ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

Σχόλια και … σχολιανά

Αρχεία για 19 Ιουλίου 2008


Οι πυρόπληκτοι είναι το άλλοθι

Σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου έχουν επενδυθεί 168 εκατομμύρια ευρώ από τα 188 εκατομμύρια τα οποία είχαν κατατεθεί από πολίτες και επιχειρήσεις στο ταμείο αρωγής πυροπλήκτων. Αυτό προκύπτει από απάντηση του υπουργείου Οικονομίας μετά από ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων στη βουλή 13 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Το υπουργείο υπογραμμίζει ότι οι τίτλοι είναι άμεσα ρευστοποιήσιμοι.

 Από το flash.gr

————————————————————————————————————————-

Η πληρωμή οφειλών του δήμου από τις δημαρχιακές θητείες των κ.κ. Δεββέ και Σκουλαρίκη, μέσα από χρήματα που προσφέρθηκαν για τις ανάγκες του πυρόπληκτου δήμου, διχάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας και δημιουργείται έντονη κόντρα μεταξύ του δημάρχου Γιώργου Αηδόνη και του πρώην δημάρχου Γιώργου Δεββέ. Για λογιστική τακτοποίηση κάνει λόγο ο κ. Αηδόνης, για ηθικό ζήτημα, ο κ. Δεββές.

Τα λεφτά για τους πυρόπληκτους επενδύονται, ενώ πολλοί απ’ αυτούς περιμένουν ακόμα τις αποζημιώσεις.

Αλήθεια, τα κέρδη των επενδύσεων που θα πάνε; Στο λογαριασμό των πυρόπληκτων ή στις τσέπες των επιτήδειων;

Από τα λεφτά που δόθηκαν από δωρεές στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, πληρώνονται παλιές οφειλές, ΔΕΗ, ξενοδοχεία κλπ.

Ακόμα και καινούργιο αυτοκίνητο θα αγοράσει  ο κ. Δήμαρχος, γιατί το παλιό το έχει τρακάρει τέσσερις (4) φορές ο παλιός Δήμαρχος Σκουλαρίκης.

 Ας πλήρωνε τις ζημιές από την τσέπη του. Αλλά πότε πλήρωσε για να πληρώσει και τώρα; Το μόνο που ήξερε να κάνει είναι ρουσφέτια και αδικίες εις βάρος αυτών που είχαν περάσει νόμιμα σε διαγωνισμούς.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων