eTwinning 2023 “Cultural, linguistic and friendly exchanges between Greece and France”

Ιούν 20239
aire sur l adour art in school etwinning fountain jardin mineral
Στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών της Α’ Λυκείου οι μαθητές συμμετείχαν στο eTwinning με σκοπό την επαφή με την Αγγλική Γλώσσα και τη χρήση της σε πραγματικό περιβάλλον. Αφιερώθηκε 1 ώρα την εβδομάδα και για 6 εβδομάδες. Η καθηγήτρια παρουσίαζε στην τάξη το υλικό, ακολουθούσε συζήτηση και οδηγίες, δίνονταν τα links και οι μαθητές ανέβαζαν στο σπίτι το υλικό τους.
Το θέμα ήταν ‘Cultural, linguistic and friendly exchanges between Greece and France’. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από το πρόγραμμα συνομίληκους μαθητές από ένα Γαλλικό σχολείο και να αλληλεπιδράσουν ανταλλάσσοντας φωτογραφίες και πληροφορίες με θέματα το σχολείο τους, την πόλη που ζουν, τη χώρα και τον πολιτισμό της και να μιλήσουν για την καθημερινότητά τους και ότι αγαπούν (ταινίες, τραγουδιστές κλπ).
από κάτω από: etwinning| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο eTwinning 2023 “Cultural, linguistic and friendly exchanges between Greece and France”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Σαν σήμερα

19/10/1943: Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ʼλμπερτ Σατζ ανακαλύπτει την στρεπτομυκίνη, το πρώτο αντιβιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της φυματίωσης.

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων