αρωγοί στην προσπάθεια του ελληνικού δημόσιου σχολείου να διευρύνει με τέτοιες δράσεις τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών του και να τους καλλιεργήσει μια ευρύτερη οπτική για το μέλλον τους σε μια ενωμένη Ευρώπη.

Ευχόμαστε οι σημαντικές διακρίσεις που αποσπά το σχολείο μας κάθε χρόνο λόγω της υποδειγματικής εφαρμογής αυτού του προγράμματος να συνεχιστούν και φέτος!

Αντί επιλόγου

«… Θα ήθελα κι εγώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνταξιδιώτες και ένα ακόμα μεγαλύτερο στις καθηγήτριές μας που όλοι μαζί μου χαρίσατε ένα πραγματικά υπέροχο τετραήμερο. Η εκδρομή αυτή ήταν κάτι το μαγευτικό, κάτι το μοναδικό όχι μόνο επειδή επισκεφθήκαμε μια πανέμορφη πόλη γεμάτη αξιοθέατα, αλλά επειδή είχα την ευκαιρία να γνωριστώ και να συναναστραφώ με συμμαθητές μου που παλιότερα δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη ή και καμιά απολύτως σχέση…»

Απόσπασμα από μήνυμα μαθητή μας προς την ομάδα συμμαθητών και συμμαθητριών του που ταξίδεψαν στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning  στην Ιταλία (Απρίλιος 2019)

 


Διακρίσεις του Λυκείου μας στα σχολικά πρωταθλήματα

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις συμμετοχές το Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ – «Μίκης Θεοδωράκης» στα σχολικά Πρωταθλήματα ομαδικών και ατομικών αθλημάτων Β΄θμιας εκπαίδευσης Αν. Αττικής για το σχολικό έτος 2018-2019.

Την καλύτερη επιτυχία σημείωσε η ομάδα μπάσκετ αγοριών, η οποία κατόρθωσε, αν και αντιμετώπισε ομάδες με «επαγγελματίες» μαθητές – αθλητές,  να φτάσει στον ημιτελικό (Final  Four) του νομού Αττικής.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ

1ος Αγώνας   Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΩΘΗΣΗ

                             42                               38

2ος Αγώνας   Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ– Γ.Ε.Λ. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

55                               34

3ος Αγώνας  Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ– 6ο Γ.Ε.Λ. ΑΧΑΡΝΩΝ

55                               44

4ος Αγώνας  Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ– 2ο Γ.Ε.Λ. ΑΧΑΡΝΩΝ

61                               59

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ:  Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ– ΕΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΖΗΡΙΔΗ

25                               60

Συμμετείχαν οι μαθητές – αθλητές μας:

Νάνος Ιωάννης, Καπετάνης Αναστάσιος, Δεληγιάννης Γεώργιος, Φώτου Εμμανουήλ, Σπυρόπουλος Ιωάννης, Κολενιάρης Αλέξανδρος, Καναβός Κων/νος, Φυτάς Ιάσωνας, Τζιρίτης Παν. , Πιτσώνης Κ.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙΩΝ

1ος Αγώνας Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ – Γ.Ε.Λ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

1                             1     (Κανον.Αγώνας)

Περάσαμε στα πέναλτι

2ος Αγώνας Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ – Γ.Ε.Λ. ΔΡΟΣΙΑΣ

1                             1     (Διεκόπη)

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΑΘΛΗΤΩΝ:

Χονδρός Δημ., Μπουγατιώτης Δ., Σπανδανόπουλος Γ.,  Μαργιώλας Ν., Ιωακείμ, Δ., Οσμενάι Γ., Λίγγος Δ., Χορευτής Γ., Τσομπίκος Ν., Καρύδας Β., Κωτάκκης Σ., Πολυγένης Δ., Παπαγεωργίου Λ.

 

ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1ος Αγώνας Γ.Ε.Λ. ΩΡΩΠΟΥ – Γ.Ε.Λ. ΔΡΟΣΙΑΣ

0                             2 (17-25/9-25)

Συμμετοχή μαθητριών – αθλητριών:

Δημητράκη Κ., Μελισσουργού Α., Τριμανδύλη Μ., Κρομμύδα Θ., Ζιάκα Χ., Βουτσά Μ., Γουβέλη Ν.

 

ΣΤΙΒΟΣ

Η συμμετοχή και η σειρά των αθλητριών- μαθητριών μας ήταν η εξής:

Καλτσίδη Ευαγγελία,  5η  στα 400 μέτρα.

Πνάκα Αλεξάνδρα, 7η στα 100 και

Μπούκη Αλικη, 8η στα 100 μέτρα

Το Σχολείο συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στα ομαδικά και ατομικά αθλήματα και τους εύχεται μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Το Σχολείο θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δημόσια τον καθηγητή της Φυσικής Αγωγής του Λυκείου μας, κ. Αργύρη Βάιο, για την προετοιμασία, τη συνοδεία και την καθοδήγηση των μαθητών – αθλητών και των μαθητριών – αθλητριών μας και του εύχεται του χρόνου μεγαλύτερες επιτυχίες.

