Καλωσήρθατε στη γέφυρα επικοινωνίας μας!

20 Δεκεμβρίου 2018 Δεν επιτρέπονται σχόλια Από Κατερίνα Νικολακοπούλου

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας!!

Στόχος της δημιουργίας της είναι η ανάπτυξη της αμεσότητας, της επικοινωνίας και της ενημέρωσης μεταξύ των εκπαιδευτικών της 7ης Ενότητας Σχολικών Μονάδων καθώς και η πρόκληση ενός γενικότερου προβληματισμού κι ενός ανοιχτού και ελεύθερου διαλόγου, για θέματα της εκπαιδευτικής επικαιρότητας που προβληματίζουν και επηρεάζουν με κάθε τρόπο την σύγχρονη εκπαιδευτική πραγματικότητα. Στοχεύει επίσης στη δημιουργία ενός ψηφιακού αποθετηρίου εκπαιδευτικών πρακτικών για την ανταλλαγή και διάχυση καινοτόμων ιδεών και πρακτικών που προάγουν την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας και της μάθησης και δημιουργούν προϋποθέσεις αναβάθμισης της ποιότητας του έργου των σχολείων μας.

Μέσα από την παράθεση επιμορφωτικού υλικού, επιστημονικών άρθρων, εκπαιδευτικών πρακτικών δίνεται στον καθένα η δυνατότητα να γνωρίσει όψεις, δράσεις  και πρακτικές  των σχολείων σήμερα.

Ένα θερμό καλωσόρισμα λοιπόν σε όλες και όλους.

Ευελπιστούμε, ότι με τη συνδρομή σας σε ιδέες και υλικό για το σχεδιασμό και τον εμπλουτισμό της, η ιστοσελίδα αυτή θα καταστεί ουσιαστικό και λειτουργικό εργαλείο στην μεταξύ μας συνεργασία, εκπροσωπώντας και εκφράζοντας  στο σύνολό τους τις σχολικές μονάδες της 7ης Ενότητας Αχαΐας.

Καλή αρχή στην πλοήγησή σας!

Δρ Κατερίνα Νικολακοπούλου,

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, ΠΕΚΕΣ Δυτ. Ελλάδας

 

Υ.Γ. Η ιστοσελίδα θα βρίσκεται για ένα μικρό διάστημα σε κατάσταση δοκιμαστικής λειτουργίας.