Γενικό Λύκειο Ευρωπού

Καλώς Ήλθατε στο Ιστολόγιο του Σχολείου μας!

Χρυσό στεφάνι, 4ος αι. π.Χ.Ένα από τα αρχαιολογικά ευρήματα του 4ου αι. π.Χ. στον Ευρωπό


Προσοχή: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση από τρίτους φωτογραφιών ή βίντεο του Ιστολογίου όπου απεικονίζονται μαθητές-τριες του σχολείου σε σχολικές δραστηριότητες ή project. 

 

Τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος της Γ΄Γενικού Λυκείου

Τα μαθήματα Γενικής Παιδείας «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» και «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ» της Γ΄ τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου αποτελούν κλάδους του μαθήματος «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ». Η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από το σχολικό έτος 2017-2018. Download the PDF file .  

Διάβασε περισσότερα

Προς Γονείς / Κηδεμόνες

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ Αγαπητοί Γονείς / Κηδεμόνες Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε για κάποια θέματα που θεωρούμε ότι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας μαζί σας. Τα θέματα είναι τα παρακάτω: Ενημέρωση επίδοσης μαθητών Προτείνεται η προσέλευσής σας για ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς σχετικά με την …

Διάβασε περισσότερα

Πιστοποίηση αναπηρίας υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).

Η εγκύκλιος αυτή έχει σκοπό να ενημερώσει τους υποψηφίους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σχετικά με την απόκτηση πιστοποιητικού αναπηρίας από τα ΚΕ.Π.Α. (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας), για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19. Με το πιστοποιητικό αυτό και τα επιπλέον δικαιολογητικά οι υποψήφιοι θα μπορούν να υπαχθούν: α) σε κάποιες από τις υποκατηγορίες των ατόμων με αναπηρία …

Διάβασε περισσότερα

Νομοθεσία για τις εκδρομές

Εκδρομές – Απόφαση  33120 / ΓΔ4 / 6-3-2017  

Διάβασε περισσότερα

Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων