Την Παρασκευή 4-04-2025 πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.), σχολικού έτους 2024-2025», στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς. Στον αγωνιστικό χώρο έλαμψε με την νίκη της, η μαθήτρια της Β τάξης του σχολείου μας Στρεμμένου Ελένη, που αγωνίστηκε στο Ολυμπιακό τόξο Μαθητριών και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο!
Με το πάθος, την θέληση, την αγωνιστικότητα και την δύναμη που τη χαρακτηρίζουν αλλά και την αγάπη για το άθλημα της τοξοβολίας πέτυχε το στόχο της και άφησε το δικό της αποτύπωμα στο σχολικό πρωτάθλημα!
Πολλά συγχαρητήρια από τους μαθητές/τριες όλης της σχολικής μονάδας, το σύλλογο διδασκόντων και τον Διευθυντή του σχολείου.