ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταγματάρχη Παπακώστα 6 (ισόγειο) - 47132 Άρτα Τηλέφωνο: 2681028566 kesyp@dide.art.sch.gr
image sep1

Καλωσόρισμα

 

esy se poio skalopati vriskesai simera

https://www.kiosterakis.gr/plus/epikairothta/ygeia/1690-esy-se-poio-skalopati-vriskesai-simera

Σας καλωσορίζουμε στον ενημερωτικό ιστότοπο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Άρτας, η οποία λειτουργεί σε πιλοτική φάση και θα διαμορφώνεται, αλλά και θα εμπλουτίζεται ανάλογα με τις εξελίξεις στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Στόχος μας είναι η υποστήριξη μαθητών/τριών και κηδεμόνων τους σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η ενημέρωση για τη διάρθρωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος και των δυνατοτήτων πρόσβασης σε σχολές και τμήματα της  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τις επιλογές τους στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευαη, καθώς και η υποστήριξη στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από τους τελειοφοίτους/ες της Γ’ τάξης των Λυκείων, που πραγματοποιείται μετά το πέρας των Πανελληνίων εξετάσεων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες καλούνται  σε μια πρώιμη περίοδο της ζωής τους, να ανακαλύψουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες  τους, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον  κόσμο που τους περιβάλλει και να πάρουν αποφάσεις, αναφορικά με τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές στο μέλλον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση σε θέματα συμβουλευτικής υποστήριξης και επαγγελματικού προσανατολισμού, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες, γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Σ.Ε.Π., εξειδικευμένη στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, κ. Θεοδοσία Μπακόλα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2681028566, να στείλετε μήνυμα στο  e-mail: kesyp@dide.art.sch.gr,  να επισκεφτείτε το Γραφείο Σ.Ε.Π., που λειτουργεί στον ισόγειο χώρο των γραφείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Άρτας, στην οδό Ταγματάρχη Παπακώστα 6.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Άρτας

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση