Γενικό Λύκειο Ευρωπού

Καλώς Ήλθατε στο Ιστολόγιο του Σχολείου μας!

Χρυσό στεφάνι, 4ος αι. π.Χ.

Χρυσό στεφάνι, ένα από τα αρχαιολογικά ευρήματα του 4ου αι. π.Χ. στην αρχαία Ευρωπό.

 

Ιούλ 24 2019

Τροποποίηση της με αρ. πρωτ. 71388/Δ2/08-05-2019 Υ.Α. (Β΄ 1674) ως προς τον χαρακτηρισμό, τους κλάδους και τον τρόπο εξέτασης των διδασκομένων μαθημάτωνΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Ιούλ 24 2019

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2020 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού ΛυκείουΛήψη αρχείου

Ιούλ 17 2019

Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία

Α) Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ λήγει σήμερα, Τετάρτη 17-7-2019.

Β) Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων. Κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω, ορίζεται προθεσμία ως και την Παρασκευή 19-7-2019 στις 15:00 μ.μ., μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Ιούλ 17 2019

Αίτηση υποψηφίων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της ΚύπρουΛήψη αρχείου

 

Ιούλ 13 2019

Παράταση υποβολής μηχανογραφικού δελτίου ως και την Τετάρτη 17-7-2019

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο παρακάτω σύνδεσμο που παραπέμπει στο  Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

https://www.minedu.gov.gr/news/42284-12-07-19-paratasi-ypovolis-mixanografikoy-deltiou-gel-kai-epal-2019

Ιούλ 11 2019

ΒΑΘΜΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΑΓΓΛΙΚΑΛήψη αρχείου

 

Ιούλ 03 2019

Ανοιχτό το σχολείο στις 9 και 15 Ιουλίου για τα μηχανογραφικά και κάθε Τετάρτη για κάθε ενδιαφερόμενο

Το σχολείο θα είναι ανοιχτό στις 9 και 15 Ιουλίου για τα μηχανογραφικά και

κάθε Τετάρτη κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Από τις 8:30-13:30

τηλ. σχολείου 2343061001

Ιούλ 02 2019

Παράταση μέχρι και την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής μαθητών Λυκείου

Παρατείνεται εκ νέου μέχρι και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 23.59 η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019-2020 στην εφαρμογή e-εγγραφές.

Ιούν 29 2019

Ύλη μαθημάτων Γ΄ Λυκείου 2019-2020

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ

ΛΑΤΙΝΙΚΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΦΥΣΙΚΗ

ΧΗΜΕΙΑ

Ιούν 22 2019

Υποβολή Μηχανογραφικού δελτίου από 21/6 έως 17/7/2019

Οι υποψήφιοι (και με το 10%) θα προσέλθουν στο σχολείο για να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (εισόδου) στο μηχανογραφικό τους δελτίο. Μετά θα μπορούν να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό, να το αποθηκεύουν προσωρινά και να το υποβάλουν οριστικά μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Για το σύστημα υπάρχει διακριτότητα μεταξύ Ελληνικών και Λατινικών χαρακτήρων, καθώς και μεταξύ πεζών και κεφαλαίων χαρακτήρων. Επίσης, δεν υπάρχει ελάχιστος ή μέγιστος αριθμός χαρακτήρων του κωδικού ασφαλείας, οπότε ο υποψήφιος πληκτρολογεί είτε μικρό είτε μεγάλο κωδικό.

Αφού αποκτήσουν οι υποψήφιοι κωδικό ασφαλείας μπορούν να εισέρχονται στην εφαρμογή του μηχανογραφικού και να κάνουν προσωρινές αποθηκεύσεις. Πρέπει όμως μέχρι 15 Ιουλίου να οριστικοποιήσουν την υποβολή του μηχανογραφικού.

Είσοδος των υποψηφίων στο μηχανογραφικό γίνεται από τον παρακάτω σύνδεσμο: Μηχανογραφικό – Είσοδος Υποψηφίων

Διαβάστε προσεκτικά την εγκύκλιο:Λήψη αρχείου

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων