Οθόνη αφής στα Walkman της Sony

Η Sony παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της X σειρά φορητών media players τα οποία θα ενσωματώνουν τεχνολογίας με οθόνη αφής

Η Sony είναι έτοιμη πλέον να κυκλοφορήσει τη νέα της σειρά Walkman. H πρώτη παρουσίαση των νέων φορητών media players της εταιρείας, είχε πραγματοποιηθεί στη CES όπου βρισκόταν ως έκθεμα το NW-X1000.

Το νέο Walkman κυκλοφόρησε και επίσημα πριν από μερικές μέρες, στην Ιαπωνία, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του έτους.

Το player είναι εξοπλισμένο με μεγάλη και φωτεινή OLED οθόνη αφής, 3 ιντσών ενώ είναι υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής, βίντεο αλλά και φωτογραφιών. Επιπλέον, το μοντέλο που κυκλοφορεί στην Ιαπωνία υποστηρίζει και λειτουργία για την αναπαραγωγή φορητής τηλεόρασης.

Η Sony έχει, επιπλέον, δημιουργήσει απευθείας links για το YouTube και το Windows Live, στα οποία ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω WiFi. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η αναζήτηση του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη που ακούτε εκείνη τη στιγμή.

Διαθέσιμος είναι επίσης και Web browser.

Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα των players. Το μοντέλο των 16 GB θα κοστίζει περίπου 300 ευρώ, ενώ αυτό των 32 GB θα κοστίζει περίπου 377 ευρώ.

Πηγή: www.pcw.gr

Αφήστε μια απάντηση