ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Ιωαννίνων

Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ιωαννίνων

Σεπ 20218

Τα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) λειτουργούν από το 2001 (ΚΔΑΥ, ΚΕΔΔΥ, ΚΕΣΥ, ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων και αποτελούν αποκεντρωμένες δημόσιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας (υπάγονται στον Περιφερειακό Διευθυντή της εκπαίδευσης).
 Το  ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ιωαννίνων ανήκει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

 

Σκοποί και  αρμοδιότητες των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

 

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  ΣΕ  ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: (Εκπομπή “Ήπειρος Tv1 | Στο Μικροσκόπιο” – Συζήτηση  με τον προϊστάμενο του  ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ιωαννίνων, Γιάννη Σταύρου με την Γιώτα Σταύρου)

 


 

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, βάσει του Ν.3699/2008, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2024, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

https://blogs.sch.gr/kesyioa/files/2023/11/ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.pdf

———————————————————————————————————
Γνωστοποίηση δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της υπ΄ αριθμ. Φ.251/139828/Α5/6-12-2023 (ΦΕΚ 7022 Β΄/13-12-2023) Υπουργικής Απόφασης που αφορά συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων, μουσικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών πανελλαδικών εξετάσεων 2024 και εφεξής.
https://blogs.sch.gr/kesyioa/files/2021/09/FEK-2023-Tefxos-B-07022-downloaded-18_12_2023.pdf
———————————————————————————————————–

ERASMUS



Λήψη αρχείου


 

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ιωαννίνων με πρωτοβουλία της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Παπαδοπούλου Σουλτάνας, συνεργάζεται με το τμήμα Λογοθεραπείας για την παροχή δωρεάν λογοθεραπευτικών συνεδριών στους μαθητές οι οποίοι αξιολογούνται απο το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ιωαννίνων και χρήζουν ανάλογης υποστήριξης.
Οι συνεδρίες αυτές παρέχονται στο χώρο του Τμήματος Λογοθεραπείας (πρώην Τ.Ε.Ι. Ηπείρου) στα πλαίσια της διενέργειας της Κλινικής Άσκησης υπό την εποπτεία εξειδικευμένων λογοθεραπευτών.

Πληροφορίες στην Γραμματεία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ιωαννίνων. Τηλ επικοινωνίας: 2651075387



 

 


 

από κάτω από: Τελευταία νέα| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ιωαννίνων    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΚΕΔΑΣΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Πατήστε στην εικόνα για να οδηγηθείτε στην τοποθεσία μας από τους χάρτες του GOOGLE

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων