Γενικό Λύκειο Ευρωπού

Καλώς Ήλθατε στο Ιστολόγιο του Σχολείου μας!

 

Χρυσό στεφάνι, 4ος αι. π.Χ.

Χρυσό στεφάνι, ένα από τα αρχαιολογικά ευρήματα του 4ου αι. π.Χ. στην αρχαία Ευρωπό.

 

Μαΐ 14 2020

Ενημέρωση γονέων-κηδεμόνων για την έναρξη των μαθημάτων μετά τη διακοπή τους στις 11/3/2020

Ενημέρωση Γονέων – κηδεμόνων

Checklist_για_γονείς_

Checklist_για_εφήβους_

Πώς_θα_πρέπει_να_μιλάω_στους_εφήβους_για_τον_COVID

Συμβουλές_ενδυνάμωσης_και_αποφόρτισης_των_εφήβων_

Μαΐ 13 2020

11-24 Μαΐου η Αιτήσεις για το Λιμενικό Σώμα

Προκήρυξη για την εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Γνωρίζεται ότι, η Προκήρυξη για την εισαγωγή  ΙΔΙΩΤΩΝ  στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.(www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα τουπρογράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr)  (ΑΔΑ:Ω1Τ24653ΠΩ-7Μ1), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι. Σε αυτήν αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες υποβολής τους, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην προκήρυξη, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει τις ημερομηνίες από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα, έως και 24/05/2020 ημέρα Κυριακή.

Ακολούθως, πρέπει να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ, να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ την ως άνω Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους και αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ,  να την υποβάλουν ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ, με συστημένη αλληλογραφία, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, τις ημερομηνίες από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα έως και 25/05/2020 ημέρα Δευτέρα,στην Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Συστήνεται στους υποψήφιους να αποστείλουν την Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωσή τους με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, κατά το δυνατόν νωρίτερα, προς διασφάλιση της ταχύτερης λήψης τους και κατ’ επέκταση της ταχύτερης ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου αυτών. Ως προς την λήψη, σημειώνεται ότι, δύναται να διαπιστώνεται και από τους ίδιους χρησιμοποιώντας τον κωδικό αριθμό παρακολούθησης αποστολής συστημένου (tracking code) που παρέχεται από το ταχυδρομείο (Δημόσιο ή Ιδιωτικό).

Μαΐ 12 2020

Από 13-29 Μαΐου 2020 υποβάλλεται η Αίτηση για Στρατιωτικές Σχολές

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις Στρατιωτικές σχολέςΛήψη αρχείου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.Λήψη αρχείου

 

Μαΐ 07 2020

Επιβεβαίωση Αιτήσεων Δηλώσεων πανελλαδικών εξετάσεων 2020

Γενικό Λύκειο Ευρωπού,

Προς υποψηφίους Πανελλαδικών Εξετάσεων που υπέβαλαν αίτηση δήλωση στο σχολείο μας.

Σας ενημερώνουμε ότι οφείλετε να προσέλθετε στο σχολείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου έως τις 14 Μαϊου 2020, ημέρα Πέμπτη προκειμένου να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν στο σύστημα myschool κατά την υποβολή της αίτησής και να παραλάβατε αντίγραφο αυτής το οποίο θα τηρήσετε μέχρι την έναρξη των εξετάσεων. Επειδή το χρονικό διάστημα είναι μικρό παρακαλούμε να προσέλθετε από τις πρώτες ημέρες προκειμένου να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε θέμα πιθανόν προκύψει. Κατά την προσέλευσή σας θα έχετε την αστυνομική σας ταυτότητα και αν έχετε φωτογραφία (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη) για το δελτίο εξεταζομένου. Αν δεν έχετε φωτογραφία ή δεν μπορείτε να βγάλετε άμεσα δεν υπάρχει πρόβλημα θα την προσκομίσετε αργότερα μετά τις 14 Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση πριν έρθετε στο σχολείο για την επιβεβαίωση καλέστε στο τηλέφωνο 2343061001. Αν έχετε κάποια απορία στείλτε μας email.
Ο Διευθυντής
Παναγιώτης Φουτσιτζής

Μαΐ 07 2020

Οδηγίες Υπουργείου σε θέματα ΥγιεινήςΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

Μαΐ 02 2020

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων 2020

 

 

Απρ 27 2020

Υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων 2020

Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 ΓΕΛ Ευρωπού είναι οι παρακάτω : (υπάρχουν τα αρχικά όλων των υποψηφίων, αν υπάρχει κάποιο θέμα επικοινωνείτε με το σχολείο στο τηλ. 2343061001)

 