========================================================================

Τετραήμερη εκδρομή στη Βόρειο Ελλάδα

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης του Λυκείου μας επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο  Κοτροζίνη Κ &  Σια ο.ε λόγω του ότι πληρούσε τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας και συγχρόνως είχε την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, αυτή των  2.250,00 € για ένα λεωφορείο είκοσι θέσεων.

Η εκδρομή έχει προορισμό τη Βόρειο Ελλάδα (Θεσσαλονίκη – Σέρρες– Καβάλα – Δράμα) και θα πραγματοποιηθεί από τις 09-05 έως  και 12- 05-2019.

==============================================================================

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

=========================================================================

 

 

Οι ώρες που δέχονται οι καθηγητές τού Λυκείου μας τους γονείς

 

 

 

 

===========================================================================

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τού εγκεκριμένου προγράμματος e-Twinning με τίτλο «My European Identity: past, present and future» που θα συμμετάσχουν στην 4ήμερη εκδρομή  στη Γερμανία, από 28 έως 31 Μαρτίου 2019, σε ενημερωτική συνάντηση, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 8. 30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Στην συνάντηση θα παρευρεθεί και ο ταξιδιωτικός πράκτορας που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του ταξιδιού, όπως επίσης και η συνοδός-ξεναγός.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν το πρόγραμμα.

 

==============================================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι έγιναν αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης» και συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Το νέο  Διοικητικό Συμβούλιο  θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο  στις συνδρομές των μελών του.

Παρακαλούμε όσοι γονείς δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους  υποχρεώσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ και είναι η ίδια  ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 ΤΟ  Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΣΚΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ- «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

===============================================================

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ – ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΦΑΦΟΥΤΗ ΠΕΠΠΑ ΕΛΕΝΗ, ΤΗΛ: 6973412155

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΗΛ 6970325359

ΤΑΜΙΑΣ:  ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗ- ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΗΛ. 6974406296

ΜΕΛΟΣ:   ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗ, ΤΗΛ. 6984924052

ΜΕΛΟΣ:  ΔΑΥΙΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΗΛ: 6936487485

ΜΕΛΟΣ:  ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΛ. 6936318412

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

ΠΑΡΤΙΔΟΥ ΔΩΡΑ, ΤΗΛ. 6987118830

ΓΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΛ. 6974278106

 

===============================================================================

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning

“My identity in Europe-Η ταυτότητά μου στην Ευρώπη”,

με σκοπό την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής στο εξωτερικό,

οι μαθητές του ΓΕΛ Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» σας προσκαλούν στη αποκριάτικη χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην ΤΑΒΈΡΝΑ “ΤΟ ΚΈΝΤΡΟΝ”

την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 μ.μ.

Πλούσιο μενού με κρασί και αναψυκτικά δωρεάν.

Σας περιμένουμε για πολύ χορό και τραγούδι!

 

 

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Διευθυντής  και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού- «Μίκης Θεοδωράκης» προσκαλούν τους γονείς και κηδεμόνες του Σχολείου  την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:30 μ.μ. για την επίδοση των ελέγχων προόδου και φοίτησης  του Α΄ τετραμήνου των μαθητών μας.

Η  παρουσία όλων των γονέων και κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη.

 

 

 

 

 

=====================================================================

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

«Strength lies in differences, not in similarities»

 

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στo Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης»,  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την απονομή των πτυχίων στους 80 μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα eTwinning «Strength lies in differences, not in similarities« που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2017-2018.

Την τελετή οργάνωσαν ο Διευθυντής του σχολείου Κος Ηρακλής Ψάλτης, φιλόλογος, και οι καθηγήτριες, υπεύθυνες του προγράμματος, Κα Λάκκη Κωνσταντίνα, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, Κα Θεοδώρα Παπαδοπούλου, ιστορικός και η Κα Ελένη Σκορδομπέκη, φιλόλογος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την ετικέτα ποιότητάς που απένειμε στο εν λόγω έργο η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning (μέρος του Erasmus+) του Υπουργείου Παιδείας για την εξαίρετη εργασία και συνεργασία των μαθητών στο πρόγραμμα, το σχολείο έλαβε την Πανευρωπαϊκή διάκριση του eTwinning School,ανάμεσα σε 86 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!


Ανακοίνωση

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σκάλας Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης» έληξε και γι΄αυτό προκηρύσσονται αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για απολογισμό του απερχομένου  και ανάδειξη του νέου Δ. Σ. θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα στο ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί  τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, την ίδια ώρα, και εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η τελική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στις 6 το απόγευμα.

Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου κρίνεται απαραίτητη.

=========================================

Τετραήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Μετά από συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης του Λυκείου μας επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο  AtHolidays  λόγω του ότι πληρούσε τις προδιαγραφές της προκήρυξής μας και συγχρόνως είχε την χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, αυτή των  215 € κατ’ άτομο (για 50-60 μαθητές/τριες με ημιδιατροφή σε 4άστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη).

Η εκδρομή έχει προορισμό τη Θ%