Υλικά:
- 500 γρ. ζάχαρη
- 250 γρ. νερό
- 700 γρ. χυμό λεμονιού
- ξύσμα από 4 λεμόνια
Συνταγή:
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το ξύσμα και την ζαχαρίτσα. Όταν λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε το χυμό λεμονιού για να πάρει μία βράση. Το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια, σουρώνουμε και το διατηρούμε σε μπουκάλια στο ψυγείο. Σερβίρουμε βάζοντας λίγο χυμό στο ποτήρι και το αραιώνουμε με νερό ή σόδα. Η αναλογία να είναι 1/3 λεμονάδα και 2/3 νερό ή σόδα.
Καλή σας απόλαυση!!