α/α Επίθετο Όνομα Όν. πατέρα Όν. μητέρας Κατηγορία υποψηφίου
1 ΑΓ ΧΡ ΦΩ ΣΤ Μαθητής – Τελειόφοιτος
2 ΑΠ ΚΥ ΧΑ ΣΟ Μαθητής – Τελειόφοιτος
3 ΒΕ ΔΗ ΒΑ ΣΤ Μαθητής – Τελειόφοιτος
4 ΒΕ ΔΗ ΧΡ ΚΩ Μαθητής – Τελειόφοιτος
5 ΓΙ ΠΑ ΕΜ ΘΕ Μαθητής – Τελειόφοιτος
6 ΔΑ ΑΛ ΝΙ ΕΛ Μαθητής – Τελειόφοιτος
7 ΔΟ ΙΩ ΔΗ ΜΑ Μαθητής – Τελειόφοιτος
8 ΙΩ ΚΩ ΓΕ ΓΕ Μαθητής – Τελειόφοιτος
9 ΚΑ ΔΙ ΔΗ ΔΕ Μαθητής – Τελειόφοιτος
10 ΚΩ ΓΑ ΓΕ ΔΕ Μαθητής – Τελειόφοιτος
11 ΜΠ ΗΛ ΑΘ ΚΑ Μαθητής – Τελειόφοιτος
12 ΝΤ ΑΛ ΣΤ AN Μαθητής – Τελειόφοιτος
13 ΠΑ ΑΙ ΠΕ ΛΟ Μαθητής – Τελειόφοιτος
14 ΠΑ ΕΛ-ΠΑ ΗΛ ΕΛ Μαθητής – Τελειόφοιτος
15 ΠΑ ΚΑ ΔΗ ΑΙ Μαθητής – Τελειόφοιτος
16 ΠΕ ΑΔ-ΝΙ ΔΙ ΜΑ Απόφοιτος με το νέο σύστημα
17 ΠΕ ΜΙ ΔΙ ΜΑ Απόφοιτος με το νέο σύστημα
18 ΣΤ ΔΩ ΚΩ ΑΘ Μαθητής – Τελειόφοιτος
19 ΤΑ ΕΙ ΓΕ ΑΝ Απόφοιτος με το νέο σύστημα
20 ΤΟ ΚΑ ΜΑ ΜΑ Μαθητής – Τελειόφοιτος
21 ΤΡ ΔΗ ΑΝ ΠΑ Απόφοιτος με το παλαιό σύστημα
22 ΤΣ ΑΝ ΜΑ ΜΙ Μαθητής – Τελειόφοιτος
23 ΥΨ ΡΑ ΚΩ ΕΛ Μαθητής – Τελειόφοιτος
24 ΧΑ ΜΙ ΙΟ ΕΥ Μαθητής – Τελειόφοιτος

Απρ 21 2020

Πρόγραμμα σύγχρονης εκπαίδευσης από 22-24 Απριλίου

Δείτε εδώ το πρόγραμμα από 22-24 Απριλίου 2020

 

Απρ 09 2020

Ύλη μαθημάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020Λήψη αρχείου

Απρ 07 2020

Λήγει η προσθεσμία Αίτησης-Δήλωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ                                                                                                                    ΕΥΡΩΠΟΣ 7/4/2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Σας ενημερώνουμε ότι στις 9/4/2020, ημέρα Πέμπτη λήγει η προθεσμία υποβολής Αίτησης Δήλωσης των υποψηφίων (τελειόφοιτων μαθητών και αποφοίτων) για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

    Όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν μέχρι σήμερα Αίτηση-Δήλωση στο σχολείο μας πρέπει να έλαβαν το αντίγραφο της αίτησης δήλωσης όπως την καταχωρήσαμε στο πληροφοριακό σύστημα myschool με email από το σχολείο. Στο email αυτό που έλαβαν υπήρχε συνημμένο ένα αρχείο με το επίθετό τους το οποίο έλεγξαν για την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρήσαμε στο σύστημα βάσει της αρχικής τους Αίτησης Δήλωσης και μας απάντησαν ότι τα στοιχεία είναι σωστά. Εφόσον έγινε η παραπάνω διαδικασία σημαίνει ότι έχει υποβληθεί η Αίτησή τους στο σύστημα αντίγραφο της οποίας θα εκτυπωθεί και θα υπογραφεί από τους υποψηφίους όταν ανοίξουν τα σχολεία.

    Αν υπάρχει κάποιος μαθητής ή απόφοιτος ο οποίος μας έστειλε αρχικά αίτηση και δεν ακολούθησε η παραπάνω διαδικασία παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας με emai και αν δεν απαντήσουμε άμεσα να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο του σχολείου εργάσιμες ώρες.

    Διευκρίνηση, για τους απόφοιτους που δίνουν με το νέο σύστημα ήδη έχουν αντιληφθεί ότι στην Αιτηση-Δήλωση που καταχωρήσαμε στο σύστημα και τους αποστείλαμε αντίγραφο δεν αναγράφεται πουθενά ‘ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ». Αυτό όμως δεν πρέπει να τους προβληματίζει διότι όπως έχουν διαπιστώσει δήλωσαν μόνο τέσσερα μαθήματα χωρίς να έχουν δικαίωμα πέμπτου, που σημαίνει ανοίγουν μόνο ένα επιστημονικό πεδίο και επιπλέον, στην αίτηση-δήλωση υπάρχουν τέσσερις ομάδες προσανατολισμού και όχι τρεις που υπήρχαν παλαιότερα. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι έκαναν Αίτηση-Δήλωση με το Νέο Σύστημα.

    Τέλος να τονίσουμε ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας καμία αλλαγή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Αίτηση – Δήλωση, που σημαίνει ότι αν κάποιοι υποψήφιοι θέλουν να προσθέσουν ή να αλλάξουν κάτι θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 9/4/2020.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Older posts «

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων