Δελτίο τύπου -Επίσκεψη σε KNAUF

Την 1 η και 15 η Μαρτίου 2023 η εταιρία Knauf πρόσφερε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας μια εξαιρετική ξενάγηση στα πλαίσια της επίσκεψής μας στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Στάνο Αμφιλοχίας.
Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, στα πλαίσια δράσης του σχολείου με στόχο τον Επαγγελματικό τους Προσανατολισμό, ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για την παραγωγική διαδικασία. Σε μια επίσκεψη-ξενάγηση 3,5 ωρών ενημερώθηκαν για τον Όμιλο και το Εργοστάσιο, για θέματα υγείας και ασφάλειας και ξεναγήθηκαν στο χώρο του εργοστασίου όπου παρακολούθησαν όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, ενώ ακολούθησε συζήτηση με εργαζόμενους από τον απλό εργάτη ως τον ειδικό επιστήμονα.
Η ενημέρωση, που ήταν πληρέστατη και εντυπωσιακή και συγχρόνως η ζεστή φιλοξενία ενθουσίασαν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Κατόπιν αυτού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το διευθυντή κ. Γεώργιο Μολώνη και τους εργαζόμενους και να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με κάθε νέα ευκαιρία.
Να ευχαριστήσουμε επίσης την αντιδήμαρχο πολιτισμού και παιδείας του Δήμου Αμφιλοχίας κα Λαμπρινή Χαρδαλιά για τη συμβολή της και τη συμμετοχή της στην επίσκεψη.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση