Διαγωνισμός Πληροφορικής HelleniCO-Δεκέμβριος 2013

Hellenico logoO διαγωνισμός αυτού του μήνα θα λάβει χώρα από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 μέχρι την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 στις 22:00.

Συνδεθείτε στο  hellenico.gr/contest

Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν μέσα σε αυτό το διάστημα και θα έχουν 3 ώρες στην διάθεση τους από τη στιγμή που θα ανοίξουν τα προβλήματα. Θα δοθούν τέσσερα νέα προβλήματα κλιμακούμενης δυσκολίας τα οποία έχουν ετοιμαστεί από τους διοργανωτές ειδικά για αυτό τον διαγωνισμό. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.
Η αξιολόγηση των υποβολών και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μετά το τέλος του διαγωνισμού στην κεντρική σελίδα του συστήματος υποβολών. Επιπλέον, εκεί θα αναρτηθούν οι λύσεις και τα αρχεία ελέγχου (test data) κάθε προβλήματος.
Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το αυτόματο σύστημα αξιολόγησης, προτείνεται να λύσετε το πρόβλημα ‘test’, διαβάζοντας και ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες υποβολής που βρίσκονται στη σελίδα hellenico.gr/index.php?page=theory&id=13 (πρέπει να έχετε συνδεθεί στο σύστημα).”

Για οποιαδήποτε απορία  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπέυθυνους του διαγωνισμού στην ηλ. διεύθυνση hellenico.contests@gmail.com.

Πηγή: http://pdp.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση