ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

Σχόλια και … σχολιανά

Αρχεία για 5 Ιουλίου 2012


Τράπεζα αίματος Χαβαραίων

Ο Σύλλογος Χαβαραίων Αθήνας σε συνεργασία με το νοσοκομείο Αμαλιάδας, τους φορείς του χωριού μας, όλους τους Συλλόγους και μαζί με το γιατρό του χωριού μας κ. Τσίρο, δημιουργεί ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ και προσκάλεσε μια κινητή μονάδα Αιμοδοσίας στο Χάβαρι στις 8 Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 9.30-12.30 στο Μπεκιάρειο.

Παρακαλούμε διαθέστε 5 λεπτά από το χρόνο σας και γίνετε εθελοντές αιμοδότες. Ο θεσμός αυτός της εθελοντικής αιμοδοσίας πρέπει να υποστηριχθεί, να πείσουμε τους συμπολίτες μας για την αξία του και τη σπουδαιότητά του και να μην περιμένουμε τη “δύσκολη στιγμή” για να το διαπιστώσουμε. Όλοι οι Χαβαραίοι και οι φίλοι μας καλούνται να βοηθήσουν αυτή μας την προσπάθεια.

Μπορούν επίσης σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ευρίσκονται και οποτεδήποτε, να προσφέρουν το αίμα τους ενημερώνοντας το αρμόδιο αιματολογικό εργαστήριο ότι προορίζεται για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΑΒΑΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Η ευαισθητοποίηση όλων μας στην εθελοντική προσφορά αίματος για ανάγκες συνανθρώπων μας είναι πράξη που δείχνει κοινωνική ευαισθησία, αγάπη και ενδιαφέρον για τον πλησίον.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων