Ταταρίδης Γιάννης

Προσωπικό ιστολόγιο (blog)

Σχετικά με τη συγκρότηση του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου

Δεκ 201622

Σέβομαι την εκλογική νίκη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Έβρου, όμως δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολεία του νοτίου Έβρου, συνεχίζουν να εμπιστεύονται τους νεο-κυβερνητικούς συνδικαλιστές που πρόσκεινται και υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ.

Αλγεινή εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του συναδέλφου Καραγεωργίου που με δηλώσεις του στο κανάλι ΘΡΑΚΗΝΕΤ ούτε λίγο ούτε πολύ, πανηγύρισε την εκλογική νίκη της παράταξής του, διαπράττοντας τεράστιο ατόπημα ξεχνώντας το θεσμικό του ρόλο του προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ που θα πρέπει να ενώνει τους συναδέλφους και όχι να τους χωρίζει.

Θεωρώ ότι για να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια προβλήματα του κλάδου, θα πρέπει να να λειτουργούμε όλοι μαζί, απαλλαγμένοι από μικροκομματικές πρακτικές και παραταξιακές σκοπιμότητες.

Για αυτό το λόγο πρότεινα τη συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου με αναλογική εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων, όμως δεν ψήφισα το συγκεκριμένο πρόσωπο που πρότεινε η Αγωνιστική Συσπείρωση, επειδή θεωρώ ότι δεν είναι ικανός να εκφράσει όλους τους συναδέλφους, αφού διακατέχεται από έντονα παραταξιακές λογικές.

Τελικά η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου για το συνδικαλιστικό έτος 2016-2017 είναι η εξής:

Πρόεδρος: Καραγεωργίου Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Καλόγερος Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Δραμανίδου Νίκη

Ταμίας: Κοσμίδης Ιορδάνης

Οργ. Γραμματέας: Μυλωνά Μαρίνα

Μέλος: Φακούδης Ευάγγελος

Μέλος: Ταταρίδης Ιωάννης

από κάτω από: Συνδικαλιστικά, Τοπικά νέα| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχετικά με τη συγκρότηση του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

RSS ΟΛΜΕ



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων