Καλημέρα γλυκά μας παιδάκια και αγαπητοί γονείς!!!!

Τα σχολεία έκλεισαν για λίγο και δεν προλάβαμε αποχαιρετιστούμε. Πρέπει όλοι να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για το καλό της υγείας μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας στενοχωρεί. Φτιάξαμε αυτό τον ιστότοπο ώστε  να αξιοποιήσουμε πιο δημιουργικά το χρόνο μας και για να νιώθουμε ότι επικοινωνούμε και είμαστε μαζί σε όλη αυτή τη δοκιμασία!!

Το blog του σχολείου μας περιέχει ασκήσεις, δραστηριότητες, κατάλληλους εκπαιδευτικούς συνδέσμους και άλλα πολλά, ώστε να μπορούμε να περνάμε δημιουργικά και επιμορφωτικά το χρόνο μας στο σπίτι, να κάνουμε επανάληψη όσα μάθαμε στο σχολείο και να μάθουμε ακόμα περισσότερα!!

Εκτός του να μαθαίνουμε και να περνάμε όμορφα και δημιουργικά, βασικός στόχος είναι και η μεταξύ μας επικοινωνία. Έτσι, κάτω από κάθε ανάρτηση τα παιδάκια, με τη βοήθεια του μπαμπά και της μαμάς, μπορούν να μάς σχολιάζουν την εργασία που έχουν κάνει, να μάς πουν τη γνώμη τους αλλά και ό,τι άλλο θέλουν. Μια πολύ καλή δραστηριότητα θα ήταν τα παιδάκια να λένε τί θέλουν να γράψουν, οι γονείς να τούς λένε τα γραμματάκια και εκείνα να προσπαθούν να τα βρούν στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Έτσι, θα κάνουμε επανάληψη τα γραμματάκια που προλάβαμε να μάθουμε, θα μάθουμε περισσότερα και θα εξοικειωθούμε και με τα μέρη και τη χρήση του υπολογιστή (πληκτρολόγιο και ποντίκι). Επίσης, μπορείτε να μάς στέλνετε φωτογραφίες από τις εργασίες και τις κατασκευές των παιδιών (καλό θα ήταν να μη φαίνονται τα προσωπάκια των παιδιών) στο mail@nip-kalam.zak.sch.gr (mail του σχολείου μας) και εμείς να τις αναρτούμε.

Θα προσπαθούμε, όσο το δυνατόν , να εμπλουτίζουμε τον ιστότοπό μας και ευχόμαστε σύντομα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί πίσω στο αγαπημένο μας σχολείο!!

 

Σάς αγαπάμε πολύ και μάς λείπετε!!!

Οι δασκάλες σας !!

Μία σκέψη στο“Καλημέρα γλυκά μας παιδάκια και αγαπητοί γονείς!!!!

  1. Γεια σας, αυτό είναι ένα σχόλιο.
    Για να ξεκινήσετε με την έγκριση, επεξεργασία και διαγραφή σχολίων, παρακαλώ επισκεφθείτε την οθόνη Σχόλια στον Πίνακα Ελέγχου.
    Τα άβαταρ των σχολιαστών προέρχονται από το Gravatar.

Τα σχόλια είναι κλειστά.