Γενικό Λύκειο Ευρωπού

Καλώς Ήλθατε στο Ιστολόγιο του Σχολείου μας!

Χρυσό στεφάνι, 4ος αι. π.Χ.Ένα από τα αρχαιολογικά ευρήματα του 4ου αι. π.Χ. στον Ευρωπό

 

Ιούλ 17 2018

Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2018.

Από  το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται  ότι  την  Δευτέρα 16-7-2018, λήγει η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα 16-7-2018 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων.

Κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω, ορίζεται προθεσμία ως και την Τετάρτη 18-7-2018, μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://examsdelpref.it.minedu.gov.gr. Μέσω αυτής της εφαρμογής, θα μπορούν ΜΟΝΟ να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες. Διευκρινίζεται ότι δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ούτε να προσθέσουν νέες προτιμήσεις. Μετά την διαγραφή/ές κάποιας προτίμησης, οριστικοποιούν εκ νέου το μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με νεότερη ημερομηνία.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

 

Ιούλ 02 2018

Θεατρική Παράσταση «Μήδεια» από τη Θεατρική Ομάδα του σχολείου

Ιούλ 02 2018

Το σχολείο θα είναι ανοικτό για την δημιουργία password μηχ/κού.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Δευτέρα 16-7-2018),

  • Το σχολείο θα λειτουργήσει την Τετάρτη 4 και 11 Ιουλίου και επιπλέον τη Δευτέρα 9-7-2018  καθώς και  τη Δευτέρα 16-7-2018,  για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.
  • Αυτές τις ημέρες  θα μπορούν οι υποψήφιοι να αποκτήσουν password.
  • Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία λήγει στις 16 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Πέραν αυτών των ημερομηνιών το σχολείο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη από τις 8:30 πμ έως 13:30.

Ιούν 28 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-6-2018  ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00 ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018.

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ 8ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ

Ιούν 26 2018

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ Β΄ & Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΗ Β’ & Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Για την ανανέωση εγγραφής μαθητή/τριας σε Γενικό Λύκειο οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται, προκειμένου να ολοκληρώσουν την ανανέωση εγγραφής τους, να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά μέχρι την έναρξη των μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου:

α. Έντυπο της Αίτησης Εγγραφής (δείτε το έντυπο Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση ανανέωσης Εγγραφής)

β. Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Οριστικής Δήλωσης Προτίμησης

γ. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75), του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας ή του/της ιδίου/ας αν είναι ενήλικος/η στην οποία θα δηλώνονται: (δείτε το έντυπο ΥΔ-1599-1986)

δ. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Εάν ο/η μαθητής/τρια δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δεν υποβληθεί Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, τότε το Πιστοποιητικό αναζητείται αυτεπάγγελτα από τον/τη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, ώστε να καταχωρίζονται τα στοιχεία του/της που ορίζονται στο άρθρο 11

Ιούν 22 2018

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ανακοινώνεται ότι η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από τους μαθητές των Γενικών Λυκείων θα γίνεται ηλεκτρονικά από 22/06/2018 έως 16/07/2018, στη διεύθυνση:

http://exams.it.minedu.gov.gr

Από 22/6 μέχρι και την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών μπορούν οι μαθητές να κάνουν προσωρινά μηχανογραφικά. Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών και μέχρι 16/7 θα κάνουν και οριστικοποιημένα.

Πριν την υποβολή πρέπει όλοι οι μαθητές (τελειόφοιτοι και απόφοιτοι) να προσέλθουν στο σχολείο για να δημιουργήσουν κωδικό πρόσβασης, προκειμένου να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Εάν οι υποψήφιοι ανήκουν στην κατηγορία του 10%, έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό πρόσβασης.

 

Από τη Διεύθυνση

Ιούν 15 2018

Εξεταστικά κέντρα Ειδικών μαθημάτων

ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ: Αγγλικά, 2ο ΓΕΛ Κιλκίς ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6/2018

Για τα υπόλοιπα μαθήματα δείτε το παρακάτω έγγραφο:

2018_6_15_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ. ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_2018Λήψη αρχείου

 

Ιούν 07 2018

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ιούν 05 2018

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

2018_5_23_Φ_251_84524_Α5_ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΦΑ ΓΕΛ_2018_signedΛήψη αρχείου

Μαΐ 31 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Σχολές_ΠυροσβεστικήςΛήψη αρχείου

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ 

 

 

Παλαιότερα άρθρα «

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων