Θρίαμβος του Γ.Σ. Μανδρών με τρεις αθλητές, έξι μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ:  Ολοι μαθητές του Γυμνασίου και ΓΕΛ Καμπάνη Κιλκίς

αριστερά-Ζώτος Κυριάκος,  κέντρο-Προδανάς Αλέξης,  δεξιά-Ζώτου Δήμητρα,

Στο κέντρο κάτω: οπροπονητής Χρίστογλου Γιάννης, γυμναστής Γυμνασίου Καμπάνη Κιλκίς. 

**

Ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ συμμετείχε με τρεις αθλητές, την Ζώτου Δήμητρα, τον Ζώτο Κυριάκο και Προδανά Αλέξη.
Η Ζώτου Δήμητρα το Σάββατο κατέκτησε στο αγώνισμα της δισκοβολίας την πρώτη θέση (43,25μ.) και αντίστοιχα την Κυριακή στο αγώνισμα της σφυροβολίας με βολή 65,39μ. κατέκτησε τη πρώτη θέση και σημείωσε την μεγαλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία κορασίδων
(3κ. σφύρα).

Τελειώνοντας η αθλήτρια τις προσπάθειές τις, δήλωσε ότι την μεγάλη της αυτή επιτυχία την αφιερώνει στο νονό της Χριστόφορο Χωλίδη που συγχωρήθηκε την προηγούμενη ημέρα 21-06-2013.

Ο Κυριάκος Ζώτος την πρώτη μέρα των αγώνων αγωνίσθηκε στην σφαιροβολία όπου από την πρώτη του βολή έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος του αγωνίσματος ρίχνοντας 18,16μ.. Την Κυριακή στο αγώνισμα της δισκοβολίας κατέκτησε το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο στέλνοντας τον δίσκο στα 54,35μ.

Ο μικρός Αλέξης Προδανάς το πρόσωπο της πρώτης ημέρας των αγώνων έστειλε την σφύρα στα 74,13μ. κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση και μια επίδοση που τον κατατάσσει στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Την Κυριακή στο αγώνισμα της δισκοβολίας κάνοντας νέα ατομική επίδοση κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ θέλει να συγχαρεί τους αθλητές του Ζώτου Δήμητρα, Ζώτο Κυριάκο και Πορδανά Αλέξη για τις επιτυχίες τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Οι τρεις φερέλπιδες αθλητές κατάφεραν να κατακτήσουν 5 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο. Ιδιαίτερα όμως συγχαίρουμε θερμά τον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας τον προπονητή Ιωάννη Χρίστογλου.

Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τρεις αθλητές που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας 9 με 14 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: http://gnomikilkis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8660.html

http://www.kilkistoday.gr/gnomi-kilkis/21057-thriamvos-tou-g-s-mandron-me-treis-athlites-exi-metallia-kai-ena-panellinio-rekor

Σχετικά με Νικόλαος Γιαγκούλης

Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Μεταπτυχικό στην Επιστήμη των Υπολογιστών (MSc Computer Science, UK), Μεταπτυχιακό στη Διοικηση Επιχειρήσεων(MBA, UK)


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Αθλητικά, Ανακοινώσεις, Λύκειο Καμπάνη. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *