Make a wish

Αστέρι της Ευχής για Σχολεία
Γινόμαστε κι εμείς αστέρια για ένα παιδί με σοβαρή ασθένεια.
26 χρόνια πέρασαν από την ίδρυση του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής αποτελεί μέρος του οργανισμού τα 24 από αυτά.

Με τη διαχρονική συμβολή εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων «ταξιδεύουν» και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα για να φωτίσουν τις ζωές των παιδιών ευχής!

Με το σημαντικό ποσό των 2€, μπορούμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην εκπλήρωση ευχών και παράλληλα λαμβάνουμε ως αναμνηστικό το Αστέρι της Ευχής κι ένα βραχιολάκι!

Εάν θέλετε να επιδράσετε επιπλέον στις ζωές των παιδιών αυτών , μπορείτε να επιστρέψετε στον οργανισμό τα μικρότερα, εσωτερικά αστέρια με τις ευχές σας.

Η αλληλεπίδραση αυτή εγκαινιάστηκε πέρυσι για πρώτη φορά και αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευεργετική για την ψυχολογία των παιδιών που το έχουν τόση ανάγκη!

.png

Το αστεράκι της ευχής_Make a wish 2021

Make a wish-2022

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση